СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 366
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
да, Fate - ама списъкът е толкова подробен, че да умреш от смях  Mr. Green

за Татко - вкл. чехли, сандвич и мед.облекло - сандвичът е защото са сметнали, че ще умре от глад докато чака жена си да роди Grinning

НУК специално имат 3 размера биберон - S, M, L - съответно вода, мляко, гъсти течности (сокчета)

Мама Зайка - дано да се задържи бебчо повече време на топло, звучи ми ужасно да си на системи и да ти треперят ръцете  Shocked стискаме палци за теб и бебчо  Hug

# 631
Здравейте,
Фейт, доколкото разбрах за ОБ от форума маиките носили по 2 торби:
1- за родилна - 1 нощница, чаршафи и един комплект дрехи за бебето и 1 памперс и 1 памперс пелена
2- после ти я оставяли в стаята с другия багаж
а за изписването може на същия ден да ти донесат само комплектчето и за теб нещо ако искаш
дано съм обяснила добре, че хич ме няма да обяснявам

# 632
Стискам палци за мама зайка и франческа,дано се закрепят нещата при вас и да ви изпишат от болницата Praynig

# 633
Фейт и аз това за шишетата наскоро го разбрах, че имало разлика  Blush
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2369&cat=40
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2393&cat=40
Ще огледам аз какви съм си взела и как ще потръгне кърменето и ще видим какви ще купим допълнително Simple Smile То си било сложна работа, а някога бибероните са ги продавали без дупка сам да си ги пробиваш Simple Smile
За багажа аз си мисля че при постъпването има една чанта за теб (тоалетни принадлежности, ношници, превръзки ей такива работи, водичка и нещо за хапване) и една чанта за бебо (един комплект дрешки, хавлийка и одеалце, 10/15 памперса и мокрите кърпички) после една чанта на другия ден да ти донесат с още дрешки за бебо и още памперси и за теб ако ти потрябва нещо да се сложи допълнително и накрая една чанта за изписването...Поне моето разпределение е такова ама чак като си дойда в Пловдив ще пера и ще глася чанти за сега само моята за в болницата е готова ако потрябва спешно...накрая ще си покаже дали правилно съм го измислила

# 634
  • където мечтите се сбъдват
Мама Зайка,стискам ти палци и ти желая едно здраво бебче максимално близо до термин  Praynig
На никой не давам да ражда преждевременно  Naughty  Hug

# 635
Здравейте,
Фейт, доколкото разбрах за ОБ от форума маиките носили по 2 торби:
1- за родилна - 1 нощница, чаршафи и един комплект дрехи за бебето и 1 памперс и 1 памперс пелена
2- после ти я оставяли в стаята с другия багаж
а за изписването може на същия ден да ти донесат само комплектчето и за теб нещо ако искаш
дано съм обяснила добре, че хич ме няма да обяснявам

Горе долу разбрах, но аз пак ще питам в темата за ОБ  Heart Eyes
Уж бях на ОВ, но изобщо изключих да питам.  ooooh!

Рошли ... явно става въпрос само за шишетата на НУк  Peace моите са на Авет и четох, но не пише нищо такова  Heart Eyes

За багажа питам, понеже и двете с теб не стигнахме до багаж за бебчовците и сега ме и тъмна идния. Ще сондирам още малко мнения и ще реша как да розпределя нещата  Heart Eyes

# 636
Майка Зайка стискайте с бебка още мъничко...Стискам палци да закрепят положението и всичко да е наред накрая  Praynig
Фейт то вярно че не стигнахме до багажа за бебо предния път ама аз си го бях приготвила пак по тоя начин, че даже и лепенки бях сложила на чантите да знае милото коя за какво е...Сега живот и здраве ще видя дали системата ми е била правилна...За бибероните явно е в Нук разликата защото гледам че Авент са на номера 1 2 3 4 а на други марки са на fast medium и low, а Нук имат още един показател хихихи

# 637
 Hug Hug ами тук съм докато издържа... поне до 9 месец. А бебо е момче, излиза му се на човека  Crazy Тежи към 1 кг и 800 грама.

# 638
Мама зайка,с теб сме  Hug.Ще се моля да устискаш поне до 9 месец.

# 639
  • Варна
Благодаря на всички за успокоението относно изследванията  Simple Smile.В понеделник ще опитам да отида при лекаря.

мама зайка, Франческа всичко ще е наред. Само дето трябва да стоите в болницата, но е за добро  Simple Smile
Аз още не мога да повярвам, че ви искат толкова торби за болницата  Rolling Eyes
Сентекс, хубави покупки, а зелената ваничка е същата като на нашата кака  Heart Eyes Сега обаче ще взема нова със стойка и с всичките там дупки и маркучи Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 19:31 от Barbera

# 640
  • Бургас
Да се оплача, снощи и аз се сдобих със зверски контракции Confused В крайна сметка реших да си изчакам моята док на сутринта и се разбрахме за инжекции, нош/па и магнерот в ударни дози в рамките на 5 дни. Ако не овладеем положенеито.....
Никакви разходки, никаква домакинска работа, абе........лежанка яко Sad
Зайче, стискай още мъничко (то много лесно да се каже от страни) Hug
Сега се връщам да ви изчета, че пак много сте писали Peace

# 641
  • Варна
Melly.G ей , че работа значи Confused Дано  всичко се размине само със стоене в къщи Hug

# 642
Ох момичета ... пазете се  Praynig Какви са тези контракции сега ... дали нямат нещо общо с лятото и жегата си мисля  Rolling Eyes

Melly.G пази леглото щом се налага. Наистина от страни е лесно да се каже, но трябва да сме силни и да вярваме че нещата ще се закрепят до финала Hug

# 643
Ама че новини, Мама Зайка още мъничко остана, изпращам ти цялата положителна енергия, всичко ще е наред  Praynig Praynig Praynig Hug
Melly G стискам палци и на теб всичко да е наред почивай  си повече и без това е жега да се щъка  Praynig Hug
За бибероните и шишетата и аз хич не съм на ясно, мисля на първо време да разчитам на шишенцата, които бяха комплект с помпата и стерилизатора, дано да не ми трябват, ако пък ще се храним от шише постоянно ще взема стъклено  Whistling
Велвиамо, много ми харесват пеленкатта и хавлийката, от къде са  Heart Eyes Агира, Паца и вашите комплектчета също са много хубави  Hug

# 644
мама зайка_, Melly.G, Франческа, стискайте момичета  Praynig рано ви е още не давам толкова рано да ражда никоя от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт