.
. Браво на детенцето за мерките само така да си расте и да си хапва 
. 
. Като прочетох и веднага изпратих ММ да купи два пакета чантата е много хубава, а за кърпичките аз само тези ползвам и съм доволна. Отново едно голяма Благодаря 

. Дано малко по нормални да стават Т че иначе с тези кратките разходки неможе да се наиграе детето 
Добре де, поиграхме, аз с едно отворено и едно затворено око, легнала
и добре, че сме смили над мен и заспа
Ей тия люлки, само докато излезем от подлеза и вече напира да слиза от количката и да се люлее
Та до сега 12 часа... се люляхме и играхме. Успях да поработя малко и най-накрая остана време за кафе
ММ се обади да ми съобщи, че вилата, която искахме да запазим за другия месец ще е свободна (до сега чакахме отговор) и ще можем да си идем на спокойствие, без да пътуваме всеки ден до феста и обратно
И като й се зарадва някой... се прави , че не го вижда.. изобщо не отразява радостта на хората - не на всички де, ама все пак понякога се държи много дебилно
Чудя се характер ли проявява? От зодията ли е? Като се замисля за моите "младини" (аз също съм скорпионка) веднъж една лелка ме "заплю" (пу-пу-пу), а аз с цялото си "уважение" на оплюх
Дали ще е такава.. има ли други борсучета? 
Готвя една манджа за всички и давам и на Ая
Ние с ММ солта не я уважаваме, ама хич. Имаме колкото като ни дойдат гости да си насолят безсолната гозба 
И все пак страх ме е много , дано Ники се "очовечи" в занималнята
Ние като ходихме в тая занималня, всички деца се струпаха около Ая... явно на тази възраст много обичат бебета
Иначе за идеята ти с местенето... хаха винаги ще има сърдите, ето моята майка сега вместо да се адва, че ще съм само на 20минути път от нея... тя е сърдита, защо не сме при нея
Предизвикахме ли с теб срещата на мерцедес и дърво , а?
.Браво на Хриско и той мн пораснал 

Ужас!
- вчера излизаме вече здравички на разходка и един около 50-годишен (посред бял ден, в оживен квартал с много хора) по голо шкембе минава покрай нас и взе да си рови из гащите. Цялата се разтреперах, нагласена да крещя, да го нареждам и да викна полицията- родата ми са полицаи, че и покрай магазина на приятел- та добре щях да го подредя, но все пак бързо го задминах, за да спестя гледката на 10- месечната си дъщеря!

Последния от преди ден - ходих до приятелка да и занеса нещо и ще тръгвам. Натискам копчето на асансьора, ама не, натискам пак хубаво и разбирам, че просто някой е задържал асансьора. Тръгвам пеш от 9-тия, че ММ ме чакаше долу и стигайки до 7мия чувам как се затваря вратата на асансьора на 6-тия и една леля остава да си чака докато съпружето и се натътри. Кипна ми и и казах - "никой не е длъжен да ви чака". Оня разбирач вика "какво каза", а жена му " не знам, не чух". Слизам си аз стъпало, по стъпало и долу ме чакат.

Дадоха ни още едни капки и сега нещата са по-добре
Ама как,го обясних само
А за това детенце - думи нямам просто
юдобре че поддържахме тренинг с празната гърда, пък и детето явно е поумняло 

просто думи нямам, дори не ми се коментира простотията,по порковете е същата работа,понякога съжалявам,че останахме да живеем в България