Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 181
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
а можете ли да познаете коя е тази Малефисънт  Sunglasses Аз, ако не знаех предварително, никога нямаше да я позная

Анджелина Джоли.  Аз толкова не я харесвам, че винаги ще я позная. Laughing

# 46

Ще се ходи явно до Инглот за бяла очна линия. Аз толкова неща си харесах  с такава, че няма накъде.  Grinning

SilvaZone, аз пък като чуя Мулен Руж последното нещо, за което се сещам е холивудската боза. Има много хляб в такова предизвикателство.  Peace Само че трябва тепърва да се уча да лепя мигли, което много ме изнервя предварително. Ако разваля грим заради лепило, ще полудея. И без това последния дегримьор за очи го изхабих за една седмица (преди все се тревожех да не му изтече срока) и вече привършвам опаковка с капки за очи.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 23:06 от Анонимен

# 47
  • в 1001-та нощ
течна или гел  newsm78

# 48
аз имам проблем с бяло очертаване на водната линия - нещо не ми се получава - идеи за техника или продукт  newsm78

И аз имам проблем с белия молив във водната линия, стои ми намацано.. ползвам на Есенс, май е прекалено мек и затова

Алена, много ми харесва очната линия на дясното око Simple Smile Нали е на ГР, доколкото разбирам Simple Smile  bouquet

# 49
а можете ли да познаете коя е тази Малефисънт  Sunglasses Аз, ако не знаех предварително, никога нямаше да я позная

Анджелина Джоли.  Аз толкова не я харесвам, че винаги ще я позная. Laughing

И на мен не ми е особена любимка, но въобще не я познах на тази снимка  Crazy

# 50

За бялата ли питаш? Ако е за нея, не знам.  newsm78 Ще мацна и от двете на ръката и след обиколка на мола ще видя как се държат и после ще реша. По принцип мисля да пробвам с течна. С гел нещо не се справям или четката ми не е хубава. Ще трябва да опитам с друга.  ooooh!

# 51
Мис Нели, благодаря за темата!  bouquet
Аз днес на рождения ден на малката ми дъщеричка пробвах продуктите на Инглот, които избрах благодарение на една много мила съфорумка. Жаки, сърдечно благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Та срам, не срам ще покажа снимка. И трите нюанса сенки са на Инглот, както и молива, спиралата и ружа. От всички продукти съм много доволна. Сега остава и да се науча да се гримирам. Joy
Скрит текст:
Mного се радвам, че са ти хареса продуктите Hug
Ще се научиш разбира се....ще видиш как лека по лека ще започнеш да използваш повече и по-тъмни цветове. Всички сме започнали от нулата, нали така Hug Flutter

Анджито е родена за тази роля!!! Много я харесвах преди....сега малко изневерява на шантавият си стил ....стана прекалено слаба и еднообразна. Но като актриса е жестока Heart Eyes

Бялата гел линия на Инглот е супер Peace Купувайте смело Peace

# 52

Течна или гел?

# 53
  • в 1001-та нощ
Мерси Жаки  Peace

...Алена, много ми харесва очната линия на дясното око Simple Smile Нали е на ГР, доколкото разбирам Simple Smile  bouquet

да  Peace аз пробвах и люляковия цвят и златистия .... и кафеникавия но разбира се експериментът взе много извънземна светлина  Joy hahaha

много са приятни за нанасяне  Peace и кхол каял молива много ми хареса (благодаря Адри   bouquet )

за бялото очертаване съм пробвала и мек мазен молив и твърд .. и някак не покрива хубаво  newsm78 пробвах и да подсуша с тампонче  newsm78

# 54
  • в 1001-та нощ

Течна или гел?

тя е написала гел  Blush  bouquet ей, влюбени сме в петък вечер  Heart Eyes

# 55
  • Перник
И при мен все нещо куцаше,когато слагах бял молив на водната линия...докато преди няколко месеца случайно не си взех това водоустойчив молив за устни  Mr. Green и понеже цвета нещо ми бледнее,нанесен самостоятелно на устните,реших да го пробвам във водната линия...и УОУ! не знам дали на снимките досега сте го забелязали,но на мен страшно ми харесва ефекта и най-вече не знам как се случва това,но се забелязва даже и в края на деня  Shocked
Води се Beige Classic,но на мен ми прилича повече на Nude

# 56

Течна или гел?

тя е написала гел  Blush  bouquet ей, влюбени сме в петък вечер  Heart Eyes

Офф.  ooooh!   bouquet

За бяла водна линия ползвам Импала и съм доволна. Светло синия им молив не ми харесва как стои за тази цел, но бялото е добре.

Аз пък си търся някакъв светъл нюд молив за водна линия, даже питах тук но никой не ми отговори.  Sad

# 57
Малвинка, аз май този молив търся.  Grinning Каква марка е и от къде го купи?

# 58
  • Перник
Ех...аз ако знаех ,че е толкова добър...щях да се заредя....Взех го от Русия,на него пише El Corazon ,обаче когато отида,ще навзема повечко   Peace ,обърнато в наши пари,струваше 4лв

# 59
  • София
Не знам за вас, но аз вече нямам търпение за срещата утре  Crazy До момента сме 8 сигурни присъстващи  Mr. Green

Алена, радвам се, че ти е допаднал кхола. Все пак си имай едно наум и го ползвай пестеливо за да не станеш с черни опушени очи без да искаш  Laughing
Бялата гел линия на Инглот няма триене, но ми се стори доста суха и не знам доколко е лесна за работа  Thinking Определено ще я пробвам по-натам, като понапълня малко джобчето  Mr. Green

Check Please, още от предишната тема ти бях обещала да кажа кои са сенките от грима на Valeia. Всички са на Инглот и са доста цветове (естествено, на снимки не личат ясно) - Ярко зеленото е DS 477, прелято е в по-тъмно маслиново - Pearl 418, има в свивката убито сиво-лилаво - DS 482 и съвсем малко DS 498 (графитено) във външния ъгъл на окото.

За телесен молив за водна линия - Орифлейм имат такъв кхол. Той е по-скоро цвят слонова кост. Имам го и никак не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт