Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 420
  • Мнения: 1 847
Антонели, сега ме подсети.
Известно време след смъртта на майка ми си я сънувах често. Нормално, нали, все пак си е загуба, която се отразява тежко. Не помня всички сънища. Но за един сега ти ме подсети. Сънувах как майка ми ме натиска силно горе, вляво по гърба, ама много силно. И на сън си размишлявах-абе защо майка ми причинява тази болка, какво съм и направила...
След време, след този сън..не помня колко,но не беше и малко, да кажем година- ме хвана плексита, чак ръката ми се схвана и бях доста зле. Наложиха се инжекции чак и продължително лечение. И се присетих за съня си.
 Редактирам.
Тълкувания на сънища не чета, откакто започна всичко. Прочетох само за това със зъбите тогава, защото беше много реален и плашещ за мен.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 09:38 от Thirteen#

# 421
  • Мнения: 544
Thirteen#,
Интересно, при теб се случват след много дълъг интервал от съня, а при мен при доста кратък ?!
Аз седмица след съня разбрах, че съм бременна, т.е имам положителен тест, но съм рискова , имам си проблеми , поради което не възлагам особени надежди, не знам дали не беше предупреждение, за да взема мерки. Утре съм на преглед и ще разбера ще я бъде ли. Реалист съм, очаквам най-лошото, особено след съня.

# 422
  • Мнения: 1 847
Ами аз така го приех, нали вече впоследствие- като предупреждение. И през ум не ми мина, преди да се случи  това с плексита, че трябва нещо да тълкувам и  бла, бла...Затова ти го споделям.
Но както казах, аз не вярвам. Въпреки съвпаденията, нещо в мен се бунтува Simple Smile
Така че, горе главата!

# 423
  • Мнения: 76
Вече много рядко сънувам починал мой близък. Дядо ми почина преди няколко години и известно време след като почина го сънувах, но след това много рядко.

# 424
  • Мнения: 13
Ами добре.
Странното всъщност, освен другите нали..е че всичко започна година преди смъртта на майка ми. Преди това изобщо нищо подобно не беше ми се случвало, а и аз не вярвах. Винаги с насмешка слушах за подобни дивотии.
Първо съня.
След това ..
Вече знаехме диагнозата и бяхме преминали през доста перипетии, свързани със заболяването на майка. Тя почина септември месец. Лятото, юли или август да беше, тя ме помоли да отидем в близката до нас църква. Малка църква. Съгласих се, отиваме, взимаме свещички, както си му е реда. Важно е да отбележа, че деня беше толкова горещ, сух ,абе лятна жега. Нищо не мърда, вятър никакъв. Пали тя нейната си свещ, паля аз моята. И няма и секунди...нейната от нищото-изгасна. Нито восък да се е стичал нещо, знаете как восъка гаси запалената свещ, нито ветрец, нито течение..Аз се смръзнах, а майка измърмори нещо от сорта- видя ли, гасна дъще..Аз естествено веднага репликирам- глупости, от вятъра е. Тя ме погледна тъжно и ми казва- какъв вятър, нищо не помръдва, такава е жега. Такава мъка ми сви гърлото, че...
В нощта преди да почине. Излизам на терасата да изпуша една цигара, на първия етаж сме. И се втрещих- под терасата и пред нея- черни котки, само черни. Три или четири да бяха. Стоят пред терасата- коя легнала, коя седнала.. Тогава ми щракна, че тази вечер ще е..Просто така прелетя тази мисъл ..
Лягаме си. Със сестра ми в едната стая сме на спалнята, майка в другата стая до нас. И се събуждам от бутане. Даже мислих, че сестра ми ме бута. Ставам и питам-добре сестра ми, какво има, що ме буташ..Като се заглеждам в нея, в очакване да ми отговори, виждам, че тя си спи. Дълбоко. Станах и отидох да видя майка. Що влязох и по дишането разбрах, че си отива..Пак на терасата..много лошо ми стана, но това знам вече , че беше от шока.
В четири сутринта майка почина.

Това ми се случи тогава. След като почина майка съм размишлявала после и бях решила, че може би съм била в голям стрес, покрай болестта и грижите и т.н.
До момента на втория сън.

Майка ти те е събудила. Духа и се е отделил от тялото и те е събудила,за да се сбогуваш с нея преди да си отиде от този свят.

# 425
  • Мнения: 924
Сега ви виждам темата 😊Интересна е .Аз  съм сънувала и то не скоро след смърта ами и години по-късно.Винаги идват да ми кажат нещо важно.Понякога не го тълкувам веднага, но после като се случи разбирам.
Изобщо винаги съм имала шантави сънища..понякога и пророчески...друг път само глупости..99.9%

Общи условия

Активация на акаунт