СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 368
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Абсурд е да ви изчета назад точно сега!  ooooh! Направо сте изписали света! Записвам се в новата тема и малко по-малко ще наваксвам.

Иначе съм добре, даже на моменти забравям, че съм бременна Simple Smile Т.е. не ми тежи чак толкова, пък и имам занимания покрай работа и ремонта. От препирни и разправии покрай взимането на решенията, някак бременността ми остана на заден план.
Мен сега ме хвана "сладоледената" лакомия. Както се казва - "без едно мога, ама с едно - не!"  Joy Вчера сигурно изядох на части поне един килограм сладолед.
Позавива ми се свят отвреме-навреме сутрин, но не знам от какво е. следващият ми преглед и изследвания са на 23.07. и от там - нататък започвам през 2 седмици да ходя.
Багажа си за болницата още не съм го стегнала - все ми се струва ужасно далече. Като, че няма дам и се случва на мен, ами все едно някой ми го разказва.  Thinking Да видим до кога ще го отлагам.

# 106
добро утро  Hug при нас вали проливен летен дъжд вече 2 часа  Grinning страхотно е  Heart Eyes

Georgia - и на мен ми звучи много добре за раждането - но ще видим все пак в действителност  Hug после ще разказвам  Grinning

future-maman - хубаво се спи с възглавницата, но ми стана жал за мъжо, че няма кой да го гушка и тормози през нощта  Hug за кърмене - седнах върху 1 крачол на пода до ръба на леглото - облегнах се на късата страна на възглавницата, а другия крачол сложих върху мен - там трябва да е бебчо сгушен   bouquet но сигурно има и други варианти - тя и без друго е огромна  Heart Eyes

Fate - да, ще видим коя мама ще е първа - аз уж 1ви септември - много ми се иска около 20 август, но мисля, че няма да съм първа, Мартичка и Канела може би - те са с 2-ри номер бебе - уж, ставало по-бързо  Mr. Green пък и при теб 2-ра бременнност - ще видим кой ще е пръв  Heart Eyes

# 107
Добро утроо Hug.Днес май наистина ще се живее,хладинка.Даже гърми тука лекинко и ми се ще да вали цяяял ден.Толкова дълго не беше захлаждало,че вече едва се издържаше.
Фейт ама трябва да си измислим и награди за тия залози  Laughing Laughing
Отивам аз на зъболекар,че страшно.Имах едно изградено зъбче дето щифта е спрял да държи и не знам просто какво ще ме правят.
Днес в 6 подписваме договора за наема. Heart Eyes
Калина леле Hug,трябва ти обезопасяване определено!Да се оправя хубавата главица бързо.

# 108
Дюбрютрууу!
Днес съм на консултация и дано да гледат бебка, че да мога и аз да я видя.
Момичета въпрос с повишена трудност: пръстите на ръцете ми са надути и дебели като кебапчета и пръстена на средния прост не мога да го извадя. Мазах със сапун, с олио, държах под студена вода, но не - не се вади, а вече ми притиска место. Трябваше да го махна, когато имах нормални пръсти  ooooh! Дали да не отида на ми го срежат пръстена  newsm78
Хайде, спокоен и прохладен ден! Тук отсега си напича  Sunglasses

# 109
Пипи ,пробвай вечерта като е по-хладно,сложи си ръката в лед да спадне и пак със сапуна.Ако не успееш и тогава май ще ти трябва помощ...Дано се справиш.

# 110
Пипи ,пробвай вечерта като е по-хладно,сложи си ръката в лед да спадне и пак със сапуна.Ако не успееш и тогава май ще ти трябва помощ...Дано се справиш.

Дано, че има сантиментална стойност за мен. В крайна сметка ще го жертвам и после бижутера ще го оправя  Laughing

# 111
Добро утро,
завиждам за дъжда, аз пак умрях от жега цяла нощ и сега съм си на климатик, дано завали и в Пловдив вече да разхлади малко

# 112
Добро утро

Успех на всички които са на консултация.
Милена, успех на зъболекаря  Hug, да приключиш бързо и качествено. Уф, от всичко най-мразя да ходя на зъболекар.

Фейт, Ева, мерси за коктейла и кафенцето, ммм  Hug Heart Eyes

Пипи, пробвай така, както Миленка ти е казала, да накиснеш със студена вода.

Аз отивам да си вземам 45 дневния болничен и всички документи от консултацията по ЗК.

За залозите за първо бебе си мисля, че може да ни изненада някой, който не е с ранен термин. Или близнаците, нали по-рано се раждат.

# 113
  • Варна
Добро утро и от мен! Laughing
Аз пак се събудих от ужасната жега! Това не е човешко! Голям мор.
anghella - направо ви завиждам.
Пипи- пробвай съвета на милена и ако не стане отиди при някой златар да го срежат, че да не стане по зле.
Milena_87 - честито и на вас с новото жилище! Ние най вероятно другата седмица ще се местим в новата къща и знам какво е чувството да очакваш момента. Аз все още нищо не съм купувала и нямам търпение след като се преместим да започна с пазара. newsm71
 Вчера си говорихте за спането на малкото в леглото. Не знам с второто как ще е, но Кари спеше често при нас и сега когато тати го няма тя си спи при мен. Аз имам нужда тя да спи при мен. Не мога да ви обясня колко му е хубаво да си я гушкам. Никога не сме имали проблеми със секса, за това че е при нас. Тя заспива бързо ( все пак имаме и друга стая), а и човек когато има желание нищо не му пречи. Всичко останало е оправдание.

# 114
Хахаха Аз залагам да не съм първа  Mr. Green  предвид, че имаме и близначета в темата  Heart Eyes
Ама кой знае...едно такова чувство имам ...... Crazy

Ух, верно ... пък и нещо съм се обръкала ... ти даже си след мен  Whistling
Аз държа да си е девичка ... по-рано от това не ми се иска  Mr. Green

Agira щом се чувстваш добре ... не се притеснявай за друго  Hug

Успех на всички с прегледи днес  Hug

Леле Марти ... отиваш за 45 дневния болничен  #Shocked раУтата е сериозна вече  #Silly

Пипи ... те момичетата са ти казали. Не трябва да ти е отекла ръката, за това е най-добре да е рано сутрин или по-скоро късно вечер. Освен със сапун, пробвай с много сапун  Mr. Green ако не пробвай и с крем някакъв  Hug

# 115
Добро утро и от мен!
Завиждам ви за хладинката, тук цяла нощ беше задух. Сега има някакви спорадични облачета, но не оправят нещата, вече наближава 30 градуса.
Забравих вчера да кажа за тоновете, аз от другата седмица ги почвам - всяка седмица ще ме записват. Плаща се по 15 лв. в моята болница, мисля, че навсякъде е платено. И от 16-ти си взимам 45-дневния болничен Wink Той ми се води по оригинален термин - по ПМ, но аз поисках така, за да е от по-рано.
Днес ще се отдам на шиене на бебешки чаршафи, после ще ви ги покажа Simple Smile

# 116
Добро утро мамита! Аз имам същата нощничка като на Фате, само че моята е розово и сиво и живот и здраве ще взема още поне една. Аз взех първо една, за да я  пробвам в къщи и се оказа удобна, само се надявам да успея да си купя още преди да са свършили. Даже спя от време на време с нея, че не не ми се купуват нови нощници, за тоя моя голям тумбак. Laughing Като ходих на отворени врати в ОБ, имаше много родили мамита със същите нощници, така че хубава работа ще свършат за кърменето.  Hug Оставям  ви за сега, че поредния майстор се домъкна и да видим какво ще свърши днес по ремонта... Усмихнат и прохладен ден от мен ви желая (аз вече пуснах климатиците, че не ми стига въздуха в нас)!!!  bouquet

# 117
Добро и от мен. Мерси за кафенцето и коктейла- добре ми дойдоха  Mr. Green
Аз залагам за Мартичка, но по закона за всеобщата гадост, ще е някоя мама която никой не очаква. Предлагам и залог- момче или момиче  Hug Така шанса ни за печалба е по-голям  hahaha След малко и аз отивам да си купя памперсите. Преди време бяхте писали за един крем за зърна, който не се отмива и не е вреден за бебчо. Кой беше той  Blush че аз така и не запомних.

# 118
# 119
Преди време бяхте писали за един крем за зърна, който не се отмива и не е вреден за бебчо. Кой беше той  Blush че аз така и не запомних.

Стефис ... аз си взех Лансинох  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт