Бъдещият татко все по-силно се гордее, че есен вече бебче ще люлее! Септември`12

• 25 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мами!
Само два дни не влизах и вече нова тема, дори и 8-ма стр. Mr. Green
Фейт, страхотна си както винаги. newsm51
Надявам се и мамите, които имаха проблеми да са добре. Hug
Ние се пренесохме, няма да ви разказвам колко багаж беше ooooh! и днес ни свързаха най-накрая интернета Crazy и тв-то.
Първия ден ни залюля малко, след което през нощта нямаше ток за околко 2 часа, а на следващата сутрин ме захапа и пчела алпинист...... хихххихихи #Crazy Това е от мен засега, целувки на всички и се пазете. Heart Eyes

# 121

Ние с Юлето си поръчахме от тези комплекти на Томи Типи със всички принадлежности вътре и сме много доволни baby_neutral И ножичка има и нокторезачка,та ще видим с кое какво се реже:))

И аз си поръчах от тях, но още си го чакам, излезе на супер цена 27 с/у 49 в магазините Simple Smile

# 122
  • където мечтите се сбъдват

Аз за ноктите на малкия все още си я използвам, вече 4 години. Много ми е удобна и реже хубаво. Нали не мислиш, че бебето ще стои да му пилиш ноктите  Joy

hahaha  Joy не се бях замисляла
Future-maman,аз лично чаршафчетата съм ги постелила,за да не прашасва матрака.Иначе ще ги пера към средата на септемри,че аз съм една от последните мами(дано  Praynig )
Канелка,стискам палци всичко да е наред в събота и да не трябва да вадят бебчо по-рано  Praynig Доктора обясни ли каква е причината за това калцифициране?

# 123
future-maman Може ли да споделите откъде си поръчахте комплекта на Томито Simple Smile

# 124
Да добавя само ,че си търся някъде по евтини ,ако ги има шишета антиколик на Томи Типи някоя мама ако си е взимала ако може да сподели Wink

# 125
Благодаря,Фейти.Ами днес ходих за тонове,добре е.Във събота ще видим плацентата и най-вероятно в неделя ще е събитието ако се е калцирала още.

Оле Канелче ... ще чакаме тогава само хубави новини  Praynig Hug

Стасито не е писала отдавна ... някой да знае нещо за нея  Rolling Eyes

future-maman не го знаех това за ностите  Rolling Eyes знаех, че са големи, но чак такива  Mr. Green
Иначе превръзките дето ги взех днеска от ВВ са 10 бр за 4 лв  и нещо  Heart Eyes

Ева ... най-накрая се пренесохте, а. Ама сте изкарали много хубави първи часове  Joy
Кога ще идваш към Пв?

Тези дни трябва една среща да организираме ... например в четвъртък  по хладинката Heart Eyes

Мартичка
... почиваш ли си мила  Hug

# 126
Ами момичета,каза ми само,че има натрупване на калции в плацентата. Тези натрупвания са индикатор за зреене / остаряване на плацентата, което е нормално да се случи към края на бременността. Те са причина част от плацентата да започне да умира. Това пречи на плацентата да изпълнява функциите си оптимално. Натрупванията на калций могат да запушат части от плацентата със съсиреци от кръвта на майката или да втвърдят или блокират кръвоносни съдове в организма на майката. В повечето случаи калцификацията не вреди на бебето а на майката.Каза ми да не ям мляко и риба и да отбягвам бобовите...Причините ....като главна се слагала диабет при майката или високо кръвно,но аз нямам нито едно от двете.Също каза,че при второ бебе се случвало по-често...
Обясни ми,че ако има нужните 2,500 е по добре да я извадим,защото всичко ще навреди на мен в последствие.И също ,че ще ме побърква всеки ден със тонове и ехограф и този стрес не бил желателен.А и както днес всичко било добре,след два часа можело нищо да не е ок.Така,че и аз не знам на какво да се надявам....Малко съм объркана и стресирана  smile3518

# 127

Ние с Юлето си поръчахме от тези комплекти на Томи Типи със всички принадлежности вътре и сме много доволни baby_neutral И ножичка има и нокторезачка,та ще видим с кое какво се реже:))

И аз си поръчах от тях, но още си го чакам, излезе на супер цена 27 с/у 49 в магазините Simple Smile

ЕЕ бравоо,ние за 30 лв.Без да плащаме допълнително за доставка:)Далаверка Laughing
И ние до 2 седмици ще си ги получим.

# 128
future-maman Може ли да споделите откъде си поръчахте комплекта на Томито Simple Smile

Ето тук,свържи се с мацката:
http://potrebitel686637.prodavalnik.com/

Тя мисля,че в момента е в Англия и събира поръчки WinkЗащото не ми отказа да донесе 2 бр.А и каза,че след 2 седмици се прибира дали не ни е късно...

# 129
future-maman ,аз съм си поръчвала от Matalan Peace

# 130
Да добавя само ,че си търся някъде по евтини ,ако ги има шишета антиколик на Томи Типи някоя мама ако си е взимала ако може да сподели Wink
Аз го взех от амазон http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Healthcare-Grooming … 441377&sr=1-1

За шишенцата не съм намерила по-евтини от тук, сета е май само малко по-евтин, но не си заслужава  излиза 39лв и доставката още 2,20, а тук е 45лв

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 15:37 от Анонимен

# 131
Ами момичета,каза ми само,че има натрупване на калции в плацентата.

Канела, бъди спокойна и слушай какво казва доки.Останала съм с впечатление,че и имаш огромно доверие:)Всичко ще бъде наред и скоро ще се гушкате Heart EyesМного миличко..
Сега се замислих,че 22 е неделя-последния ден на зодия рак baby_neutral ако изобщо зодията има някакво значение за теб...че аз съм много "по зодиите"хихии

Фейт,и аз не знаех за ноктенцата,но една приятелка,която ражда в МД скоро го научила от акушерката й.Защото жената я видяла с ножица в ръка да реже ноктите на бебо на 3 ден:)))Приятелката ми каза,че му били огромни и тя така решила,но я нахокали и не и позволили. JoyКогато се чудех ножичка или нокторезачка(преди да купя комплекта) в магазините ми казваха да взема това,с което на мен ще ми е удобно..та избрах нокторезачка...но сега ще имам и двете.

# 132
Натрупванията на калций могат да запушат части от плацентата със съсиреци от кръвта на майката или да втвърдят или блокират кръвоносни съдове в организма на майката. В повечето случаи калцификацията не вреди на бебето а на майката.Каза ми да не ям мляко и риба и да отбягвам бобовите...

Това значи ли, че аз като ям всеки ден мляко попадам в тази графа  Shocked
Док нищо не ми е споменал, а и не знаех, че калция прави такива неща  Rolling Eyes

# 133
future-maman ,аз съм си поръчвала от Matalan Peace
Доволна ли си от качеството,Белче?Simple Smile
Аз нощес докато си разглеждах попаднах на това и се сетих за теб:)) Laughing
http://www.matalan.co.uk/pws/ProductDetails.ice?ProductID=57359&redirect=true

# 134

Ева ... най-накрая се пренесохте, а. Ама сте изкарали много хубави първи часове  Joy
Кога ще идваш към Пв?

Тези дни трябва една среща да организираме ... например в четвъртък  по хладинката Heart Eyes

[/quote]
Другата седмица в понеделник съм на преглед при д-р Котева в Пловдив, така че трябва да съм на стартова позиция. Heart Eyes
А тази седмица ще гледам да подредя всичко по апартамента и багажа. Whistling  Tired

Общи условия

Активация на акаунт