Бъдещият татко все по-силно се гордее, че есен вече бебче ще люлее! Септември`12

• 25 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,малко глупав въпрос:Трябва ли да купувам ножичка за нокти за бебо?Не мога ли да използвам стъклената пила,с която и аз си пиля ноктите?

Мисля, че ще ти е по трудоемко ... аз купих и до колкото разбрах - на ръчичките се реже с ножица /която е със затъпени връхчета/, а на крачетата с нокторезачка  Rolling Eyes

# 106
Взех резултатите от изследванията-хемоглобин 101  ooooh! продължава да пада,докторката каза вече 2х1 ферро фолгамата+прегнакеъра дето си пия  Crossing Arms Голяма жега стана ми лошо пред Билла ама взех течен Тео бебе,че скоро почвам прането на беба  Heart EyesВикат ме на 9 август за пълни изследвания,45 дневния и някаква  обменна карта и списък за болницата  Party
Днесн с моя  мъж правим 1 година от годежа  Heart Eyes (не сме подписвали,но годеж си напрсвихме официален) и да ви почерпя

Hug Сега се връщам да чета  Crazy

# 107
angel_bbb ,честито и на теб и без официалности си се обичате нали ??? Да продължавате в същия дух ,заради човечето което расте в теб. 1dating luvbed
Не подценявай жегите ,захлаждане,захлаждане ама  от утре  Praynig

# 108
angel_bbb Честит празник и на вас:).

# 109
  • Бургас
Мерси на всички за подкрепаа Hug Аз си лежкуня, боцкат си ме и така. ПОне сега бол време  Laughing
Яяяя, и аз съм вече в 8ми месец Party
Честито на всички празнуващи  bouquet
Анхелке, много ми хареса кошарата, но скрина ти е супер. Легна ми на сърце  smile3521

# 110
angel_bbb  Честит Празник и от мен Simple Smile

# 111
ох, това захлаждане, да му се не види, всеки ден го чакаме, и все е от утре  Sad

# 112
Честит празник на Милена и Angel   bouquet
Благодарности на Фейт отново за голямото старание и прекрасната тема  Hug
Много нещо сте изписали пак и чак сега изчетох всичко.
Дано всички мами с проблеми се оправят бързо и да нямаме предсрочни изненади  Praynig
Ние бяхме на сватба в Дупница и си изкарахме много хубаво. Чак ми се прииска и ние да се ожним, ама ако го направим ще е по-късно, като стана малко по-елегантна  Mr. Green
Мисля да поизляза малко навън да се разходя, че в къщи не ме свърта вече. Дано да не е много горещо, че свикнах в къщи на климатика.

# 113
Забравих да ви споделя за училището за родители на Шейново. Аз съм малко разочарована, защото очаквах лекарите първо да направят някаква презентация, а после ние да задаваме въпроси, а то се оказа, че те нищо не са подготвили предварително. Всъщност мероприятието протича под формата на задаване на въпроси към лекаря. На конкретни въпроси изобщо не отговарят лекарите. До сега почти нищо не ми беше полезно. Във форума има много повече полезна информация. Въпреки това, все се надявам следващата дискусия да и е по-интересна. Утре има среща с анестезиолог и ако не ме домързи много ще отида да задам някой и друг въпрос.

# 114
Фейтче, току що си ги видях изследванията - всичко е добре, явно съм попрекалила с разходките почивните дни  Mr. Green Днес крачетата са ми "фиданки"  Joy
Angel_bbb, честит Ви празник   bouquet
Започвам да правя списъци и лека полека и аз да си набавям необходимите неща  Party
И аз още се чудя кошарка или креватче  newsm78
Честито на мамите в 8-ми месец   Hug

# 115
Качих ви два тумбака от днес точно 35 седмица  Mr. Green

# 116
angel_bbb Честито мила, много любов и разбирателство да цари вкъщи  Hug

chiki явно просто си ги претоварила, трябва повече почивка вече  Heart Eyes

Време е за фрапенце  Mr. Green хайде компанията къде сте  Mr. Green

Канела  Shocked какъв корем в 35 седмица ... благородно ти завидях  Heart Eyes Hug
... ама и песа е много фотогеничен  Joy
Ти иначе как си, кога се разбрахте да се видите с док  Heart Eyes

# 117
Благодаря,Фейти.Ами днес ходих за тонове,добре е.Във събота ще видим плацентата и най-вероятно в неделя ще е събитието ако се е калцирала още.

# 118
stefanel, според мен задължително купи ножичка. Дори с 2 ръце мога да ти препоръчам на NUK
Аз за ноктите на малкия все още си я използвам, вече 4 години. Много ми е удобна и реже хубаво. Нали не мислиш, че бебето ще стои да му пилиш ноктите  Joy

Аз чакам разхлаждането, че да тръгна и аз да обикалям магазините. Толкова ми е горещо и потящо, че ако има как няма да излизам от банята.
За мерки и теглилки- аз нищо не меря. Като ида на консултация каквото измерят това е. Само кг. гледам как варират. Даже моя мъж наскоро ме пита, защо чакам да ме теглят на ЖК като си имаме кантарче и у нас, ама аз да не съм луда да стъпя на него  Mr. Green То се вижда, че съм мама праска  Joy

Честита годишнина, момичета. Много да се обичате, уважавате и радвате на бебоците   bouquet
Много хубави кошарки и изобщо покупки.  Peace

Леле, Канела... успех, стискаме палци  Praynig

# 119
Ха,ето ме и мен:)) Heart Eyes
Понаспала се с кафенце в ръка.Изпратих си гостенката и си релаксирам на хлад  Hands Clap
Честно казано жегата не ме интересува,защото нямам никакво намерение да излизам и да припадам по улиците.
Много хубави креватчета за малките бебчовци.Но не е ли рано за чаршафчетата?Няма ли да прашлясат докато се появят бебчовците?Или вие само за снимката сте ги оправили newsm78
Ние с Юлето си поръчахме от тези комплекти на Томи Типи със всички принадлежности вътре и сме много доволни baby_neutral И ножичка има и нокторезачка,та ще видим с кое какво се реже:))
Но ми казаха,че първите 2 седмици ноктите не се режат,те са като люспа и сами си се отделят.Не се режат за да не се получи  инфекция. newsm78
Аз иначе купих на Чико гребенче и четка+нокторезачка на Канпол,явно ще останат неизползвани:)
Честита ви годишнина,момичета!Бъдете все така щастливи и се обичайте.
Попаднах на английски сайт MATALAN.Някой поръчвал ли е?Мисля да се възползвам от намалението,но главно е за годинка Grinning
Иначе си чакам поръчката от Ла Редут на 20-ти newsm44
На превръзки попаднах немски,14 бр.-7 лв.Но описанието им е страхотно.Та ще ги поръчвам от нета да видим.

Общи условия

Активация на акаунт