СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 438
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • При моите мъже...
Здравейте момичета,

Нямаше ме 10 дни и цяла сутрин не мога да изчета двете темички, дето сте изписали:))))))

Оставихме баткото при майка ми за месец и започваме с подготовката за бебо номер 2. Първото нещо, което ще свършим е да изчистим къщата като хората. То не е за хвалене, ама от както се е родил малкия, не ми е оставало достатъчно време за качествено почистване - нищо повече от прахосмукачка и парцал ooooh!

Другата седмица живот и здраве почваме с покупките:)

И колко ми е странно, като някой се обади и каже - айде да се видим и аз да отговоря - айде, когато кажеш Laughing

Дано майка ми да се справи и наистина да остане месец при нея, че е голямо диване и освен това не спи по цяла нощ, а се буди поне 2 пъти Crazy

Довечера ще видим бебо и утре ще пиша пак:)

Хубав ден! Hug

# 196
  • Варна
О да ще вали....сега се върнах от консултация. Добре, че притъмня. Мериха ми корема, който бил по-малък от колкото трябва, а ехографа показва с 2 седмици по-голямо. Странна работа ама карай  Mr. Green Следващия път съм на изследвания и ми дадоха една клечка да си бъркам в дупето  Embarassed, ама не разбрах за какво. Това са последните изследвания май. След 25-ти юли започвам да ходя всяка седмица, ама от сега съм сигурна, че ще пренося, защото съм 3 седмици назад от тяхната гестационна седмица  Shocked

# 197
Следващия път съм на изследвания и ми дадоха една клечка да си бъркам в дупето  Embarassed, ама не разбрах за какво. Това са последните изследвания май. След 25-ти юли започвам да ходя всяка седмица, ама от сега съм сигурна, че ще пренося, защото съм 3 седмици назад от тяхната гестационна седмица  Shocked

За първи път чувам  Embarassed #Crazy newsm78 като разбереш пиши ,да не би резултати в лаборатория да си давала и да има нещо  Shocked

# 198
Мартичка ако питаш мен си вземи от аптеката стерилно шишенце. Сутринта си направи душ и веднага след това в шишето дай материал и го занеси в лабораторията. Многе чесо от там идват всички "инфекции"  Peace Аз като дам в нашата лаборатория една чашка, тя се оставя отвънка ... хора минават, чистачки разни  ooooh! предсатави си колко ще е стерилна до изследването. За това моя док не им вярва много на тези изследвания  Heart Eyes

Така и ще направя  Hug И на мен са ми съмнителни малко  Whistling

# 199
Следващия път съм на изследвания и ми дадоха една клечка да си бъркам в дупето  Embarassed, ама не разбрах за какво. Това са последните изследвания май. След 25-ти юли започвам да ходя всяка седмица, ама от сега съм сигурна, че ще пренося, защото съм 3 седмици назад от тяхната гестационна седмица  Shocked

За първи път чувам  Embarassed #Crazy newsm78 като разбереш пиши ,да не би резултати в лаборатория да си давала и да има нещо  Shocked

И аз го знам това изследване на акито  Mr. Green Прави се задължително преди раждането, за да няма инфекции предавани от ануса към генителиите по време на самото раждане  Peace А и да не настане инфекция и в самото отделение май  newsm78

"Изследване на фецес (фекален материал) - за носителство на патогенни микроорганизми - дизентерия и E.coli

# 200
Фейт, браво на теб, подготвила си всичко вече  Simple Smile
Нати, рошличка, не се тревожете има достатъчно време да се обърне бебчето. Дори и с главата надолу да е сега пак няма гаранция че ще остане така. Моята бебка уж беше обърната вече и преди 2 дни я усетих как се завъртя и взе да хълца в горния край на корема ми  Laughing и сега пак се е завъртяла надолу, много са шавливи  newsm32
Лъки, много готина картинка  Joy  Joy  Joy дано другото лято пак да ни е така смешно
Мартичка, Фейт ме е изпреварила и ти е дала съвет. Аз така направих последния път, купих си от аптеката стерилна чашка, но за жалост пак показаха бактерии изследванията. Само че доки нищо не каза и нищо не ми изписа, били ми хубави изследванията  Thinking и се чудя дали да не си взема някакъв чай и нещо такова. Вие да препоръчате нещо природно, че не съм фен на хаповете  Grinning

# 201
Здравейте!И аз съм с резултат за лоша урина-май са бактерии,поне доколкото си спомням и от предния път.Тогава с Дени пак бях така,но не ми изписаха нищо и на следващите изследвания вече нямашеи помен от това.Дано не се налага да се пие нещо!
Нати,не се тревожи за разположението на бебо!Има още доста време-ще се обърне!И моята бебка сега е седалищно,а Денис беше така до 8-мия месец и се завъртя после.Аз съм подготвена и за секцио-даже май го предпочитам този път(да не вземете да ме нападнете сега!)
Утре мисля да отида на Отворени врати в ОБ,ще разкажа после на Бургаските мами!

# 202
На мен от клиниката ми дават стерилна чашка за изследването, ама аз пак не си давам пробата като хората ама не ми се занимава Simple Smile Иначе за да е сигурно че е стерилна урината трябва контейнерчето да е стерилно, да изпишкаш малко настрани после да се избършеш да си сложиш памук или нещо друго на отвора на влагалището и така да пишкаш в чашката, защото и бактерии от вагиналния секрет замърсяват пробата Simple Smile На мен първия път ми излязох малко бактерии и доктора ми каза да пия цистостоп (ама всичко с червена боровинка би трябвало да върши работа, може и чайче да има даже) и аз като почнах да го пия и същата вечер ядох хайвер и цялата се обринах и го спрях защото не бях сигурна дали е от него или от хайвера ама доктора не ми го е изписвал пак..Явно не са ми излизали бактерии в следващите проби Simple Smile
Охх престарах се, за което се извинявам  Blush

# 203
Здравейте,гълъбчета Hug
Най-после и аз да се цопна като хората в темичката.
Фейтче,благодарско за темата Hug
Ние вчера в най-голямата жега понапазарихме почти всичко за бебока.Остана ми само комплекта за изписване и някой и друг к-т чаршафчета,както и козметиката.Ще съм благодарна на бургаските мами ,ако кажат от къде са взели к-та за изписване(че нещо хич не можах да харесам) и чаршафите.Предлагаха ми само от хасе и на скромнта цена от към 30 лв ooooh!.Май ми се ще ако не си харесам чаршафчета да си взема плат и да дам на маминка да ми ги ошие.И магазин за платове ,не знам къде има в Бургас newsm78.Помгайте Бургазлийки Praynig
Кажете мнение и за прах Тео Бейби.Днес го взех ,дано не съм сгрешила Praynig
Иначе свеки ми даде чисто бели чаршафи и материята си е хубава.Мисля и тях да ползвам,но искам и някои шаренчики Whistling
Айде отивам да изкарам песа и да се поразхладя на вън. Hug

Яяя,и аз вече съм в 8 месец  newsm44

# 204
Виж това за памучето го бях забравила, аз само се измивам с гореща вода и сапун, но това е ако не ме изненадат и си давам урината от сутринта вкъщи, ама то като си там няма как да дадеш стерилна урина, със сигурност е поне малко замърсена.

# 205
  • София
Здравейте момичета Hug Снощи се завърнах от Варна и искам да кажа, че на моренцето си е суперррррр - и на бебчо му беше много хубаво на плажа - подритваше някак си доволно Laughing
Като видях колко сте изписали направо Shocked връщам се да чета дано всички сте здрави и щастливи Hug

# 206
Имаш ли списък за МД и от къде се взима?Защото аз нямам идея какво точно се иска за мен и бебето.Ще съм ти благодарна ако имаш да го споделиш. Hug

Ако става въпрос за АГ  болница “Майчин дом” ... ето  Heart Eyes

http://www.maichindom.com/bg/hospitalization/

Ина ... добре си се завърнала  Hug  и приятно четене  Mr. Green

# 207
Привет дами, гледам за багажи си говорите, аз днес се захванах да подредя моя за болницата. Всичко е купено, само трябва да го разпределя в две чанти.
Вчера не можех да дишам от задух и днес си пуснах климатиците вкъщи. Е, сега не ми е топло, но чувствам, че всички части на тялото ме болят. Уж не духа в мен, ама...
Пак се размислих за креватчетата. Мъжа ми настоява да е сгъваема кошара. Аз се бях навила и досега гледах за такива, обаче сега се замислям, че май по-удобна ще ми бъде дървената. Чудя се дали да поспоря и да вземем накрая дървена   Simple Smile
Мартичка, не ти ли назначиха стерилна урина? При мен вече няколко пъти в обикновената урина, въпреки че я давам в стерилно шише и след тоалет, излизат бактерии. Доктора веднага ми назначава стерилна и всички пъти досега стерилната показва, че бактерии няма. Аз подозирам, че нарочно замърсяват пробите в лабораторията, така после има шанс пак да идеш там за ново изследване. 

# 208
ЕЕЕх момичета , голямо четене  Laughing
Юлия , честито дипломиране!

Радвам се ,че Стаси и Смайли са добре! Зайче , мама мравка чакаме и вие  да ни зарадвате с добри новини 

За чехите за болницата – има в Джъмбо подходящи. По 2-3лв са .

И аз днес бях на зъболекар ,ама само за една лека поправка 

Миленка , на теб кога ще ти издадат болничния (45дневния) , като дата ме интересува...

Вчера си говорихте за спането на малкото в леглото. Не знам с второто как ще е, но Кари спеше често при нас и сега когато тати го няма тя си спи при мен. Аз имам нужда тя да спи при мен. Не мога да ви обясня колко му е хубаво да си я гушкам. Никога не сме имали проблеми със секса, за това че е при нас. Тя заспива бързо ( все пак имаме и друга стая), а и човек когато има желание нищо не му пречи. Всичко останало е оправдание.

подкрепям поста на ками да не пища същото  Grinning

Хах и Марио имаше навик да пишка от повивалника (като фонтанче) . Та се сменяха чаршафи , пътеки се перяха... че и до нашето легло е стигало напишканото   Laughing

Чики
и аз не я харесвам тази мрежичка на Премиум-а , защото на Марио му залепваше на дупето като се наака и аз си мисля ,че е по-добре без нея (т.е. от памперсите актив бейби)

ФЕЙТ много хубаво си подредила и декорирала шкафчетата...бравос!

Крема за зърна и аз ползвах Лансинох и сега ще взема от него.

За раждането
, аз няма да съм първа (надявам се) , но ще съм от първите .т.е през август  ...заради секциото. Иначе залагам на момче за най-нетърпеливо бебче 
Другата седмица вече  полека лека ще гледам да приготвя някакъв багаж поне Simple Smile

Качвам снимки в албума , най-накрая снимах нещицата които купих на беба 
Лъки ,много се смях – това е самата истина за майката и бебто на плажа . Аз сега съм така , само дето съм с подутия корем за разкош hahaha

[/color]
Flowers , много хубави неща си купила .От кой магазин са ?

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 16:52 от rossy-pm

# 209
Само да споделя за магнезия - миналия път и аз питах лекаря от МД, който ме следеше накрая, че съм чела, че трябва да се спира известно време преди термин, да не би да забави раждането, той много се смя и каза да си го пия до края и че като тръгне истинското раждане, нищо не може да го спре и това със сигурност няма нищо общо - аз бях на доста конски дози, защото ми беше омекнала и скъсена шийката доста отрано и родих 10 дена преди термин - май наистина магнезият нищо не е променил  Hug
Как започва раждането - наистина има много статии, а и много начини, по които започва - истината е, че започне ли истинското раждане, нямате никакъв шанс да се объркате  hahaha А тапата сама по себе си не значи още кой знае какво - на мен ми падна около 5 дена преди раждането.
Без избор на екип - взимате си багажа и документите, които АГ-то предварително ви е подготвило и дало и директно в болницата, като започне раждането - нито се записвате предварително, нито нещо ви следят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт