СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 432
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
За тези, които си мечтаят за плаж догодина  Mr. Green

Скрит текст:

# 181
natti_ ,моето също е седалищно.Докато не ме приемат за раждане няма да губя надежда за обръщане:)Мисля,че има доста време още да се завърти малкото мишле Simple Smile

# 182
Фейт добре че се сети - мамите дето пият магнезий трябва да го спрат 32-34 г.с. иначе после може да се закучи яко работата. Деветият мисля че вече става много, ама да си питате докито

future-maman Дяволов го няма до 23 юли, аз се бях нарамила да ходя при него да се разберем още миналата седмица, но се чухме и сега ще ходя на 24 юли в частния му. Иначе списъка е същия като на Фейт, само че с много важното уточнение, че всички дрешки и пелени за бебето се носят в деня на изписване, преди това не дават нищо да се внася. Ако искаш може да ходим заедно при Дяволов на 24, пиши на ЛС

# 183
Фейт, след два дена ще пусна урина, ако пак покаже бактерии, ще ги лекуваме с нещо. Нещо спомена за червена боровинка. В четвъртък съм на частна консултация и изследвания, да видим там какво ще излезе и ще вземем мерки.

# 184
Върнах се от ЖК-момата вече е 1,200кг,обърнала се е с главата надолу,преди няколко дни доста бушуваше и май че тогава си е сменила позата,но мислех че си внушавам.Мама е качила още 1кг-до тук общо 3кг,д-ра пита какво ядеш-викам само тестено,сладко и сладолед...ама на фона на 70кг които съм ,добре че не качвам по много,че ще стана още по-голям слон.В петък отивам за болничния,и ми каза че на 17 август ми дава 45-дневния-колко много ми остава...
По повод как се разбира че раждаме,момичетата са казали -при мен предния път 1 седмица преди термин,вечерта получих една голяма болезнена контракция,доходи ми се по голяма нужда,и като стигнах до банята ми падна тапата,след 2 мин ми изтекоха водите-след 5 часа бях с бебе в ръце.

# 185
Фейтче милото началото на Август ще си дойде  Heart Eyes Чакам си го вече с голямо нетърпение, че толкова време разделени никога не сме били...До преди това най-много се бяхме разделяли за 2 седмици когато се преместихме в Пловдив и от тогава нататък всяка вечер заедно(освен ако не е наряд или на учение ама това е рядко)
Натти и моето е седалищно и още го чакаме да се обърне ама за сега без успех, успява понякога да застане напречно ама не се обръща Simple Smile И аз съм се хванала да разучавам секциото, че да съм подготвена ако не благоволи да се обърне Simple Smile
За багажа предния път го събрах в една плажна чанта и сега съм си взела плажна чанта и се надявам да успея да го натъпча вътре Simple Smile Хубавото е че няма да ми трябва връхна дреха септември месец и ще ми се освободи малко място за помпата Simple Smile Но аз като предвидлива жена бях нагласила 3 чанти...една за мен една за бебето и една за изписването, че мъжете не ги бива в откриването на разни неща и само щях да се изнервя да обяснявам кое къде е Simple Smile Затова и сега мисля така да направя да наглася чантите и да ги надпиша коя за кога е  Blush

# 186
За тези, които си мечтаят за плаж догодина  Mr. Green

Скрит текст:

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  изпари ми се желанието вече  #Shocked  Mr. Green

Мартичка ако питаш мен си вземи от аптеката стерилно шишенце. Сутринта си направи душ и веднага след това в шишето дай материал и го занеси в лабораторията. Многе чесо от там идват всички "инфекции"  Peace Аз като дам в нашата лаборатория една чашка, тя се оставя отвънка ... хора минават, чистачки разни  ooooh! предсатави си колко ще е стерилна до изследването. За това моя док не им вярва много на тези изследвания  Heart Eyes

само че с много важното уточнение, че всички дрешки и пелени за бебето се носят в деня на изписване, преди това не дават нищо да се внася.

Какво пречи ако са при нас  Rolling Eyes нали всички дрехи, които то ще носи през деня, са пак при нас ... нещо не ми се връзва защо трябва тези за изписването да не ги носим  newsm78

# 187
Не, Фейтче, те ги обличат с техни си, болнични дрешки. Всички са в еднакъв цвят и размер, което е много смешно, щото на едно му виси, на друго са му леко къси, но те ги стерилизират там, в болницата. Акушерките го вземат, къпят, повиват - ти гледаш, ако имаш възможност. Иначе стаята става претрупана с толкова багаж, ако са при теб и дрехите за изписване и твойте и на бебето. Иначе като ти кажат че ще те изписват, има една отделна стайчка, в която се влиза само по една майка с едно бебе, там ти е вкаран багажа от мъжо и вие се натъкмявате за снимките  Mr. Green

А за морето, повярвайте, е точно така, едно към едно  Rolling Eyes

# 188
По повод как се разбира че раждаме,момичетата са казали -при мен предния път 1 седмица преди термин,вечерта получих една голяма болезнена контракция,доходи ми се по голяма нужда,и като стигнах до банята ми падна тапата,след 2 мин ми изтекоха водите-след 5 часа бях с бебе в ръце.

Ех, че бързо и лесно изглежда  Crazy а и като по филмите ... всичко по реда си   Mr. Green Hug

Ееее Рошли ... ми то не останало  Hug
Иначе това с чантите ми хареса  Crazy цели три за различните етапи  Heart Eyes
Ще се мисли и това като вариант, че наистина с тези багажи е направо ад  ooooh! Аз влязах без такъв по спешност, вечерта ми донесоха един сак, а на изписването бях с още три торби от горе  Outta Joint

elio явно на всякъде режима е различен ... може би ще направя като Рошличка  Peace

# 189
И аз знам за дрешките,че таткото ги носи в деня на изписването малко преди него,да облекат бебо Simple Smile или поне така е там където ще раждам и аз Simple Smile

# 190
  • Варна
Фейт, много неща искат при вас  Shocked
За изписването наистина няма нужда да мъкнеш ти. ПРиготви ги и ще ти ги донесат Peace

# 191
elio явно на всякъде режима е различен ... може би ще направя като Рошличка  Peace
Това е един много добър вариант, защото аз не си бях нагласила дрехи за мен за изписването и мъж ми ми донесе прилепнала рокля (тва намерил човека), та на всички снимки съм хем с бебе, хем още бременна  ooooh!

# 192
Здравейте мамчета, кооолко много съм изпуснала. Не мога да наваксам с четенето, ама тия дни в офиса е някаква лудница. вече задрасквам дните до 6-ти август. Сигрно после още първата седмица ще ми писне да съм си вкъщи и ще искам още няколко дне да поработя.... няма угодия!
Имах много неща да коментирам, ама всичко ми се изпари от главата.
 newsm78 newsm78 newsm78

# 193
Това е един много добър вариант, защото аз не си бях нагласила дрехи за мен за изписването и мъж ми ми донесе прилепнала рокля (тва намерил човека), та на всички снимки съм хем с бебе, хем още бременна  ooooh!

Joy Joy Joy весели спомени викаш  Mr. Green

Варбера ...  тази болница искат и чаршафи да си носим  Peace
За мен даже е по-добре  Heart Eyes

# 194
Уфф това мъжете са голямо нещо Simple Smile Аз процедирах така вдъхновена от опита на мама Simple Smile Че на снимката от изписването с мен тя е с някакъв страшно измачкан тоалет, а баща ми и брат ми са с кални обувки и работни дрехи(тъкмо се били върнали от вилата и баща ми не сметнал за нужно да се преобличат)...Затова всичко да е готово и подредено и само да чака да му дойде редът...Сега съм в сериозна чуденка какво ще е времето септември и какви дрешки да си планирам за тогава ама ще го измисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт