СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Къде я видяхте тази хладинка незнам. Аз цяла вечер се въртях и се потих, въпреки разтворените прозорци. В момента също не се диша и сега като проветря затварям кепенците и пускам климатиците.
За 45 дневния болничен- много рано ми се вижда. Аз съм с термин 17.09 и смятам смятам все август ми идва Rolling Eyes
Изпрали сте и бебешките дрехи....думи нямам  Simple Smile

Фейт, значи този крем Лансинох е безвереден и без отмиване ?

# 121
Добро утро и от мен  Hug пожелавам ви приятен и прохладен ден... вкъщи на климатиците  и вентилаторите Mr. Green
Аз се замислих за това залагане за раждането... докато си говорим така сладко всеки ден и времето така бързо минава, августовските мами започнаха да раждат, а нашите вече взимат 45-дневния болничен. Надникнах да видя как върви и при юлските мами, направи ми впечатление колко много са родили вече -  някои с по 10 дни по-рано други с по цял месец ...  #Shocked
На мен напоследък ми е станало много притеснено, колкото и да не ми се иска все си мисля че ще родя по-рано и няма да можем да си довършим ремонта, а и таткото докато се прибере има още много време  Cry  Вие как сте, обзема ли ви притеснението вече?

# 122
Добро утро,залагам на 1-вото бебче че ще е момче,нали все са бързаци Laughing а пък коя мама ще е не смея да давам предположения,живи и здрави всички да си ги износят до края!
Вече сте се приготвили,май само аз не съм купила дори 1 нещо,ще правя август шопинга.
От 11 часа съм на консултация,после ще докладвам резултатите.
Тук преваля за около 5 мин,смрачи се,но толкова,сега пак изгря и даже е по-гадно,едно такова дето викат хората"смарангясано",дано дойдат още облаци,че мн жега.

# 123
На мен напоследък ми е станало много притеснено, колкото и да не ми се иска все си мисля че ще родя по-рано и няма да можем да си довършим ремонта, а и таткото докато се прибере има още много време  Cry  Вие как сте, обзема ли ви притеснението вече?
Мен ме обзема едно такова притесненение не за по-ранно раждане, а дали всичко ще мине добре и без проблеми, дали ще съм подготвена и такива мисли ми минават през гладата. Не стига, че жегата  ми размеква мозъка, а ми и параноични мисли ме обземат  Confused

# 124

Фейт, значи този крем Лансинох е безвереден и без отмиване ?

точно така ... не се отмива и е безвреден  Peace
Изпробван от кумата след много други такива - но тя каза че това е крема  Peace

http://apteka.framar.bg/30007206/%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8% … -10-%D0%B3%D1%80-

*Georgia* не го мисли мила ... ще стане тогава, когато бебчо реши  Mr. Green Hug

LiLi  ти как си ... само запис ли  Hug

# 125
Добро утро. Hug
Тъкмо си викам само 4-5 стр. и ще ви изчета, а то имало нова тема с още 9. Mr. Green
Тях по-късно, че отново отиваме да ремонтираме. Hug Crazy
Фейт, както винаги темичката е страхотна, лятна и свежа. Heart Eyes
Хубав ден на всички мамии. Hug

# 126
Хайде аз се завърнах.Не мога да кажа ,че беше приятно,но не ме боля а и бебо толкова много ме риташе,че си го представях през цялото време и някак не се отдадох на звука от бормашината  Laughing.Докторката ми каза да пия таблетки флуорин-жалко,че чак сега ама по-добре късно отколкото никога.
И какво наваля се и айде пак на косъм да изгрее;/

# 127
  • Варна
Леле, голяма жега, а днес в 14.00 часа съм на преглед. Направо незнам как ще отида, че после трябва да си нося и болничния. Днес по новините казаха, че имало страшни изригвания и даже техниката можело да се скапе. В цяла Европа можело да спре интернета и телевизията  Shocked

# 128
Аз все още си ходя с халката, но проверявам дали мога да я свалям. С първото помня, че я свалих 10-тина дена преди да родя.

# 129
  • Варна
sentex от утре са изригванията http://www.moreto.net/novini.php?n=178407 .Много гаден час за консултация  Confused

# 130
Преди време бяхте писали за един крем за зърна, който не се отмива и не е вреден за бебчо. Кой беше той  Blush че аз така и не запомних.
Аз миналия път ползвах Авент и съм много доволна, той е без отмиване. Но ви препопъчвам да си вземете и т.нар. от мен ТЕЖКА АРТИЛЕРИЯ - ГЕРМАСТАН. Много бързо заздравяват зърната от него, а първоначално бебето ти ги дърпа по 10-12 пъти на ден и се израняват. Той се отмива обаче. После зърната ти стават като автомобилна гума и нищо не усещаш  Mr. Green към 3-ти месец
За залозите  - първо мацка, на някоя от мамите от 14-16 септември. А какви са наградите?  Laughing

# 131
Леле, голяма жега, а днес в 14.00 часа съм на преглед. Направо незнам как ще отида, че после трябва да си нося и болничния. Днес по новините казаха, че имало страшни изригвания и даже техниката можело да се скапе. В цяла Европа можело да спре интернета и телевизията  Shocked

И всичко това от жегите  Shocked леле, ужас  ooooh!

Миленка ... нямам търпение  и аз да подпишете договора довечера и ще чакаме снимки  Hug

Аз все още си ходя с халката, но проверявам дали мога да я свалям. С първото помня, че я свалих 10-тина дена преди да родя.

И аз редовно проверявам  и за сега все още я махам  Whistling

# 132
  • Варна
elio - Ти ме разби! smile3538 smile3538 smile3538

Аз се глася да закъснява, че въобще не ми се ражда!  smile3534 smile3534 smile3534

# 133
  • Варна
elio - искаш и награда?
Аз лично ще ти пратя ако родя първа! smile3532

# 134
За раждането-залагам,че първа е Канелка Hug

Общи условия

Активация на акаунт