Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 983
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Съни, честита последна месечинка на Алинка!!! И на мен като Seengirl тутакси ми мина през ума като започна да раждаш рано-рано как тръпнехме всички. И сякаш беше вчера. Живо и здраво да е малкото човече и винаги първа да е!

Марс, като прочетох за местенето, чак ми се сви корема. Какво ще правим без сладката ПапАя. Току виж пък се случи да строите фабриката до Варна и си останете тук. Аз лично стискам палци за това. Шегувам се, разбира се, че ще направите това, което е най-добре за семейството ви~ Hug

Фифи, голям ужас сте преживели. Оправяйте се бързо!!!

Елица, дано бързо ти минава, че като знам изгорено как боли...... Rolling Eyes

Днес си спретнахме една ху-у-у-бава разходка  в морската градина. Времето беше страхотно, подухваше и ветрец - направо поема.

# 226
  • Куциндрел
Честита месечинка на Алина  bouquet. Следващият месец ще честитим годинка.
По повода ми хрумна още едно заглавие за следващата тема:
Лятото вече привършва бебоците годинка навършват

# 227
Момичета,много ви благодаря! Heart Eyes HugИ...да,времето наистина лети страшно бързо ConfusedМалко ми е криво днес честно казано....Децата растат толкова бързо,а хич не ми се иска да е така ConfusedВече нямам малко,сладко,ухаещо с най-приятната миризма бебе...Спящо,с колики,ревящо...А имам едно голямо момиченце...Липстват ми много бебешките дни,много!
И наскоро и аз се бях зачела в старите ни "бременни" Laughing теми...И толкова ми беше хубаво,липсват ми тези дни да ви призная....А когато тръгнах да раждам и после като влязох във форума,като видях колко сте ни мислили,колко палци сте ни стискали....Толкова ми беше милооо Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСпирам,че много се разчувствах и...раздрънках Embarassed

Ние излизахме сутринта,прибрахме се към 12 и нещо.Докато децата спяха,аз пооправих,сготвих,сега ги и нахраних...и след малко ще излизаме отново на разходка.

Леле,Тони,много пари,много нещо искат за тази ясла,бе ShockedНо то...всеки според възможностите си....На нас ни е много,на тях може хич да не им се виждат много...Абе...направо са си ужасно много,ужас Shocked
Радвам се,че съм помогнала с рецептата за овесените ядки.Да кажеш на Кали дали й харесаха. Wink

Силви,не се обвинявай!Сигурна ли си,че е от колата?А защо не пиеш кафе?Аз също кърмя,но си позволявам да пия по едно 3в1 на ден,а понякога като ходим на кафе и фрапе си поръчвам.Не съм имала проблеми с Алина заради кафето досега....Но пия кафе поне 2 часа преди да я кърмя.

Елица,радвам се,че си по-добре.Дано бързо да минава изгореното HugИ браво на Лили,че е казала "мама" Grinning

Аз не знам дали съм ви казвала,не помня вече,но и Алина започна да дърдори...В репертоара са й "мама,баба,тата,да,не" Mr. GreenИ...много обича като й кажеш "Не",тя да казва "да".Вчера се е изправила на секциата и ръчка нещо по нея,аз със строг глас й казвам "Алина,не!",а тя с един хитър поглед и една лукава усмивка ме поглежда и казва "Дааа".Да се чуди човек да плаче ли,да се смее ли hahaha

Петкова,хич не се чуди,те са си хитрички LaughingНачини за катерене и пакости винаги намират! Mr. GreenИ Алина все още си слага всичко в устата ooooh!Толкова се дразня на моменти,ама...какво да я правя?! Tired

Марс,дано нямате проблеми с местенето и там да ви хареса!А иначе си права....Не с малко,с много тъга ви почерпих ConfusedКриво ми е,че пораства...и то толкова бързо и неусетно Confused

Сийн,за няколко дни би трябвало да мине хремата.Дано да минава бързо и да не се мъчи дребосъчето! Praynig

За потенето-Алина също се поти много в жегите...Ама не съм усещала да мирише потта й.

Ами...толкова от мен.Отивам да оправям децата...и себе си Laughing за разходка и да излизаме след малко.

# 228
Много пишете, момичета. От къде намирате това време не знам.  Rolling Eyes
Сядам съвсем за малко, че Християн не ще отпусне и толкова, но аз съм нахална.  Mr. Green

Съни, честита последна месечинка на Алинка. Другия месец - рожден ден - супер. Измислихте ли вече къде и как ще го празнувате? А тази случка дето Алина опряла ръце на стъклото направо ме разби. Браво на нея - вече ходи свободно.  Grinning

Та в Кауфланд има много яка промоция на памперси Хъджис - голям пакет за 30 лв + подаръци - чанта за количка и 2 пакетчета мокри кърпи. Реших да взема и памперсите много ми харесаха - много са мекички и дълбочки, идеални за Християнчо. Сега да видим и дали ще попиват достатъчно или ще пропускат. Чантата за количка е доста голяма, прилича ми на чанта за лаптоп.  Laughing Има и място за шишета отстрани. Който иска, може да се възползва от промоцията докато я има.

Иначе не мога да чета нищо, Християн постоянно мрънка, спи само навън, не мога да смогна и работата вкъщи да си свърша. Май скоро ще му растат още зъбки - ужасен е.  Rolling Eyes

# 229
  • София
Здравейте момичета,

Не съм писала отдавна, но имах доста задачки и работа покрай преместването ни (временно) при ММ в Белгия. Ще наваксам по темите скоро Simple Smile

Съни, честита ви последна месечинка. Не се натъжавай, очакват ви много други прекрасни емоции с Алинка  Hug

Марсика, дано преместването е за добро. Аз се сещам за един голям плюс - ще сте заедно цялото семейство, това не е малко. За потенето, Самуил също доста се поти, въпреки, че тук е 18-20 градуса максимум, но не мирише на нищо.

Фифи, радвам се че сте по-добре  Hug

Елица, много неприятно. Добре си реагирала с Дефламола. Дано мине бързо!

За частните ясли - Мишо беше на частна ясла, която беше 600 лв. на месец с транспорта (взимат го от вкъщи и го връщат вечер). За мен това беше единствен вариант, като се има предвид, че имаше много хранителни алергии, когато го пуснах на 1,4 г. Тогава направих страхотно проучване на възможните варианти, и тази беше единствената ясла/градина със собствена кухня, които щяха да готвят специално за него. Отношението към децата е съвсем различно, три жени се грижат за 10 деца и не съм имала никакви драми и проблеми с неговата адаптация там. Човека беше доволен и щастлив, което за мен беше важно, тъй като той е по-специален откъм развитието си. Сега, когато хранителните проблеми са зад гърба ни, живот и здраве наесен ще започне масова ДГ, защото съм убедена, че ще е по-добре за дисциплината и реалния поглед върху действителността. Ще цитирам един приятел, чието дете беше от бебе в частни образователни институции, включително и училище, и беше винаги от най-добрите ученици там, а когато го преместиха в обикновено училище едвам изкарваше тройки  ooooh!. Та той казва "Когато си даваш парите всеки месец, естествено, че твоето дете се справя чудесно и е от  най-добрите, те имат интерес да те задържат като клиент Simple Smile И реално детето расте в някакъв измислен балон, който като се спука...се оказва, че много време е загубено.
Самуил ще бъде и той на държавна ясла.

Хубав ден на всички!

# 230
  • Варна
Момичетааа, озъбихме се!  tooth Не мога да повярвам.  Heart Eyes
HAPPY_QUEEN и аз хвърлих око на тази промоция и като нищо ще се възползвам, макар че Хъджис досега не съм ползвала и не обичам да сменям памперсите, че ме е страх кое как ще му понесе какъвто ми е изнежен.   ooooh!
въпреки, че тук е 18-20 градуса максимум
рай за ушите ми. Така ме е напекло днес.  sweating
Ставам, че ни се спи.  Mr. Green

# 231
  • Нейде из лудите гори...
Сийн, знам че едно време като е нямало аспиратори са ни оставяли да ни "изтекат" сополите, но ако мислиш, че Благовест ги гълта, бъди по-настоятелна с помпата, че да не направят някоя беля  Wink
Звездичке, оправяй се бързо , не ни мисли нас. Ще си наваксаш , споко. По-важно е здравето  Hug
ННННН, бъди сигурна, че папАя няма да ви липсва. Правя си планове често да ви посещаваме, все пак не отивам на края на света , а само на 100км от тук и една магистрала  Wink
Хепи, дори аз се замислих за тая промоция на Хъджис. Много ми хареса чантата  Crazy
Ендирка, наскоро и за теб си мислех, къде се загуби, пък то ето каква била работата. Блазя ви за температурите. Аз 2 пъти съм била по това време в Холандия, избягала от българските 40 градусови дни  Mr. Green Mr. Green Много го харесвам тамошния климат, с всичките му дъждове  Heart Eyes Heart Eyes  А плюса, който сподели, всъщност е най-големия и единствената причина за местенето.  Mr. Green
Честит ЗЪБ на Даниел! Бяличък и здравичък и другите да не го мъчат толкова  Hug
За потенето и Ая не мирише.. .дори когато има пот по главата, но локвичките, които прави миришат, което е странно , но факт.

# 232
Петкова, здрави и бели зъбки ви пожелавам!

Хепи, сподели памперсите дали пропускат или не? И случайно да знаеш с кои размери е промоцията, че и аз харесах чантата Rolling Eyes

# 233
Съни, честита месечинка на Али. Леле, и аз си спомням като роди, наистина все едно беше вчера. И въпреки всичко направи нова тема, спомням си, хаха, невероятна си   bouquet

Ендира, мислих си за теб в продължение на един месец  Mr. Green Как звучи само, просто откакто е почнало лятото си гледам децата сама, мъжът ми все работи, излиза в 7 и се прибира в 10, та се чудех как се справяш.  Hug За балона съм съгласна с теб, обаче докато е малко детето аз лично бих се възползвала, т.е. от детската градина, след това и аз мисля за държавно училище. Ако сме в Бг тогава.

Петкова, Хъджис май са хубави, така съм чувала, в Майчин дом май бяха Хъджис и не ми миришеха май на нищо  Rolling Eyes (не ми се смейте на критериите Mr. Green) Честито зъбче, много апетит да ви донесе.

Хепи Куин, аз ще се опитам да се въползвам от промоцията, тенкс   bouquet

Seengirl , знаех си аз, че ще се изложа, ама да попитам  Mr. Green Дори кашпа не знам какво е. За саксия съм  чувала  Mr. Green Радвам се, че Благовест е по-добре.

Марси, с какво можем да помогнем за осуетяване на решението ви, само кажи, веднага ще дойдем да помогнем с първата копка на строежа  bowuu И децата тъкмо ще могат да се включат с плажните шансови инструменти  Mr. Green Вие си знаете най-добре, всичко си има плюсове и минуси.

Елица, много гадно. Не мога да ти дам съвет, дано си намерила начин да облекчиш болката  Hug

Тони, много пари наистина, но пък сигурно си заслужават, знам ли  Rolling Eyes Ех, в софия имате голям избор.

Блекче, имаш си вече ходещо човече и болки в гърба  Mr. Green Дано бързо се научи, той голяма част от работата сам я е свършил. За разлика от нас, от днес вървим вече за една ръка, е от време навреме се завъртаме около оста си, но като казвам "ние" наистина имам предвид ние, защото заедно го постигнахме, а не просто по навик, с който майките говорят за децата си в първо лице мн.ч. Ама голямо съм мрънкало, а  Mr. Green Всички разбраха, вече млъквам  Mr. Green

Стела толкова време не беше виждала баща си, вчера сутринта като го видя в леглото много се зарадва - гледа него, после мен, после пак него, после пак мен, да не би да съм изчезнала, докато го гледа, смее се, хваща го за ръчичката, милва го, щастие голямо. Обаче не иска да стои с него. Вечерта ги оставих да се гледат за да изчистя в нашата стая, те не ме оставиха  Tired От антрето, където си играят, през дневната, коридора до нашата стая - мъжът ми каза - крачи напред, без да се замисли къде отива, върти го тоя памперс докато не си домъкне дупето при мама  Tired  И така сто пъти.

А днес какви ги свърши - Ники отвори лаптопа си и зазвуча "любимата" ми мелодия, тя чу и веднага при батко си и започна да дърпа лаптопа. Казвам й аз, че сега батко й си играе с него и взех най-близката играчка, едно човече ли, извънземно ли, знам ли - от тези играчки, с които Ники не си играе (смотана ирачка, както им казва Mr. Green) и й я дадох и я завъртях в друга посока. Тя заряза играчката и седнахме на дивана да гледаме книжки, тя ми показва животните, аз й казвам какви са и как правят, тя ми се хили  Mr. Green След малко обаче пак се сети за лаптопа на батко си и пак отиде да му го дърпа, пак й казах, че сега той играе с него и я обърнах в другата посока, показах й друга играчка, обаче тя пак към тоя лаптоп, пак отиде и го задърпа, Ники й бута ръката, аз пак й казвам, че сега той играе с него. Ядоса се тя и отиде до дивана, взе смотаната играчка, донесе я и я тръшна пред Ники и пак задърпа лаптопа  Mr. Green След малко  видя че Ники си играе с количките "с очички и уста", тези от филма, взе една смотана количка (без очички и уста, с които Ники не играе) и пак му я натика пред носа и грабна една жълта с очички. Аз се смея, много ми стана яко, че малката е рабрала принципа на натуралната размяна, обаче Ники също дърпа количката и не я пуска, мен ме е страх да не обърка новопридобитите знания на Стела и като по-навътре в натуралните размени се намесих: Ако й дадеш количката, ще ти дам шоколадче.  Mr. Green Ми така де, да затвърдим наученото за размяната, а пък има време да задълбаем в качеството и равностойността й. А иначе като вземе играчка на Ники и той като я види и започва да вика: Бебинка, нееее, тя си е моя, не мога да ти я дам! - и я дърпа от ръката й и тя се залива от смях  Mr. Green

# 234
  • Нейде из лудите гори...
Зелдичка, направо ме разтопи с разказа ти за новите открития на Стела. Много мило ми стана  Heart Eyes А относно срещата с баща й - при нас е същата работа всеки петък ... чак се превъзбужда много често, но когато Ая види баща си изобщо не търси мен  Crossing Arms Относно осуетяването на плановете, ще оставя всичко да се случва бавно - малко по малко. А вие като идвате към оня край  Wink ще свиркате, звънката, пишете.. да правим срещички и снежни човеци  Mr. Green

# 235
  • Sofia
Здравейте и от нас с Еличка!

Съвсем изоставам с четенето напоследък, все не мога да смогна. Но това е, защото доста скитосваме с малката.  Mr. Green

Sunny Честита месечинка на Алинка!

Тони Наистана много скъпа тази ясла излиза. Егати био-то, егати чудото!  Shocked

Силви аз също пия кафе с кофеин и кърмя. Пия по 1 на ден - сутрин и досега не съм имала проблем. Според мен може и да не е от колата.  Thinking

Елица Дано да ти мине бързо и да не те боли. Иначе и Еличка каза "мама" съвсем наскоро и направо се разтопих.  Heart Eyes

Марс Дано ви се наредят нещата така, както е най-добре за вас.

Сийн В сайта на д-р Михайлов (много известен хомеопат) препоръчват клеева тинктура. Аз за себе си много я ползвам и работи безотказно. Само не знам дали става за бебета, че е пчелен продукт. Ако искаш провери, наистина много е ефикасна.

За потенето Еличка страшно много се поти, особено, когато е в количката. Направо ми идва да си купя нова, но здравият разум ме кара да се въздържа. Иначе не съм усещала да мирише потта й.

HAPPY_QUEEN Благодаря, че сподели за промоцията на Хъджис. Мисля и аз да се възползвам.  Peace

Petkova Честито зъбче! Хайде всички да са белички и здравички и лесно да излизат!  Peace

zellda Ние ползваме Хъджис от много време точно, защото не ми миришат на нищо.  Mr. Green

Иначе срещите с тати и на нас са ни любими. Ако е заспала преди да се е прибрал, не иска да заспива, когато се събуди нощем да се кърми. И му скубе косъмчетата по ръцете да го събуди. А аз й позвлявам и злорадствам.  Twisted Evil Няма само аз да не спя, я!  Crossing Arms

А Еличка да ви кажа е станала голяма бърборана. Пее песни с пълно гърло, крещи поред "мама-баба-дадада-ненене" и все така си ги реди. Според мен събужда целия блок.  Heart Eyes Много обича гласа си. Намерихме си в парка едно приятелче с нашите размери  Flutter То се оказа съседче през един етаж с един месец е по-голям. Та нали е с нейните габарити, та тя го тразява  Mr. Green Откакто излизаме заедно много дръпна това дете - явно се опитва да го впечатлява нещо  Joy  hahaha Вече се върти като пумпал на спалнята, сяда сама от легнало положение  Shocked и щъка с проходилката из хола. Опитва се и да пълзи - първо в кръг, после назад, сега очаквам да тръгне и напред. Иначе за изправяне - изправя се сама във ваната - докато я къпем.  ooooh! Ей, не можем да я настигнем като цопне във ваната  #Crazy Голям купон става. Толкова много й се радвам, ей! Голям камък ми падна от сърцето. Party

Хубава вечер на всички!  Grinning

# 236
За промоцията доколкото видях има всякакви номера. Обаче бързайте понеже докато се чудих (около 2-3 часа) няколко реда бяха иззети.  Laughing Дори се зачудих дали ще има нашия номер. Моя пухчо е на 5-ти размер и си му стоят точно по мярка.  Mr. Green Официално си мина на него преди месец-два.  Mr. Green Обаче аз не съм показател дали памперсите ще пропускат понеже на Хриско всички памперси пропускат с изключение на Молфикс. Обаче Молфикс са доста дебели и твърди и ако бебето не е такъв пикльо като моя, може да няма нужда от такова тежко снаряжение.  Laughing И нямаше голям пакет МОлфикс в Кауфланда до нас днес, а ако бях взела 2 пакета, щяха да излязат пак 30 лв само че по-малко бройки, без мокри кърпи и без чанта и така рискувах. Хъджиса ми изглеждат много подобни на памперс, но като че ли по-добри откъм попивателна способност, но още е рано да се каже.  Simple Smile

Петкова, честито зъбче!

# 237
Съни, Смехоранка - не мисля, че е проблем да се изпие 1 кафе на ден, просто съм се заинатила, защото преди да забременея бях голяма кафеджийка, пиех поредната си доза голяма чаша кафе и си лягах и заспивах веднага. А за колата - изпих повече от 1,5 л и затова си помислих, че може и от това да е.

Петкова - Честито зъбче:) И ние чакаме тези отгоре в най-скоро време:)

# 238
  • Варна
Петкова, честито!!!!! Озъби се малкият разбойник най-после!!!!

Накарахте ме да се замисля да тази промоция, въпреки, че като беше 2,3 месечен Кико му бях взела Хъджис  и никак не бях доволна. Много ми пропускаха, но дали беше от памперсите, фалшив пакет  или аз не ги слагах добре не зная!

Хепи Куин, сега разбрах, че си нашата Ахилея. Чудех се къде се покри, пък ти си била под прикритие  Wink. Дано новият ник ти донесе и повече щастие, щом ти влияят подобни неща   bouquet

# 239
  • Куциндрел
Добро утро.
На Йоан спалнята му е тясна, така се върти, че заема всичкото място. По няколко пъти на нощ го намествам, а той се разстройва и суче. hahaha
Зелда, малката захитрява. Скоро ще се научи да прави по-добре натуралната размяна и ще манипулира брат си. Mr. Green Ние вкъщи сме спрели лаптопа от употреба за сега, защото Йоан с такава любов му се хвърля....

Лек ден ви желая. Hug

Общи условия

Активация на акаунт