Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 972
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, дебнете и за мен кошниците от Лидл, снощи проверих в Младосткия, няма Sad

# 511
  • София
Тия кошници ми изглеждат доста събрани, та да влязат и в шкаф за чаши, ама щом ги няма...
Аз вкъщи една от Икеа имам, но тя стърчи напред, та може само на открит рафт да стои. Добре ми служи за праха за пране и разни кърпички за улавяне на цветовете над пералнята съм я забила.

И нещо, което ми се стори интересно и мисля да пробвам тия дни. Хитро решение за телефон и зарядно, докато са в контакта. Не знам само дали е достатъчно стабилно:
http://krokotak.com/2013/01/darzhatch-holder-za-zaryadno-i-telef … sas-mnogo-sartsa/

# 512
И нещо, което ми се стори интересно и мисля да пробвам тия дни. Хитро решение за телефон и зарядно, докато са в контакта. Не знам само дали е достатъчно стабилно:
http://krokotak.com/2013/01/darzhatch-holder-za-zaryadno-i-telef … sas-mnogo-sartsa/

По-скоро дали е безопасно и практично, ако все пак се ползва телефона Peace

# 513
Тия кошници ми изглеждат доста събрани, та да влязат и в шкаф за чаши, ама щом ги няма...
Аз вкъщи една от Икеа имам, но тя стърчи напред, та може само на открит рафт да стои. Добре ми служи за праха за пране и разни кърпички за улавяне на цветовете над пералнята съм я забила.

Икейска кошница имам и аз, сложих я в гардероба, защото вратите не се затварят плътно до рафтовете.
Много ме е яд, че не си купих повече от Лидлските кошници. В шкаф 30см дълбок влизат прекрасно.

# 514
  • София
Много интересна тема, а аз чак сега  ви намирам  Grinning
Да споделя за вакуумните торби в лидл - много са удобни и наистина намаляват обема на това, което сложиш в тях.  Laughing

# 515
  • София
Тези хартиените поставки за зарядно и телефон не ми се струват стабилни, иначе като идея са добри.
Ето още 2 варианта:
Скрит текст:
На металния ми допада предвиденото място за навиване на кабела.

# 516
  • Русе
И аз си купих от лидълските кощници, имам и от кауфландските отпреди.

И да питам освен за кабели за какво друго имаше възможност да се ползват още ролата от тоалетна хартия? Имаше някакъв линк, но сега не го намирам нещо. Събрала съм 20-ина поне и се чудя.

# 517
  • ГОре на черешата...
За бельо, особено дамски прашки  Laughing

# 518
  • София
Аз днес се сдобих с етажерката на две нива от немския магазин, само се чудя в кой от двата шкафа, за който ми трябва ще влезе... Май при подправките и макаронените изделия. Ще снимам като я монтираме Simple Smile

# 519
Тези хартиените поставки за зарядно и телефон не ми се струват стабилни, иначе като идея са добри.
Ето още 2 варианта:
Скрит текст:
На металния ми допада предвиденото място за навиване на кабела.
Ето още един вариант, лесно се прави от по-голямо шише от душ-гел или шампоан

# 520
http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/002_Sled … ica/index.jsp#top
Следващата седмица ще има кошнички като тези от LIDL

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 10:05 от taina87

# 521
  • Варна
Благодаря! Лидълските бяха сребристи, но и тези ще ми свършат работа.

# 522
  • Русе
Кауфладските са по-малки на ширина и малко по-ниски. Имам и от двата, вчера местих разни неща и това установих.

За бельо, особено дамски прашки  Laughing

Малко са ни големи д...тата Simple Smile, та ще видя да пробвам дали ще стане.

# 523
Дали сте ползвали нещо подобно:
- иска ми се да организирам добре бюрото на синчето, ама не съм сигурна в удобството на това, пластмасовото...

# 524
Изглежда интересно Simple Smile

Само за чекмеджетата, които съдържат кламери, моливи, химикалки, ще е добре да сложиш някакви разделители Peace

На каква цена е?

Общи условия

Активация на акаунт