Споделете 173

• 32 497
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Пред дилема съм - дали да си взема лаптоп или настолен компютър вкъщи?

# 691
Аз вече съм фен на лаптопите, позволява всичко за което бих използвала настолния + мога да си се излежавам и да си го напасвам, както ми е удобно в момента. Това е, ако не ти трябват специфични характеристики  Rolling Eyes

Май ми е време да се приобщя към групата с ремонтите  Cry Задачките са малко и е предимно за обзавеждане, но все ги отлагам - така не ми се обикаля за мебели... но смяната на вратата ни беше подарък за Коледа, а обзавеждането за трапезарията за сватбата и скоро ще ни питат до къде сме стигнали Embarassed

# 692
Зависи за какво ти трябва. Има неща, които, за да върша на лаптоп, трябва да е мега скъп, за да понесе. А като десктоп ще ми излезе 2 пъти по-евтино, примерно. Или 1 и половина.
Иначе аз имам и двете, лаптоп за забавление и десктоп за работа. Crazy

# 693
  • Казанлък of all places
Ео, понеже тези дни бях в размисъл покрай безвъзвратно загиналият ми седем годишен Дел, се сетих,че ти си горд собственик на айбук, нали не греша? И си една супер доволна , нали?

Аз имам десктоп, лаптоп и таблет. таблета бих го подарила веднага на големия си син, ако не смятах,че ще действа развращаващо за морала на тийнейджъра.  Mr. Green Да си го извоюва пък!

# 694
Даааа, много съм доволна. Той е на 3 години вече, милият и почна да бави, но според милото му трябва само продухване. Аз си мисля, че и една преинсталация няма да му е зле, ама много мразя да преинсталирам  Laughing Обаче моят модел - само MacBook, беличките, ги спряха. Сега има MacBook Pro и MacBook Air.

# 695
Направо не е за вярване, но в отпуската си направих тотално почистване у дома! Въобще не беше отпуска!

# 696
  • София
На всички в Споделете - здравей!
Аз се прибрах, оставих едно лято прекрасно, топло..едно море което си играе с мраморчетата във водата и образува цветни кристали, после наистина става тюркоазено, а най-навътре тъмно син сапфир.. кафе ароматно, дъхаво и винаги с каймак ... как ли го правях.. сигурно с голям мерак за да е толкова вкусно. Лятото си отива, есента дойде, но аз я обичам със спокойствието което излъчва.
На Ео - честито! Много се радвам на хубави новини.
На Вълчо,да са живи и здрави младите и да дойдат внуци.
Уморена съм, лягам си.
PS. Забравих да споделя, че видях падаща звезда, за първи път през живота си...пожелах си нещо..няма да ви кажа какво, то си е само мое. Тайна е.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 01:21 от ma14

# 697
В рамките на една вечер, по време на звездопад излязох извън града, да не се виждат светлините му. 43 падащи звезди, 43 пъти си пожелах едно и също нещо.

# 698
Е па и аз ти го пожелавам, Вълк! Да станат 44, не че съм падаща звезда, но поне 44 е по-кръгло. 

# 699
  Последните 10 дни все ходих на едни енергийни, магически,красиви и тайнствени места - та съм се пречистила и заредила поне до Коледа  Grinning Да, също си пожелах нещо, уж беше едно, ама изречението беше дългооооо, дъъъългооо  Mr. Green

# 700
Чудех се дали да го споделя, но е по-лесно, ако не го държа в себе си. Днес ми поставиха ужасна диагноза . За втори път от 4 години насам. Първият път се отхвърли, но сега..... не знам..... 3 години пих лекарство, което води в част от случаите точно до такава диагноза. Не помня колко се чакаше да излязат резултатите....Обзело ме е невероятно спокойствие. Или пак съм в шок, или ще се измъкна за втори път.
П.П. Извинявайте, че ви го стоварвам на главите Hug

# 701
  • Казанлък of all places
О, unadaptable!  Hug Мога ли да помогна с нещо?

# 702
 Simple Smile Стисни един палец да не това.

# 703
 Дано се измъкнеш пак  Hug Знам колко са обсебващи мислите в такъв момент, споделяй.

# 704
  • о`майна лунна нощ е
С теб сме!!!! Споделената тревога е половин тревога. Тук винаги има протегнати ръце, които ще те прегърнат или поздравят за победата.

Общи условия

Активация на акаунт