Споделете 173

• 32 529
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Стиснати палци на нуждаещите се, честито на печелившите (заслужилите, пък и на другите) и вдъхновение на творците! А те явно са много в тази тема  Hug
И аз имам едно творение за споделяне и много ме сърби клавиатурата, ама не може - чак в понеделник, след като получателя си го види  Rolling Eyes

# 541
  • Be realistic - plan for a miracle.
След като ви споделях (да се чете "надувах ви главите") за това колко обичам салса и как танцувахме на Созопол, реших да продължа, като ви споделя и клипчето от въпросната нощ, което ми изпратиха днес  Mr. Green

Аз и Лора - салса в Созопол:

Ъм, да не забравя - аз съм момичето с белия потник и дълга до земята черна пола GrinningVery Happy

# 542
  Страааашна си!!

# 543
  • Бургас
Sway,прекрасни сте с Лора! Grinning
Страхотен танц е салсата!Ей,защо не мога и аз без да се препъна?! Embarassed
Опитвала съм се,ама нъцки.

Моля Ви за едни палчета за понеделник! Sad

Хубави почивни дни на всички.  bouquet

# 544
  • Казанлък of all places
Суей, сега разбрах какво имаш предвид под "размята по целия дансинг" ! Simple Smile Прекрасни сте!

Добрютро, народе.

# 545
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря, много се радвам че ви хареса  Hug

# 546
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
 Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Ео! Честито мъничко туптящо овне! Леко бременеене!  Hug

Ей сега разбрах и влизам да поздравя бременеещата принцеса!

Няколко седмици да не чете и пише човек във форума и гледайте какво съм изпуснала.
Корегирам се веднагически и споделям, че отивам да правя лютеница - нещо, което не съм правила от години. Някога, отдавна, като млада булка се пънех да правя зимнини и компоти, показах че мога и дотук беше. Днес ме осени неочаквано желание да правя лютеница, пък да видим. Цялата работа е да не останат зян доматите от градината на майка ми, които дадоха нечувана реколта.  Laughing

# 547
Slavka70, стискам палци !!!
А защо " Ви ",  още малко и ръка ще вдигнеш да помолиш за разрешение да се изкажеш Grinning Hug
Ох, не съм вярвала, че ще го кажа, но много ми липсва някой, с който си разменихме тежки думи отдавна. Искам да кажа, че моите не съм ги мислила. Изобщо, аз почти никога не ги мисля наистина лошите думи, които казвам.
Но понеже постовете ми четат и неприятни особи, да кажа, че не се отнася нито за амортизираната стринка интригинка, нито за онези, които са убедени, че " графита е всъщност изгнила трева " hahaha
П.П. Очакваме с нетърпение вторият научен том, от който съм убедена, че ще научим повече за произхода на гипса - работи се върху теория, че съдържа коренчета от магданоз. Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 23:55 от катюнгелче

# 548
  • под дъгата
Еовино, честито и от мен! Много, много се радвам  Grinning Ако имаш нужда от нещо, Буба ти Мара е на среща. Развълнувах се, все едно пак леля ще ставам.

Прибрах се презаредена и в хармония със себе си. Много ми е гот. Искам промяна. Господ, казват, обичал смелите.

Радвам се да видя Sway отново в тез' редици и стискам палци на всички нуждаещи се.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 00:04 от Buba Mara

# 549
Уф, сина днес е на поправка по публични финанси. Още не се е обадил.... Confused Споделям напрегнато очакване, дано не остане за ликвидацията, че.... Close

# 550
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Стискам палци за момчето да си е взело финансите. Как те разбирам, Unadaptable. И аз им притреперих на финансите, слава Богу, взехме ги, но е шантав изпитът. Дано е минал лесно при вас.  Hug

Та, като стана дума за студентите, да се похваля, че моята щерка се класира за първото си желание за специалност - бизнес информатика. Следващата седмица ще я записвам, че тя все още е на бригада в Германия, но ми е оставила пълномощно за УНСС.

Славче, имаш и моята положителна енергия и стиснати палци за утре.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 551
Да си споделя,че съм в едни размишления...не знам къде да си карам част от държавната практика  Rolling Eyes ОДЗ,SOS селища...има някакво предложение и за дом за временно настаняване  Rolling Eyes Само,че в последното не е препоръчително да ходим без мъжко присъствие,а единствения колега нещо не ще  Rolling Eyes   И нещо съм обезсърчена за състоянието на нещата след днешната лекция  Confused Като започвнат да ни говорят такива неща и се отказваме да работим в БГ  Confused
А да..забравих  Laughing Трябва да изчета целия проектозакон за закрила на детето и да му направя нещо като анализ..за утре  LaughingИ още не съм започнала...ще е безсънна нощ  ooooh!

# 552
  • София/Горна Оряховица
Уф, сина днес е на поправка по публични финанси. Още не се е обадил.... Confused Споделям напрегнато очакване, дано не остане за ликвидацията, че.... Close

Този изпит юни месец го взех на магия  Confused . Прочетох целия учебник, почти го преписах, 20 страници материал наизуст ги знаех (наизуст, щото финансите не са ми страст, а политологията, което всъщност уча). Все още се чудя дали не беше по-добре да ме скъса преподавателката и да си ида на поправка  Confused .

Споделям ... неуспешно качване на Мусала. Не-качване тоест. Моя милост си има стаааара травма - скъсан минискус и чупена капачка на коляното. Жив барометър съм - времето го познавам с 90% успеваемост за идните 24 часа.
Но същото коляно, на час и половина от хижата и 2 часа от върха просто отказа!
Чаках 1 час на един камък да се почувствам по-добре и после слизах 3 часа, едвам-едвам, подпирайки се на две щеки.
Вечерта в хотела ми идеше да се навра в хладилника  Laughing .
Та така. Рила никога не ме е обичала. Преди години (преди лифта  Twisted Evil ) на 7те рилски езера колабирах, защото ... ми потече кръв от носа и не спря близо 30 минути. Явно аз не трябва да напускам рамките на курортите и да не се катеря по баирите  Crossing Arms .

И те така. Ни Мусала видях, ни дявол. Сега обаче си катеря коляното на една възглавница и го налагам с лед. До 17ти трябва да ходя нормално и това е то!

# 553
Мина днес изпита по публични финанси, но резултатите чаак до петък ще се чакат, дано излязат по-рано...Писал е и по двата въпроса, но доста важни неща е изпуснал, не знам.... Confused Ега ти изпита, за първи път го късат, макроикономиката взе, това му се опря! ooooh!
Did, и тук има специалност бизнес информатика, но е към математическия факултет. Много ми хареса това, което пишеше за нея в Пловдив, повечето им дисциплини са избираеми, записваш каквото ти се учи, а не някакъв пълнеж. За втора година я има и интересът е голям. Успех в специалността вече, досега беше направление, нали?
Belle-Etoile, каква педагогика завършваш? Ако не е специална, карай най-добре в училището, където си завършила. Така ни посъветваха преди....чак не ми се казва Laughing...25 години EmbarassedИзкарах в бившето си училище и беше екстра. После нямаше нищо общо  Tired
Славче, утре ли излиза резултата при вас? Дано ви зарадват най-после, голямо чакане Tired

# 554
Не може в училище.Трябва да е институция-или отнасяща се за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни или за социална помощ и работа.
В училище ми е напролет  Laughing   Хич не я чакам с нетърпение.
Чудя се по-скоро,защото ми се иска да видя някои "по-тежки" неща,но не съм сигурна дали ми се иска или наистина искам  :lol
Но каквото и да е си мисля,че ще ми е по-лесно от практиката в училище другата година  ooooh!  Това е кошмарът ми..провеждане на часове,преподаване,изненадващо идване на комисии  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт