Пълен глад

• 149 675
  • 460
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома
Хайде и аз тук. Наскоро изгледах този филм - http://www.fatsickandnearlydead.com/ и се запалих по гладуване/режим на зеленчукови сокове. Не видях подобна тема и тъй като коментирахте за соковете реших да се присъединя за стимул и подкрепа  Peace

# 121
Днес ми е 9 ден, засега -5 килца. През деня продължавам да съм само на вода, вечер динка. Но смъкнах 4-те килца от трите водни дни, откакто включих динята само един килограм (за 6 дни), което не ми се струва наред. Днес малко ми пригладня малко, но удържах. Чудя се дали да не пробвам друг плод, за да видя разликата, но в момента целият ми хладилник е пълен само с дини #Crazy А нали казват, че монодиетата дава добри резултати.
Искам да споделя още нещо- когато отслабвам с белтъчини на 72 изглеждам по-добре като визия, без коремче. Сега имам коремче (може би от течностите) и на 72 кг имам определено повече сантиметри (кантарът и дрехите, които пробвам, са едни и същи).
Още нещо- дъхът ми е ужасен, нищо не помага (дъвки, ароматизатори, паста), дайте съвет!
Лека и отслабваща!  bouquet

# 122
  • в колонките
      LorryM Hug, смени динята с пъпеш, или праскови. Пъпешът има 280кал/кг , т.е по-малко от динята, а прасковите са с 331кал/кг. Избирай,   bouquet
     Динята е с 310 кал/кг.

# 123
  • Sofia
Дъхът ти е такъв от токсините,ще отмине,а езика обложен ли ти е....Пий ментов чай

# 124
      LorryM Hug, смени динята с пъпеш, или праскови. Пъпешът има 280кал/кг , т.е по-малко от динята, а прасковите са с 331кал/кг. Избирай,   bouquet
     Динята е с 310 кал/кг.
Днес се чудех за пъпеша, ще взема да пробвам утре. А дъхът ми може да убие някой (макар че непрекъснато дъвча ментов орбит), езикът ми е обложен, това не означава ли, че се отделят токсините и се отслабва?
Имам повече опит от прротеиновите диети  (главно Дюкан)- там пък при разграждането нямах проблем с дъха, колкото се потях повече и потта ми миришеше лошо (нищо не помагаше, дори медицински дезедорант като Одорекс), а сега не се потя много и няма лош мирис. Странно, нямам обяснение newsm78
Тези диетувания определено имат и оздравителен ефект. От стреса на работа направо се бях алкохолизирала, пийвах си всяка вечер по бутилка вино или 0.300 уиски. Сега изобщо не се сещам за алкохола, което ми се отрази добре и на кожата.
Някой има ли подобни наблюдения върху себе си?

# 125
  • Sofia
Навреме си се усетила да спреш...,след такова всекидневно количество алкохол може и по-дълго да ти е пречистването от токсини...

# 126
Странно аз пък съм чела че пъпешът е много по калоричен от динята, даже е от най калоричните плодове заедно с банана и черешите...
Аз след дни задържане на салати вчера свалих още едно килце.
Успех   bouquet

# 127
  • У дома
Аз удържам положението на зелени сокове. Ден първи -1 кг, имах енергия, днес обаче не.
Вземах си и книжка от библиотеката - най-добре е само на вода според авторката, но още не съм готова за такава стъпка.
Много съм подута около очите и се чудя дали не е алергия към някой зеленаж?

# 128
  • Sofia
Смесени ли ги правиш соковете или от 1 зеленчук,разреждаш ли ги...

# 129
  • У дома
Doli, смесвам на око, най-вече зелении разни + 1 ябълка и 1 лимон. 80 % от продуктите са органик.
Втори ден днес, почти не изпитах глад, но прегреших с едно кафе сутринта. + 1 час ракетбол, плуване 2 часа, 15 мин мокра сауна, в сухата не посмях да вляза. След джима бях много освежена.

# 130
 Утре ще направя още един ден на диня. Ето за динята че е 92% вода и нискокалорична. http://www.dieti.info/news/article/503
Успех на всички   bouquet

# 131
Здравейте и от мен! Днес ми е 10 ден и резултатът е -6 килца. Цял ден съм на вода, вечерях с пъпеш, нали така ме посъветвахте. В момента съм 71.700кг. Много ще се радвам да стана 65, но направо не ми се вярва. 2007 година с Дюкан бях смъкнала около 16 кила, върнах няколко, но след това близо 3 години бях във форма. След това какво ми стана, много качих и килата ми много варират. Дано пак се постегна. Лека и отслабваща!  bouquet

# 132
  • У дома
Трети ден - 3кг почти, но ходих на топла ваняса йога и плуване и понеже нямаха зеленчукови сокове, пих плодов. Голяма грешка според мен.

LorryM, стискам ти палци! Аз и на себе си не вярвах, но ето, че можело. Не се предавай, защото съм по петите ти  Grinning

# 133
Здравейте! Аз продължавам, през деня бях на вода, вечерях с пъпеш и видимо вече ми личи отслабването. Чувствам се добре и чакам шестичката да се появи на кантара.
Лека и отслабваща! Hug

# 134
  • У дома
Хранене веднъж на ден също не е лошо. Много книги изчетох преди да започна и аз и го срещнах като вариант.
Днес прегреших с една маруля, но реших да я хапна вместо да я цедя, защото ме чака ракетбол, зумба и йога и нещо не ми стигат силите.
Изследвах и урина в домашни условия, любопитство, какво да се прави. рН 7 т.е. неутрално, протеини - в норма, глюкоза - под нормата, кетони - леко повишени заради гладуването, което е нормално. Доволна съм!

Общи условия

Активация на акаунт