СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 374
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
аз не смея да залагам коя мама ще е първа, че кой знае да не стане последните първи

# 136
Мацките са по нетърпеливи, момчетата са лигльовци - все при на майка си полата, то за това и не им
 се излиза.
А Камче какво лошо има, няма да се потиш до края, то накрая нали знаеш че е най-гадно. Още 3-4 седмици и си готова  Heart Eyes
Сега не ме нападайте - залагаме и аз си казах мнението Flutter

# 137
elio - искаш и награда?
Аз лично ще ти пратя ако родя първа! smile3532

Joy Joy Joy Joy Joy луди главиииииииии   Hug

# 138
Тази сутрин си погледнах крАците - добре са, спаднали.   Laughing
Снощи се притесних и даже прекламсия за малко да си припиша.  Mr. Green
И да не казвам, че сънувах как се жалвам на гинеколога за подпухналото.  Crazy hahaha

Пък аз искам да родя на термин (04.10.) или поне да съм влезнала в октомври,
по-рано не искам.  Praynig
С дъщеря ми преносих 7 дни и родих на чудна дата  Heart Eyes, та и сега не бързам.  Whistling

# 139
  • Варна
elio - о НЕ не те нападам! Нека се роди живо и здраво, а ако може и по - лесно baby, и наистина ще ти пратя награда! Само може да се наложи да ми напазарите и донесете в болницата разни неща, че въобще не съм подготвена! Даже и нощница нямам. Определено ще е по добре да подрани, отколкото да закъснее, отделен е въпроса, че мен ме мързи да раждам и после...... олеле....

# 140
Така и така сте зачекнали темата, нека си питам- девойките на които не им е за първи път как да рзберем, че раждането започва. При мен засега няма показания за секцио и сигурно ще е нормално раждане. На следващия ми преглед, за 45 дневния болничен, ще попитам лекаря кога ще ме приемат. Много ме притеснява чакането...  Confused

# 141
Ето подреденоти ни шкафче ... с чаршафчета, пликове и калъфчици за бебчо  Heart Eyes

http://media.snimka.bg/s1/0770/027784712.jpg?r=0

и другото шкафче с пеленки, одялца и хавлийки  Crazy

http://media.snimka.bg/s1/0770/027784714.jpg?r=0

Дрешките като ги изпера и изгладя, ще ги подредя направо в новото му шкафче  Crazy

montecita няколко са начините. Изтичане на водите, падане на тапата .... започване на контракции, но те трябва да се засичат, защото често има подготвителни и фалшиви такива  Heart Eyes

# 142
  • Варна
Аз не мога да ти отговоря, защото предния път отидох на преглед, а те решиха да раждам и го предизвикаха. Но този път много искам всичко да мине като по книга и беба сама да реши да излиза!
 F.a.t.e.  - много сладко изглежда всичко!

# 143
Леле Фейтче ти ме разби!!! Аз нищичко нямам, няма и шкаф свободен за малкия нероден мъж.
Montecita не те приемат като си нормално. Седиш и чакаш всеки ден като идиот я да започнат контракции, я води да изтекат. А през това време тел ти постоянно звъни с репликата "Аре бе кво стана не роди ли вече?" Много е гадно чакането. Моето предния път беше почти до термин. Може  да се разкараш за фалшиви контракции 5-6 пъти до болницата с чантата, ама ако нямаш поне 3 см разкритие си те връщат. Аз цял 9-ти бях с 1.5 см, а родих в края

# 144
Леле Фейтче ти ме разби!!! Аз нищичко нямам, няма и шкаф свободен за малкия нероден мъж.

Mr. Green имаш време ... нали  Crazy Hug
Вчера нещо ме подгониха лудите  Mr. Green и реших да попера малко и погладя на това хубаво време . Joy Joy Joy
Днес например нищо не ми се прави  ooooh! Пък и колко разместване ще има после ...

# 145
Абе, F.a.t.e. , ти всичкото чаршаф на Пловдив ли изкупи?  Crazy
Аз освен тези розовите дето взех не мисля май да се зареждам с други, най- много още един долен, че имам от баткото и аз доста и мисля тах да си ползвам. То и без друго както казаха мамите 2-3 комплекта се въртят... И пеленки и одеалца имам различна дебелина...

За раждането и аз като Ками. Не му се излизаше на моя човек и ми го предизвикаха. А за звъненето е ужасно изнервящо наистина. Мен постоянно ме пращаха по разходки, да се разхождам, да се къпя с по- гореща вода.. да тръгнело бебето  ooooh! Сега ще си седя до последно в нас и дано всичко мине по живо и здраво по- лесно от предния път, но със същия чудесен резултат  Heart Eyes Малко ме притеснява, че май пак се завъртя напречно.. ще видим.

Хубав ден

# 146
Абе, F.a.t.e. , ти всичкото чаршаф на Пловдив ли изкупи?  Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha нееее ....оставих и за другите пловдивски мами  Mr. Green Ами като се замисля - има три долни, 4-5 горни и 5-6 калъфки  Crazy пък искам и още един долен бял да взема  Blush Нека да има, че нали нямам пикливка  Joy

# 147
Ама ще имаш пикльо, а те май са по-опасни, щото като им щръкне пишока е като фонтанче  newsm62 А Рада имаше навик точно като излезе от банята да се изпишка на повивалника

# 148
  Здравейте нищо освен това не ми се прави и на мен bathизчетох ви ,комплексирах се,но ми е  Sick много  
smihesorryза поста си  

# 149
В болница те вземат на 7-мия ден след термина
Аз голямата я преносих 12 дена- 5 дена бях в болницата с идеята да родя, но тя си излезе когато си пожела. Малкия го преносих само 4 дена, но него пък го изродиха на сила, за да не подобри рекорда на кака си  Mr. Green Никога не съм усещала контракции в къщи и да си ги следя. Дано поне тоя път го усетя.  Wink Моля се само да родя до края на "девата"

Общи условия

Активация на акаунт