1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 452
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 810
  • Там, където ме обичат
Момичета, аз пак да попитам, че нещо се обърках.
Краева иска да прочетат книга на АЕ с над 300 стр. или иска да прочетат книга/и и да си извадят 300 думи, които да научат обясняват на АЕ?

# 811
Здравейте! Да попитам какво се случва с английският в девети клас - продължават следващата част на Оpportunity (ако има такава) или подхващат друг учебник? newsm78

Подхващат други учебници-г-жите по език са две.

# 812
  • София-Младост
Краева иска да прочетат книга на АЕ с над 300 стр. или иска да прочетат книга/и и да си извадят 300 думи, които да научат обясняват на АЕ?
Да извадят 300 думи и да могат да ги обясняват на АЕ. Нека книгата не е за кървища и вампири, че не ги обичала  Mr. Green

# 813
  • Там, където ме обичат
Да извадят 300 думи и да могат да ги обясняват на АЕ. Нека книгата не е за кървища и вампири, че не ги обичала  Mr. Green
Мерси,   bouquet това за вампирите го помня.
Някой беше споменал и че е дала някакви упражнения да се правят, но в класа на мочта госпожица не е казала такова нещо. Ами сега  newsm78

# 814
  • 1st floor

Подхващат други учебници-г-жите по език са две.
Мерси за отговора. При коя да стискаме палци да сме или няма значение? Laughing Вие по кои учебници бяхте? В смисъл някакви специални за езикова гимназия или?

# 815
Учебниците са на чужди издателства.За г-жите не знам.

# 816
  • София
Здравейте и от още една мама на зайче.

Публикували са вече дата за първата родитеска среща:
"На 10 септември 2014г. от 18:30 часа ще се проведе родителска среща за новоприетите ученици.

8 а, 8б, 8в и 8е клас ще бъдат първа смяна през първия учебен срок, а 8г, 8д и 8ж клас - втора смяна. "

Имам питане към миналите вече по пътя - разпределението по класове обявяват ли го на сайта (засега не намерих такава информация там) или списъците са само в училището?

# 817
Обадих се в канцеларията - списъците ще бъдат изнесени на 1-ви, в сайта на гимназията май няма практика да се публикуват.

# 818
  • 1st floor
Аз пък се обаждах да проверя коя смяна ще са деветите класове - втора ще сме първия срок, за мое огромно съжаление! Confused

# 819
  • у дома
Някой може ли да ми каже учебника по математика за 9 кл миналата учебна година на кое издателство е бил  newsm78

# 820
На издателство "Архимед",но работиха през годината главно със сборници.

# 821
  • София-Младост
Като казахте учебници и се сетих, девойката ме помоли да напиша, че има учебници по предметите, които се учат в 9-ти клас, които няма да и трябват. Ако някой се интересува:
Скрит текст:
История-на англ., изд.Просвета
География на света-на англ., изд.Гея либрис
Атлас по география-на бълг.,
ПросветаФизика и астрономия-на бълг, Булвест 2000
Химия, на бълг-Просвета
Информац.технологии, Нова звезда
География и икономика-на бълг., Просвета
Исторически атлас, изд.Атласи
Биология-на англ, Просвета
Психология и логика, Педагог
Български език, Анубис
Литература, Анубис
Литература, Булвест
Математика, Архимед

# 822
  • у дома
На издателство "Архимед",но работиха през годината главно със сборници.
Благодаря  Hug

# 823
Пред входа на 1 аег вече са сложени списъците с разпределението на децата по паралелки. Класовете варират между 29 и 31 деца, да видим дали на 15 септември бройката ще се увеличи. Simple Smile

# 824
Пред входа на 1 аег вече са сложени списъците с разпределението на децата по паралелки. Класовете варират между 29 и 31 деца, да видим дали на 15 септември бройката ще се увеличи. Simple Smile

А класните ръководители на съответните паралелки обявени ли са?

Общи условия

Активация на акаунт