Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 985
  • 712
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте Красавици,
Търся няколко мами с коремчета или пък такива които все още кърмят за Сряда сутринта/25.07/,София,за да ги облечем в новата дизайнерска колекция за Бременни и Кърмачки да им направим професионални снимки за спомен и да ги накараме да се почувстват страхотно.Това ще бъде приятно изживяване в тесен кръг /заведението е затворено само за нас/ придружено от почерпка и цялото внимание ще бъде върху Вас.НЕ става дума за продажба на продукти -Бременната Жена е най-красивата на света,ние просто я обличаме добре.
Мая 0888 147 696
https://www.facebook.com/UrbanEgg

# 241
  • София
Ох, момичета още треперя  #2gunfire
Прибирам се от разходка да взема хапването на Нели и понеже тя спи я оставих в коридора на етажа във входа без да затворя входната врата за да я чуя като се излюпи и седнах да си прочета бгмамата и докато чета чувам едни ситнички стъпчици тап, тарап и до мен в стаята изниква едно малко кокер шпаньолче  #Crazy.  Така и не разбрах на кой е  newsm78. Сега си прибрах детето в нас и затворих входната врата  Laughing
Някой пита за подправки - аз взимам детска кухня - там слагат магданоз, девесил, джоджен, целина, лук и червен пипер поне до сега на това съм попадала.

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 13:17 от lilly74

# 242
Мая, много яко предложение. Е аз няма да се възползвам понеже нито съм бременна, нито кърмя, но предложението е супер яко.

Лили74, не се панирай толкова, добре че кучето е било кокер-шпаньолче, а не доберман или булгог - бф, тогава щеше да е чудо.

Аз пак за кратко влизам. Преди малко ходих на ехограф за бъбреците и се оказа, че имам единични песъчинки, но не било страшно, да не пия лекарства и т.н., а да пия повече вода и да ям по-безсолно и нищо по-специално не ми каза освен скоро да повторя изследванията за урината да видим как ще е положението и догодина пак да отида на ехограф.  Laughing Добре че е интернет да прочета още много неща - че трябва да огранича кафето (само то ме събужда), да ям повече плодове и зеленчуци и т.н. Тия лекари нищо не обясняват. Имам чувството, че само ако е фатално ще дадат препоръки, а тогава вече няма да има защо. В единия случай е рано, в другия - късно.  Laughing Но ми олекна, че не е нещо страшно като камъни в бъбреците или цистит или друго по-страшно нещо. Айде да ставам, че Християн му дадох да се заплесва по нещата в неговия щкаф, за да мога да напиша отговора и той набара тоалетната хартия и всичко стана в хартия.  Laughing

# 243
Благодаря Simple Smile

# 244
  • Нейде из лудите гори...
Привет! Преди малко се прибрахме от жарна разходка - повече преди 17 часа НЕ излизам  Naughty Най-много сутрин да заведа Айчето на люлките около 8, че тогава няма никой и я люлея по половин час  Mr. Green Mr. Green То навън не се трае направо... Милото ми дете заспа в колата и я разбудих, та се накриви, много ми е мъчно като стане така... ама нямах особен избор.
Оня ден се сетих за какво може да служат бурканите от пюрета  Wink За подправки  Wink Аз имам цял шкаф опаковки, пликчета и какво ли не пълен с подправки, така ще ги наглася в буркани и всичко ще влезе в ред. Най-вероятно ще го направя чак за новата къща де... но до тогава ще събирам буркани  Mr. Green Mr. Green
Силве, да ти кажа от колата ще да е. Аз веднъж направих подобна грешка - е не литър и половина де, но и Ая се превъзбуди и няма заспиване  Shocked Та да си знаеш за друг път, от тогава не съм близвала кола  Peace
Мая, ех как не е за Варна това предложение. Поне една осигурена кърмачка щяхте да имате в мое лице. Успех!
Лили, не трепери ! Предполагам кученцето не е направило нищо на Нели, а само е изплашило майка й Wink Другия път ще знаеш да не я оставяш във входа  Wink
Хепи, а за биричка, не казаха ли? Аз знам, че прочиствала подобни песачинки, а може пък да е някакъв бирен лаф.. знам ли  Rolling Eyes Важно е, че не е нещо сериозно, дано следващите изследвания са още по-добри  Wink
Ая от вчера си има нова игра. Докопа един пакет мокри кърпи и започна да вади една по една и да ги хвърля  Whistling Да ги мята- все едно хоро играе. Много е смешна  hahaha
Деси, как сте?  Вчера си мислех за теб и за Юлката, как добре я научи да слиза сама от леглото  Mr. Green И се чудех кога и Ая ще се научи да слиза на крака , а не на глава  ooooh!

# 245
Здравейте,момичета! HugДнес най-накрая се поразхлади,обаче нощеска беше много горещо и изобщо не можах да спя Confused
Сутринта изпратих Боян с леля му и племенниците на басейн Laughing,пък ние с Алинка ходихме на гости у баба,та се наигра хубаво на двора малката...и хубаво се овъргаля по земята,хубаво се изцапа LaughingПрибрахме се към 1ч. да я къпя,да яде....и на консултация бяхме.Тя в колата заспа,та като влязохме в кабинета беше една киселааааа Confused
Алина вече е 9.950 кг.(+150 гр.) и 77 см.(+1 см.) Peace
Качила съм и няколко снимчици на Алина от днешните игри с баба Mr. Green

Рени,много е хубав Ивайло и нова прическа има май Rolling EyesМного му отива Wink

Хепи,да ти кажа нищо не сме решили още EmbarassedСега ще започваме да го мислим и умуваме.Имаме някои идеи,но ще видим. Simple SmileРадвам се,че при теб не е нещо сериозно.Дано бързо да ги изкараш тези песъчинки и на следващите изследвания нищо да няма. Praynig

Ендирка,радвам се,че се разписа.И да,така е...Чакат ни сега и други хубави емоции покрай децата,но....бебешките дни са си най-хубави. GrinningДано на есен нямате проблеми и на Мишо да му е добре в държавната градина!И Самуил ли на есен ще го пускаш на ясла?И...блазе ви за прохладата там.

Петкова,честито му зъбче на Дани!Да е беличко и здравичко! Hug

Зелда,не съм правила тогава нова тема,само я пуснах LaughingАз я бях направила предварително и си я бях запазила,та чаках само ММ да ми донесе лаптопа,за да я пусна hahahaСтела е голяма сладурка,много се кефя на поста ти като обясняваш какво е направила...Хитрушка сладка! GrinningАма и Ники е много сладък LaughingПоне й обяснява и говори,а Боян като види,че Алина му е взела някоя от любимите играчки и започва да я дърпа,да вика "пусни,не е твое,пуснииии" и накрая и двамата започват да реват и ако не се намеся става страшно ooooh!

Хаха,Смехоранке,Еличка много интересен начин има да буди тати LaughingТова ми напомня как Боян ме събуди веднъж....с як удър в носа с една чехла Rolling EyesМного гадно беше,лошото е,че схвана,че явно така буденето на мама или тати е най-сигурно и често се опитваше да го прави тоя номер Twisted Evil

Марс,Алина го прави същия номер ooooh!Голям разход от към кърпички ми идва заради нея LaughingДругото й любимо занимание е да стиска много здраво пакетчето и кърпичките да започнат да изпускат пяна...Ама това не с бебешките кърпи,а с едни детски от Била в малко пакетче,дето взимам на Боян.Голямо стискане пада,голямо мокрене,голямо чудо Mr. Green

# 246
Съни, много хубави мерки има Алинка!

Марсика, аз не пия бира и каквото и да ми разправят, не бих пила гадната бира, но лекарката не ми каза нищо за бира. По принцип нищо не ми каза освен да пия повече вода, да ям плодове и зеленчуци и да ям по-безсолно. Общо взето това е - нищо по-подробно.

А аз толкова се улисах, че забравих да напиша, че памперсите Хъджис не пропуснаха през нощта!!! Това не се беше случвало скоро с други памперси освен с Молфикс. Може да се каже, че съм много доволна засега и памперсите е възможно да ми станат фаворит.  Heart Eyes

Да ви кажа и как Християн яде неща, които не обича много като например плодове. Ако му ги давам в устата, не ги иска. Номерът е да му ги оставя на някакви парченца или лентички пред него и той така с удоволствие си взима и яде. И не само ги облизва ами хубаво ги огризва. Може да пробват този метод мамите със злояди деца.  Като че ли Християн вече се бори за повече самостоятелност и вода не ще да пие, ако му бутам в устата, а като му я оставя, почва сам да се опитва да пие и тогава леко я повдигам и така пие. Взех му едно шише с накрайник като сламка да видя дали ще пие от него, а след него мисля да взема шише с истинска сламка.  Rolling Eyes

# 247
Привет, момичета,
аз докато успея да вляза във форума да ви почерпя за месечинката на Жорчо и то минаха 5 дни  ooooh! Та късно, но от сърце - хапнете си, че станахме на 9 месеца Simple Smile

Съни, честита месечинка и на твоята принцеса!  Hug Браво за Созополче, ние ще сме там до 8-ми и ще се разминем за жалост Sad
Фифи, добре, че всичко е зад гърба ви! А къде "почивахте", че да не ходим там?
Ние бяхме на консултация и съм много доволна - Жорчо е наддал 500г и 2 см и сега е 8800г и 70 см, голям и силен мъж! Вече има 5 зъба, проби и вторият горен резец и съседният зъб до десния резец. Постоянно говорка, вчера за пръв път дори каза "кака" и Елинка се размаза от кеф. Сега само го кара да го повтаря. За храненето - минахме на частна кухня. Много съм доволна от "Вълшебник", 3 лв на ден е, готвят с АМ и зехтин, взимам  меню от 10 месеца до 1 годинка. Иначе се записахме и на държавната, но сега излизат отпуск и трябва да се обадя средата на септември, за да ми дадат купони. А вчера малчо се научи да пие със сламка, та сега така пробутвам водата, иначе само ме търси да суче Simple Smile

# 248
Здравейте, момичета!

Днес няма нищо особено при нас, цял ден сме си вкъщи.
Флучия-Чудесни мерки има Жорчо, мног одобре си хапва детето Hug
Искам да ви питам храненето на децата с твърда храна колко време ви отнема ooooh!Ние се храним доста бавно, в повечето случаи час, че понякога и повече. Не винаги е така де,ама бавно яде Кали.
Хепи- много е хубаво, че ти няма нищо серизно. Аз съм чувала, че за твоя проблем е хубаво да се яде топла диня. И за бирата също, но ти казваш, че не пиеш бира, така че хапвай диня повечко Hug
Сега разгледах снимките в албумчето- мног, мног оса хубави дечицата, кое от кое са по-големи сладури Hug Hug Hug   

# 249
  • Нейде из лудите гори...
Хайде пак да се отчета. Айчето много раничко заспа днес - около 8 и 30 и да видим до кога ще спи  Rolling Eyes Дано изкара до сутринта. Иначе хапна за първи път ориз . Наготвих й го с морковчета, лук, тиквичка, джинджифил и куркума  Crazy Хапна си детето, ама после й излязоха 2 петънца - подобни на пъпки, но не релефни, та се чудя реакция някаква ли е или може нещо да я е налазило  newsm78 Няма на други места... ще я следя, ама и аз с целия си акъл и ентусиазъм да й наготвя й дадох да яде преди сън  ooooh! ooooh! Дано утре да няма помен от петната  Praynig
ФЛучия, хайде честита месечинка на инвалидна количка  Hug Жорчо е наддал супер добре  Crazy Браво на детето, а и на майка му Wink Сподели как точно се научи да пие със сламка , че ми стана интересно  Crazy
Тони, Айчето ако е гладничка хапва поне по половин час.. ама внимава да не изпусне някоя трохичка ...  hahaha Понякога и по повече хапва, когато не е гладна, близва храната, за да не ме обиди, след което я хвърля на всички посоки и се маже с нея  Mr. Green Смятам, че е нормално да се хранят бавно  Peace
Съни, ама и Алинка си е със суперски мерки  Sunglasses Браво и на нея Simple Smile Кажи ми само къде е тая прохлада? Или по-добре ни поизпрати малко от нея към морето Wink Много е хубава Алинка с тая градинска количка  Mr. Green И с тая опашка... абе малък разкош си имаш  Heart Eyes

ПС. Искам да ви постна едни рецептички, може на някой да са му интересни и да пробва Simple Smile http://zabliznacite.wordpress.com/2012/05/10/recepti-za-zahranvane-blw/

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 13:45 от MarsssikA

# 250
Флучия, честита месечинка на Жорчо.   bouquet

Ама какви манджички правите на бебоците. Марсика, браво бе момиче!
И аз си мисля, че вече трябва да почна да готвя нещо за него и за вечеря, че само мляко не му стига, независимо че е 230 мл и с 2 бисквити. Иска си още да хапне, не се наяжда с него. АЗ виках да му дам още мляко ама мъжа ми каза да не му раздувам повече стомахчето и пак хляб.  Laughing С тоя хляб ми се вижда пак понапълнял. Иначе като хапне хлебче и нещо друго вечерно време, си оставя половината мляко. А сутрин също е почнал да пие много малко мляко. Все по-малко пие и предпочита повече твърда храна. Май трябва да запретвам ръкави.   chef

А, забравих да напиша, че вчера от детската кухня имаше за десерт мляко с овесени ядки и Християн много го хареса. Трябва да почна да му правя.  Grinning

# 251
Флучия, честита месечинка!

Марси, от нас няма да можете да избягате, имаме бази навсякъде  Mr. Green Честно казано и ние като бяхме при нашите на гости и като видях колко е променено градчето, градския парк имаше хиляда пейки, десет детски площадки и най-важното - безплатна тоалетна  Mr. Green и аз си представих как зимата наемам един апартамент и се изнасям там с децата, мъжът ми го оставям тук сам да си топи сняг за чиниите  Mr. Green Представих си и нашите как ще се сърдят, че сме си наели апартамент и не сме отседнали при тях. Свекърите и те ще се разсърдят, че каквото и да става не отсядаме в тях. Аз пък откачам сама с двете деца. Абе, бързо се отказах  Mr. Green

Смехоранке, браво на твоята Елица  Heart Eyes Със сигурност ще успее да впечатли съседчето  Flutter  hahaha

Цеца, лаптопа е детска играчка, иначе на тате лаптопа стои най-отгоре на секцията и косъм може да падне на него, но не и да се бърше  Mr. Green Никой няма право да го пипа по какъвто и да било повод.

Съни, той много хубаво й обясняваше и говореше, докато преди два месеца не поканихме на гости едни приятели с две деца на същата възраст като нашите. Голямото също е момченце, преби Ники сто пъти защото играчките вкъщи всъщност били негови, не даваше да си играе със собствените си играчки, нахапа го зверски навсякъде, по лицето, точно под окото, на десетина места  Twisted Evil Стои до Ники и ме гледа в очите, Ники се превива от болка и нищо не казва, аз докато забележа, че онова си е напъхало ръката под тениската и със забити нокти върти със все сила. Такава злоба имаше в очите му, направо ми идеше да го пречукам от бой. И знаеш ли кое е най-гадното - че нищо не направих, гледах да пазя колкото мога Ники, но това беше чудо невиждано, не го защитих истински, просто бях шокирана, че толкова малко дете може да е толкова озлобено. В продължение на една седмица след това Ники имаше тик - постоянно премигваше с очи, през пет секунди и ако чуе някакъв шум или се изплаши от нещо въобще не си отваряше очите - мига, мига, мига и мига, стиска очички много силно. След още една седмица започна да изпробва всиките техники върху Стела. Тук вече стана ужасно, в чудо се видях, аз на маймуна ставам за да не провокирам ревност и омраза и това пишлеме за два дни прецака всичко. И на всичкото отгоре се казва Стели. Не знам дали заради съвпадението на имената си изпати малката, но беше някакъв кошмар вкъщи. Допреди това можех да ги оставя двамата и да вляза спокойно да се къпя, той се грижеше за нея, изправяше я дори, ако падне и й помагаше да седне, абе беше мечта, и изведнъж взе да си дърпа играчките точно както видя от него, да прави това с ръката (тук направо откачах и ми идеше да го набия, никога не съм го правила и се развам, че успях да се въздържа). Както и да е, преодоляхме го, но положението с играчките не е както беше. И преди не си ги даваше, но не така напористо, а понякога се случваше да й подаде своя играка, да й покаже какво и как прави. Та така де, мисля да ги избягваме, каквото и да ми коства.  Сега като отидем в занималнята и децата ни наобиколят да се радват на Стела и един през друг: Стелааа, друг: Стели, Стелииии - и Ники: Тя не е Стели, тя е Стела! Та предполагам че и това го е объркало.

Тони, ние май ядем бързо, не знам, много е категорична - или иска, или не, не се мотае. Ама нали знаеш, всяко дете е със свой темп.

Днес Стела падна много гадно, от тротинетката на Ники, издърпа си едната ръчичка изпод моята и се овъртя около другата, не можах да я хвана. И после още няколко пъти се удря ту тук, ту там, много й се насъбра. Аз пък бях решила днес да остана вкъщи и да чистя и установих, че въобще не ме кефи да оставам вкъщи и да чистя  Tired В три половина тръгнахме за Варна, двамата заспаха и аз се чудя какво да правя, отидох в морската, там до вилата, където правихме снимките на варненската дружинка, взех си кафе от барчето на тенис корта и паркирах на същото място под дърветата, отворих си книжката и почетох околоооо 15 мин  Twisted Evil Mr. Green А, Марси, нали ти там като паркира каза, че си ударила едно дърво, а пък аз ти казах, че ударих един Мерцедес  Mr. Green Е днес там спря един Мерцедес и удари дървото  Mr. Green Точно на мястото, където ти беше паркирала.

# 252
Здравейте да се разпиша и аз  ooooh! от лекари и зъболекари нещо го закъсах и време не ми остава за вас .
Честита месечинка на Али малко със закъснение но ще ме извините  Hug

Честита месечинка и на Жорчо  Hug

Зелда подобни деца и родители най вече ме влудяват , то май детето не е толкова виновно колкото родителите му аз бих реагирала доста остро ама то като се замисля аз на всяка нередност реагирам остро  Mr. Greenедна съседна оня ден ме нарече доберман  hahaha

Тони Дарина сутрин се храни точно за 5 мин. толкова е обича тая попара у че и един казан да и дам ще го изяде  Mr. Green на обед по бавно около 30мин. и след обед е така най тежко ми е вечер с млякото , а като сме навън и яде пълнозърнеста каша е друго

ох аз ще лягам ,че утре пак рано рано по задачи  ooooh!

# 253
Марсика - майка ми каза, че имало да се продават капачки за бурканчетата от пюретата. Аз мисля да потърся в Кауфланд и ако има ще споделя. Инъче идеята за подправките е много добра.

Тони - когато на Крис му хареса някоя храна, изяжда 200-150 гр за максимум 10-15 мин, но не му ли допада, отива половин час. Но, по-важното е, че хапват:)

Зелда - май си много толерантна и мила. Аз не бих могла. Родителите на това дете къде бяха, а ти, защо не му се скара, като няма кой? То това е травма за Ники, миличкия. Дано бързо мине този период. Аз не знам той на колко годинки е, но защо не побваш да му обясниш как да се защитава. Утре ще попадне на друго такова дете и теб няма да те има. Ох, май е сложно да защитим децата си.

# 254
Добро утро,

Зелда, направо ужасни неща разправяш за това дете Close

За яденето Миа да ви кажа не знам колко точно яде, защото тя иска сама да си яде, въобще не дава някой да я храни.

Общи условия

Активация на акаунт