ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 637
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Дани,благодаря ти! Аз продължавам с настървението.Днес си купих  кухненско кантарче. Направих и списък с най-необходимите продукти, но не можах да го изпълня Sad защото малката ми дъщеря не спря да тича в магазина, а и ние не сме в бг и по принцип ми трябва повечко време за четене по етикетите кое какво е и от какъв звяр е направено. За обяд успях да си приготвя 2Б (пил.шунка+2домата+зелена салата и  зехтин) и се чувствам супер готино и добре.Ако централно нещо не съм объркала, мисля че добре се справих с пропорциите GrinningИмам още доста да чета и уча, но се радвам, че съм на път за Зоната!Видях, че си публикувала много рецепти.Направо ме сърбят ръцете да започна  chefЧудя се с какво мога да заменя изварата newsm78Довечера пак ще пада четене на етикети по магазините!Сори, ако оттегчих аудиторията, но явно съм в еуфория, да не казвам душевен оргазъм LaughingДо скоро и успех ма всички д(м)ами!

# 136
mirranda, най-добър заместител на изварата е сирене "Котидж" -нискомаслено или сирене "Рикота". Най-добре е да си планираш яденето за целия следващ ден - така хем ще знаеш какви продукти ще ти трябват и няма да има оправдания "Не можах да хапна Зоново, защото това се оказа, че го нямам" и хем няма да ти е толкова психически затормозяващо да мислиш какво ще хапваш на момента.
tondy77, добре дошла при нас . Чудесен резултат за един месец. Ако желаеш пиши по-често тук , а и ще има състезание - може да се включиш за по-добри резултати.

Аз за мой срам съм забравила колко грама трици бяха в един блок, че ходих в темата ми с рецепти да издирвам  Embarassed. Видях една много подходяща рецепта за домашна паста, но ще ходя да моля в темата да ми я приведат, че ... е на шведски   Simple Smile

# 137
Здравейте момичета!И аз се реших да се пробвам със Зоната и почти съм прочела първата книга,обаче имам няколко въпроса(уж прочетох почти всичко и в интернет,и в книгата Mr. Green):
1.Изчислих си протеиновите блокове и така се получи,че трябва да , ям по 11 блока на ден-по 3 на закуска,обяд и вечеря и по 1 на закуските,обаче нещо не мога да схвана всичко- след като трябва да ям по 3 протеинови блока на обяд,значи ако реша да ям пилешки гърди-1 блок пилешки гърди-42 грама(тези грмажи ги чета от книгата),значи трябва да изям три порции по 42 грама;
2.И се чудих също за метода на око,защото нямам време вс.да тегля-дали наистина става така на око??

Предварително ви благодаря  bouquet  bouquet

# 138
Здравейте, момичета!!!!
Това,че не ви пиша съвсем не означава, че съм забравила зоната и вас, напротив, чета ви всеки ден, просто сега ми мина вече процедурата по бебеправенето, сега само си почивам и чакам резултат в петък Praynig Praynig Praynig Praynig От всички тези хормони ми е много трудно да съм в зоната и стигам само до кръжене около нея, но трябва да се стягам, защото от тези хормони приличам на топка Embarassed Embarassed, така че ме бройте и мен, с вас съм, целувки на всички!!!!!!!!

# 139
  • София
vitaivan   Hug Стискам палци за резултата в петък! Не се притеснявай как изглеждаш и най-вече не го мисли. В живота на всеки човек има моменти, в които напълнява и моменти, в които драстично отслабва. Важното е сега да си добре, да се чувстваш спокойна и уверена и в петък да ни зарадваш с положителни новини. Пък ние сме тук и зоната си я има, така че рано или късно ще си с двата крака втре и всичко ще бъде наред  Hug

mirranda34, tondy77, anjjella добре дошли при нас Simple Smile Много се радвам, че желаещите да бъдат в зоната стават все повече. В началото наистина е трудничко, но много бързо човек научва нещата. Аз си го представям като преди години, когато не умеех да готвя - постоянно гледах рецептите и питах мама какво да правя, а сега мога да готвя толкова много манджи без дори да поглеждам рецептите. Същото е и в зоната - в началото си гледаме таблицата с блоковете, а след известно време вече си ги знаем наизуст, имаме си любими рецепти и комбинации, които си приготвяме без да се замислим. Успех ви желая и дано на есен се включат повече хора в състезанието  Hug

anjjella препоръчвам ти да гледаш грамажите, написани в таблицата в блога ето тук Малко се различават от книгите, но са осъвременени спрямо последните проучвания на Сиърс. И на въпроса ти - 1блок пилешки гърди е 28гр, ако ще хапваш 3 блока на обяд, трябва да хапнеш 84 гр пилешки гърди за протеин, 3 блока въглехидрат (например салата и плод за десерт) и 3 блока мазнини (например зехтин или ядки) заедно с пилешкото. Цялото това ядене прави 3 блока за обяд Simple Smile А за меренето на око - то е по-скоро за по-напредналите, които са в зоната от повече време и са свикнали с грамажите. Като за начало ти препоръчвам да си мериш всички хранения, защото така е най-сигурно, че си в зоната Simple Smile

# 140
vitaivan, стискам палци да е наред всичко и да се зарадваш на най-добрата новина  Hug ! Както знаеш всичко е в главата и е много важно да си спокойна и уверена, че всичко ще бъде наред. Сигурна съм, че и посещението ти при Папазова ще спомогне да се зарадваш на чудната новина  Hug

anjjella , добре дошла и от мен ! Всичко, което е дадено в табличката е за един блок. Когато са ти необходими три блока просто умножаваш по три , или комбинираш три различни реда, а може и да вземаш от някои редове(например зеленчуците) 1/2, 1/3 или 1/4 , но добавяйки от друг ред 1/2 , 2/3 или 3/4 е важно накрая да ти се получат общо 3 блока. Ако желаеш докато свикнеш си съставяй предварително менюто и питай тук дали е добре, за да коригираме нещо, ако е необходимо . И , както е казала  Moharet , за да имаш резултати в началото е важно да теглиш всичко точно, а поне след месец може да минеш на око (този метод е подходящ по-скоро за поддържане на килограмите, но не и за сваляне).

# 141
# 142
Много ви благодаря Moharet и dani1712!! Hug  bouquet И аз започвам с диетата от утре-има 5-6 килца за сваляне;сега съм 64 и 172 см,а целта 58 EmbarassedПък и искам най-накрая да се храня здравословно,освен това искам да видя какво е чувството да си в зоната. Grinning

# 143
  • Бургас
Здравейте,мили момичета!
Аз за съжаление временно не съм в Зоната,че получих някакво усложнение на моята язва и сега съм предпиела "запечатване".Тровя се с разни антибиотици и хапчета,но засега май няма ефект.Струва ми се,че освен язвата имам и колит,но ще видим  Sad
Върнах се в изходна позиция и се чусвам ужасно,все ми се спи и отново нищо не помня,в главата ми е пълен хаос,дано да мога отново да се завърна във вашите редици,че чуството да си в Зоната е незаменимо.
Аз междувременно "зарибявам "всички около мен и по този повод ще ви помоля за помощ.Съседката ми иска да си изчисли блоковете,но аз не знам точно как.ще ви напиша мерките й,ще съм благодарна  ако някой ми помогне   bouquet
ханш-98
талия-93
височина 160
кг-60

# 144
Аз се чудех също и за супите и манджите-как да си сметна блоковете и грамовете?  newsm78

# 145
Здравейте отново. На мен най-много ми харесва Вино - 115г Grinning. 3БП+2БВ под форма на салата+1 чашка винце е повече от хубав завършек на деня.Аз поне така смятам newsm78.От ден на ден все повече ми харесва тук. HugДори и сексуалните ми апетити се възвърнаха.Ами така де, и мъжо да намаже малко....Приятен ден на всички и успех. (Дани, благодаря за съвета. Накупила съм всичко необходимо , така че не смятам да прегрешавам, освен ако не получа някакъв спонтанен пристъп на глупост)

# 146
 mis_val   , съжалявам, че така се е получило при теб. За съжаление тези заболявания са доста упорити и без специални диети не биха се повлияли. само ми чудно - АБ за язва дали е необходимо  newsm78. Бих те посъветвала да не прибягваш до него, ако не е чак такава необходимост. За пресмятане на необходимите блокове за съседката ти използвай калкулатора за протеин от блога (за съжаление моя комп се скапа и сега не ми се отваря  Sad и не мога да помогна).
anjjella , за готвените ястия трябва предварително да си сметнеш грамажите преди да си наготвила . Най-точно става за една порция, но аз най-често готвя за 2 или 3 порции и после деля по равно. 
  mirranda34 , и на мен това ми е любима комбинация и зимата доста често вечерях по този начин, че и дори с 2 ВБ вино  Embarassed. Но не забравяй да добавяш и мазнините, че те са най-необходими за отслабването  Peace. Чудесно е, че правиш мъжа си щастлив Joy - така може и той да се включи към твоята диета, че по-лесно се спазва, когато цялото семейство се храни по този начин ( или поне готвиш само едно ядене на ден, а не като мен 2, че и понякога 3  ooooh!)

# 147
Момичета, днес си напраших тест и е положителен Hug Hug Hug, казаха ми да си запиша час за другата седмица, за да видим дали всичко е наред, момичета толкова съм щастлива, тези две чертички са толкова красиви, направо сърчицето ми се отвори и се разревах от радост, вече 5 години чакам да ги видя, преди като ми излизаше една, направо ми се е искало с маркер да допиша втората, дано сега всичко е наред и бог ми помогне да го задържа Hug Hug Hug, обичкам ви много, успех на всички нас         !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 148
vitaivan ,каква прелестна новина   bouquet  Hug   bouquet
Много се радвам за теб Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред от все сърце     bouquet

# 149
 vitaivan , поздравления за чудесната новина   bouquet
Стискам палци всичко да е наред . Ще чакаме вече само добри новини от теб. След толкова мъки заслужаваш да гушнеш едно мъничко човече и да му се радваш цял живот .

Общи условия

Активация на акаунт