СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 429
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Момичета и аз да се отчета: Ще имам МЪЖ !!!!!!!!
Така, че голямото чистене и местене започва! Не знам кога ще ни преместят интернета на новия адрес и кога ще мога да пиша. Но аз имам интернет и на телефона и от време на време ще мога да ви следя  newsm53 newsm53 newsm53.
Момичетата които са с проблеми (да не изброявам), задължително да стискат още малко. Аз ще съм с вас духовно и ще ви пращам само положителна енергия!
Целувки на всички и до скоро!

# 571
бебе септември 2012 местя те веднага на 08  Heart Eyes

Данаека, Ками ... честити ви вече познати гащи  Hug .. за сега  Mr. Green

Мартичка лек път ... и да пишеш от време на време  Hug

Milena_87 стиснати палчета за тази мама ... дано скоро тръгнат нещата   PraynigHug

# 572
  • София
Barbera и аз с високото СУЕ док нищо не каза; за хемоглобина и моя беше 108 и пих 20 дни сорбифер дурулес. Другата седмица ще ме прати пак за кръв да видим дали съм го вдигнала.
Аз и в тина киркова съм на ОВ на 24-ти  Laughing За 2-ра има само 1 нещо, което не ми харесва, но като отида ще ги питам - искат 50лв за припознаване при условие, че при който и да е нотариус с попълнена декларация, цената е 6лв. Ние нали сме без брак и ще си вадим такава, но нямам намерение да им плащам подобна сума.
Аз имам сега да се чудя с тоя педиатър - ама май няма мами от моя район - Надежда/Обеля, за да препоръчат.

Аз съм в Надежда и мога да ти препоръчам поне трима добри педиатри от 8-мо ДКЦ, само ми кажи дали си заинтересована  Simple Smile

# 573
velviamo страхотни покупки Hug

Присъединявам се  Hug
Какво стана с пъпките и сърбежа ... отминаха ли  Heart Eyes

вече съм по -добре , продължавам да мажа...като гледам скоро ще изчезнат нацяло Simple Smile

# 574
Milena_87 Даммм значи не съм само аз така  Grinning
Ариел моята лична лекарка е много добра и си е педиатър ,което е предимство от 24 ДКЦ, но си преглежда в нейна кабинет точно до поликлиниката в новите блокчета Simple Smile При интерес ще ти дам телефон.Винаги е на линия и се тревожи да всеки неин пациент.
А съм обиколила всички педиатърки в надежда защото имам малък брат Simple Smile

Ей значи сме поне 3 мами от надеждааа  Hug Hug Hug Hug Hug

# 575
  • Варна

А не! Не съм се изразила правилно. Мъжът ми си идва, след почти три месеца отсъствие и то само за около седмица, после пак сама.... И всъщност ще се местим в новата къща и няма да влизам много много докато е тук. Май сега по има смисъл писането ми Laughing

# 576

А не! Не съм се изразила правилно. Мъжът ми си идва, след почти три месеца отсъствие и то само за около седмица, после пак сама.... И всъщност ще се местим в новата къща и няма да влизам много много докато е тук. Май сега по има смисъл писането ми Laughing

Joy Joy Joy значи още чакате мома, така ли  Rolling Eyes Mr. Green

# 577
pecata, бебе септември 2012 ехааа, добре че си попитах
Аз съм на 1 спирка от 24-та - препоръчвай смело Wink бебе септември 2012

# 578
  • Варна
Да Фейтче, мома чакам все още.

# 579
Kami, тъкмо да се засиля и аз да честитя!  Joy

Да ви се похваля... днес изневерих на себе си и ...  Embarassed купих комплект за изписването! Не смятах да правя така, т.е. бях решила да комплектовам с неща, които съм купила, но за пръв път попаднах на комплект, чиито части ми отговаряха на всичките изисквания - долно боди с предно закопчаване, гащиризонче със закопчаване на крачетата и отпред и без излишни части, т.е. - огромна пелена, ръкавички, терлички, лигавниче и шапка.

Фейт, прати ми парола за албумчето, плс. Ще снимам и ще го кача.  Wink Най-сетне и аз да се наканя.

# 580
Добро Утро на Всички  Hug

Да се отчета след вчерашната разходка се сдобих с матрачето + 2 гащеризончета  ,а във вторник ще пристигне и кошарата и ще изнудя тати да я сглоби за да ви ги снимам  Heart Eyes
Харесала съм си и един комплект за изписване ,но не съм го купила, защото много ми харесват и зеленият и синият цвят и още се чудя кой да взема  newsm78
Milena_87  стискам палчета за твоята позната ,срещата и с малкото човече е много близо  Praynig

# 581
Аалохааааа  Mr. Green  Hug
Да ви разхладя и събудя със сутрешната напитка и да ви пожелая хубав и прохладен ден  Hug

Agira Честито тогава ... пратих ти паролата на ЛС  Hug

uioanina честито и на теб, иначе за цвета - аз все към синичко клоня  Joy Hug

Ние отидаме след малко до село - останаха още два килима за пране  Crazy

# 582
Добро утро   food010
Фейтче добро начало с коктейлчето и плажа  Hug
Ариел, не е задължително да плащаш тези 50 лв. във втора градска, може да си направиш нещата при нотариус където ти искаш, това там им е за улеснение на пациентите. Иначе казаха и за някакъв болничен на таткото, който е 30 лв. , но мисля, че ние не може да се възползваме от такъв и не се задълбочавам много  Peace
Евваа, Ина и аз съм на линия за люлинско кафенце  Mr. Green
Ние от днес се отдаваме на обикаляне по магазините  Crazy
Хубав и усмихнат ден на всички и много положителнба енергия на всички мами, които имат нужда от нея  Hug

# 583
ФЕЙТЧЕ как се казва мама зайка да видя дали е тук Peace да се запознаем

# 584
Francheska Даниела се казва мама зайка;)  Hug,поздрави я ако я видиш

Общи условия

Активация на акаунт