За контракции ослушваме се вече, бърза да излиза СЕПТЕМВРИйското човече!

• 25 921
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
МАмите от Варна какво бихте казали за стоките в Джъмбо като цяло? (питам за Варна ама ако е еднакво навсякъде и другите мами да казват)

# 676
На мен ми приличат на тези в магазините за 1 лв - китайски боклуци.

# 677
F.a.t.e. ами да  newsm78 те и сгъваемите са толкова...много е евтина вашата  Rolling Eyes откъде я купихте.

От мебели Зона ... кошара Бимбо, обаче кой номер забравих  Joy че те няколко бяха  Heart Eyes

Agira ужасно е това, което са ти направили ... явно на някой не си удобна щом и гуми пукат, ама пък бива ли на бременна жена ... ще тръгнеш да раждаш и какво  ooooh!

Miii Точно сега е времето да си починеш малко, да релаксираш и да се поглезиш  Heart Eyes ... няколко дена само за теб и подготовката за срещата с бебка  Heart Eyes

Ооооооо Франчи ... значи в неделя ще дойдеш в клуба на госпожите  4470 супер  Hug

МАмите от Варна какво бихте казали за стоките в Джъмбо като цяло? (питам за Варна ама ако е еднакво навсякъде и другите мами да казват)

Еднакви са в цялата страна  Peace Скоро го обсъждахме този магазин  Mr. Green и общо взето мнения много. Не на всеки му допадат този тип стоки. На мен лично само 50 % от нещата в този магазин ми допадат ... обаче много обичам да обикалям и до убивам време там  Mr. Green

Имаме доста неща взети от там ... както и олекотената завивка за малчо, която определено е много хубава. Миналата седмица взехме и някой играчки и дреболийки  Heart Eyes

# 678
Fate абе помня че нещо се говореше за този магазин ама не ми беше времето за пазаруване и не четох много много  Embarassed Викаш най-добре вместо да питам да си ида на място и да си преценявам.

# 679
Fate абе помня че нещо се говореше за този магазин ама не ми беше времето за пазаруване и не четох много много  Embarassed Викаш най-добре вместо да питам да си ида на място и да си преценявам.

Ами най-добре ... вкусове различни, както и търсене ... на мен лично ми допада магазинчето  Heart Eyes

# 680
Пипи, хемоглобина можеш да вдигаш с червено цвекло (много добре действа на сок и е приятно с моркови и портокал), зелени салати, спанак, диня и т.н. има информация в нета. Аз също го държах добре през цялата бременност като не съм пила специални лекарства за това.

# 681
  • shumen
Момичета аз съм тука.Разминах се с болницата.Като писах и легнах и ми мина.Повече не ми е ставало така.Тази вечер говорих с една позната,която е била акушерка и ми каза при следващо съмнение да бягам към болницата.
Браво на малкия Пламен и на мама Поколоко.Дано скоро се приберат и да пише как е минало.
И мама каза,че е изпрала и изгладила олекотеното и възглавничките и нищо им нямало.
Аз утре ще ходя за личната карта да си взема и пак ще видя нещо за бебка.Мисля тези дни да започвам с прането и гладенето,че да не ме изненада.
Покупките Ви са страхотни на всички.

# 682
Здравейте тумбачета Heart Eyes
Следих ви аз през телефона до едно време,че тока ни го пуснаха чак в 17ч:))
Ни интернет на лап топа,ни батерия:)хахаа
Да ви се похваля вече си имаме педиатър.Срещнах се с една много мила лекарка,която се съгласи да ни приеме.Занимава се и с хомеопатия.Не е в типичните поликлиники с дългите коридори,където има една пейка и всички са правостоящи.Кихащи и кашлящи на куп.Има си отделна стая за майки и бебчета, където изчакват своя ред. newsm44
Утре раншко сме на преглед,да си взема всички документи и да видим бебчо. Heart Eyes baby_neutral
Добре дошли на новите мами.
И моя корем се разтяга като ластик,не мога да разбера кое къде е Wink
СТРАХОТНИ ПОКУПКИ НАТАЛИ МОС.МАРТИЧКА КОМПЛЕКТЧЕТО ЗА ИЗПИСВАНЕ Е МНОГО СЛАДУРСКО Heart Eyes

# 683
Здравейте момичета, днес ви изпуснах и толкова много сте изписали, личи си вече че почти няма работещи мами.
Пипи Дългото Чорапче- добре дошла
mariela_penkova   hahaha hahaha hahaha много ме разсмиваш с твоите постове
nub55- сгъваемите кошари повечето са 60х120, има много модели от дървените, които също са с тези размери и за почти същите пари
Мартичка - таткото наистина има вкус, браво на него, страхотен комплект
Фейт и моя бебок много мърда, едно разтягане става на тоя тумбак. Днес даже се шегувах с бъдещата леля, че органът, който в момента ми се намира горе в дясно \защото нз кое къде е отишло за да се освободи място за бандита\ до раждането вече за нищо няма да става, голям терор му прилага hahaha

# 684
  • София
angel_bbb разсмя ме с този сън. Joy
А аз тия дни сънувах, че ми е излязъл пъпа и цял ден си го гледам. hahaha

Инче, браво за новините от прегледа, това от нашия доктор ли е  Grinning

И ние сме се спряли на сгъваема кошарка, обиколихме тук там, навсякъде са едни и същи.
Нарочваме някоя и я взимаме. Crazy Само дето доста ярки цветове са, а на мен ми се иска нещо по пастелно и нежно. Thinking

Лелеее сега гледам- тези хора ...луднали са по Лейди ГАГА Crazy newsm03

Да от нашия доктор и ти праща много поздрави   bouquet  bouquet

# 685
хихи даааааа ще бъда госпожаааа Crazy

# 686
[Джулия ... каква е тази микробиология  Shocked ... три седмици за резултат  #Crazy по принцип за ден два е готова, никога не са ми я бавили повече  Crazy

Ми не знам. Това е Майчин дом София - специална работа!

# 687
Чета ви редовно  Flutter , смях се с глас на съня с главното участие на Фейт.  Joy Joy hahaha

# 688
  • Stara Zagora, Bulgaria
Калинче,  радвам се, че си харесала болница вече Wink, важно е да ти хареса и да видиш и да се чувстваш добре на избраното място, сега гледам и сайта на ТК, че не успях да дойда, а имах голямо желание Laughing. Интересно ми е вип родилна зала какво значи, пише в сайта самостоятелна, какво значи, че останалите не са ли...
И аз започнах с подреждане, пране, чистене...но ще бъде по малко всеки ден да не ми се насъбира, а и имам гости до четвъртък Grinning.  С багажа съм готова, само не съм избрала финално в МД или Токуда, но съм събирала като за МД, че списъците са различни, за МД са повече неща. Wink. И въпреки това е едно малко сакче, всичко гледах да е компактно и без излишни неща, даже еднократни чехли съм си взела Wink, много мразя много багаж. Тук Анхелчето ще се засегне Hug, ама то при тях е друго искат им безумно много неща Simple Smile. Анхелче, и ние ще вземем Невингтън, но от тези с новия дизайн, виждала ли си ги, то разликата е малка, има нови цветове и някои дребни нови неща, но на пръв поглед си е същата. Естествено да си оправдаят и новата цена, разбира се по-висока... Аз си харесах лилавата, ходихме да я видим и ни хареса. И аз мисля, че раждането е далеч при мен, ще видим, а съм на сватби канена на 1-ви и 7-ми, когато ми е официалния термин Laughing. Може и да пропусна, но все пак си взех рокля да си имам за всеки случай.

# 689
[Джулия ... каква е тази микробиология  Shocked ... три седмици за резултат  #Crazy по принцип за ден два е готова, никога не са ми я бавили повече  Crazy

Ми не знам. Това е Майчин дом София - специална работа!

Юле,твоята лекарка е специална:))) #2gunfire
За 2 дни е готова и се обаждаш да ти кажат резултата.Абсурд е 3 седмици,то е след термина ти...(както се казва) #Crazy #Crazy
Аз утре съм на ЖК и тонове да видим baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт