Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 173
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София
МисНели, мерси за новата темичка  Hug
За това да не се публикуват снимките никъде преди деня на предизвикателството и аз съм съгласна. Признавам си, че много ме сърбят ръцете да си изтипосам творенията в блога веднага щом ги спретна, но се стискам и чакам точно заради това  Laughing

По правилата имам и един друг въпрос - нужно ли е гримът, който правим да е върху нас самите или може да гримираме някой друг? Аз имам една много екзотична приятелка с бронзов тен и си мисля, че ще бъде разкошна Богиня  Heart Eyes Да не говорим, че многократно ми е по-приятно да гримирам някой друг, а не себе си. Някак си съм си станала скучна и се отегчавам от мазането на собствената си физиономия  Laughing

Навремето като ходих в Мулен Руж изобщо не помня да съм се впечатлила от грима... даже ми е трудно да си го спомня, но Гугъл ще идва на помощ   Mr. Green
Мечтая си да направя една венецианска маска с грим  Crazy Heart Eyes Със сигурност ще го направя, дори и да не се падне тази тема  Flutter

# 31
Гласувах за Кукленски грим Simple Smile

Ето малко вдъхновения от мен
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 32
Аз много бих се радвала на вариациите ви на Мулен Руж и Венециански маски.
Ето един ружест Мулен Руж от нета:

И една малко страшничка бурлеска

# 33
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сорисо, имаш невероятен цвят на очите, и тази очна линия го подсилва Flutter

Аз пък си взех две много готски летни моливчета, и след малко ще се нарисувам за проба Laughing

# 34
  • София
Жаки, какво не ти хареса в очната линия на ГР?

# 35
Не ми хареса цвета на живо

като нещо не е много бляскаво и прекрасно не може да ми хване окото Flutter

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 21:54 от Жаки°

# 36
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така, аз пробвах двата нови молива
Скрит текст:
доволна съм и от двата- тюркоазеният е много прецизен, твърд, а светлият- мек и пастелен Heart Eyes

# 37
Дадох 2 гласа- за цветята и за Венеция. Бих се включила и по 2-те теми  Embarassed , но да видим какво ще покаже мнозинството Simple Smile

# 38
  • Перник
Много красиво  Heart Eyes

# 39
  • в 1001-та нощ
Не знам колко е голям процента на хората, които не участват в самото предизвикателство, но гласуват....но пък в случая е важно какво им се гледа на останалите, а не на нас какво ни се гримира Grinning
Дори много да не ме кефи Мулен Руж, ако имам идея ще го направя
...

аз пък не възприемам темата, като сеир за публиката, а като лично удоволствие през креативност и усъвършенстване на умения, техники ....

но разбира се - съм далеч от мисълта да се ограничава някого да гласува, само посочвам, че желанията на публиката не ме вълнуват

винаги се удивлявам как се избира тема, която не ми харесва, но измислям нещо, което да ме жегне  Heart Eyes затова ще се радвам на всеки избор на предизвикателство и ако не ми хареса - личното ми предизвикателство ще е по-голямо  Heart Eyes

сега малко вариации на тема очна линия ГР Метална и кхол каял молива

предупреждавам, че не всички варианти са добри и сполучливи - пробвах си различни неща - например - едни нови едро-лъскави сенки (ужасно излизат на снимка), линиите чисти, с молив, с друга очна линия

първите снимки са чисти линии и лъскави сенки
след това с добавена сребриста линия
и накрая матови сенки и линиите - ще видите

още имам да си експериментирам (доста), но ти днес това

Скрит текст:
само металната очна линия

с металните линии и молив

със сребърна очна линия над металните

с матови сенки и други линии

и се връщам да чета след мнението на Жаки  Peace

# 40
  • В центъра на Вселената...
Мен пък таз богиня нещо не ме вдъхновява...ей на тази тема всички ще сме еднакви...А филма Мулен руж го изгледах само заради гримовете на актрисите  Flutter Ама мен такъв стил ме впечатлява.
Адри, не мисля, че трябва да има проблем да се правят предизвикателствата върху други лица. И на мен ми е омръзнало да гримирам моята физиономия, а и моите очи са с ужасна форма.....пфффф....

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 22:25 от SilvaZone

# 41
Алена, много хубави линии  Peace Но тези перлени сенки наистина са излезнали ужасно на снимките  Laughing Всичко много ми харесва, само си мисля че на черното мястото му въобще не е там  Wink Предполагам, че си сложила всичко накуп, за да пробваш продуктите и нанасянето им.

И като стана дума за Малефисънт в предходната тема, ето една много хубава  Sunglasses
Скрит текст:
Скрит текст:
- а можете ли да познаете коя е тази Малефисънт  Sunglasses Аз, ако не знаех предварително, никога нямаше да я позная

Мен пък таз богиня нещо не ме вдъхновява...ей на тази тема всички ще сме еднакви...А филма Мулен руж го изгледах само заради гримовете на актрисите  Flutter Ама мен такъв стил ме впечатлява.

Грима и на мен ми хареса, но дори заради това не можах да го изгледам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 22:26 от veselina_s_p

# 42
  • в 1001-та нощ
точно така - да се пробва всичко  Heart Eyes

...

eeeee изкефих се тотално другото Жаки какво е спретнало newsm68
http://www.youtube.com/watch?v=YTT4eg0hiaA&feature=g-u-u
.....оооо и на мен много ми харесва, но го възприемам, като Мулен руж грим  Party

направо ти се чудя - защо не ни спретнеш едно "еднолично" Рок стар предизвителство  Party

Адри  Peace аз не виждам никакъв проблем гримът да е на друг човек или дори няколко  Peace

sorriso:), на мен ми хареса с очна линия  Peace накъдри ли я? какво развали точно  Rolling Eyes

Малвинка  Peace страхотно, Поли   bouquet и твоите вдъхновения мнооого ми харесаха

аз имам проблем с бяло очертаване на водната линия - нещо не ми се получава - идеи за техника или продукт  newsm78

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 22:29 от a.l.e.n.a

# 43
И това ще стане някой ден със сигурност. Но няма да е цветно като в клипчето. Готино е, но това е по-скоро glam rock aла David Bowie/ Velvet Goldmine

eххх и Крисчън много готин със синичко на очите Grinning
Скрит текст:

Даже сега като го гледам е най-вече Party Rock LMFAO Grinning

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 22:42 от Жаки°

# 44
  • София
Мис Нели, благодаря за темата!  bouquet
Аз днес на рождения ден на малката ми дъщеричка пробвах продуктите на Инглот, които избрах благодарение на една много мила съфорумка. Жаки, сърдечно благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Та срам, не срам ще покажа снимка. И трите нюанса сенки са на Инглот, както и молива, спиралата и ружа. От всички продукти съм много доволна. Сега остава и да се науча да се гримирам. Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт