Споделете 173

• 32 494
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Всички стискаме палци! Дано всичко да е наред!
А ти се успокой, усмихни се и помни, че ние сме тук и сме с теб!
колкото и клиширано да звучи си имам един пример в живота, че със спокойствие и позитивна нагласа се "лекува" и най-страшната болест  Hug

# 706
Unadaptable дано нещата се развият по най-добрият начин и се справиш с това .

Аз да споделя,че има много нагли хора...До преди малко водих спор с една клиентка.Мъжът и има ателие,ние им даваме материал...някакви такива неща.
Колежката ми роди в неделя с/ у понеделник,тя седмица преди раждането си идваше на работа,защото живее над офиса и ие скучно вкъщи.Та запъна се тази сега да и звъня за някаква глупост.Казах и,че жената е родила,още не е изписана,неудобно е,нахално,досадно...какво ли още не.Аз и дадох нужната информация,но нееее...трябвало колежката да каже.
Не мога да разбера как жена,сигурно раждала,може да приеме за нормално да звънна на родилка да я питам нещо за работата.Седя сигурно 1 час да ми мрънка,даже искаше да и дам номера и...но аз се запънах.Една така искаше да звъня на сутринта на първата брачна нощ на същата колежка.Момичето се омъжило,правят си специална закуска..аз да взема да и звънна.Като и казах после и тя ме изгледа и каза "Добре,че не си ми звъннала".

# 707
  • София
Unadaptable, стискам всички палци, искам да си добре. Споделяй, споделената болка - половин болка.

# 708
  • Пазете Гор
Unadaptable - вяра, смелост, сила, имай. И мир в душата си. Всъщност винаги всичко се нарежда някак.

Вече имаме фирма. Булката е управител, а аз - съдружник. Чудя се дали ако правим секс, то ще навреди на бизнеса, щото нали все повтарят - дето работиш, там не... абе сещате се. В банката много се зарадваха, че предметът на дейност е производство. Може само по силата на професионалния стандарт да се зарадваха, ама на мене ми стана драго.

А, заредих сандъка за дърва вътре. Подредих в печката, само една клечка да драснеш. Е, още е далеч от отоплението, ама един по-силен дъждец трябва, и три дена облаци и вятър, и толкоз.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 21:11 от Куркума

# 709
  • София
Куркума[/color, е хайде честито! Да върви добре  фирмата. Сега булката е управител.... трябва да искаш разрешение от нея за онези работи, може и молба да подадеш за съответното искане и ползване.

# 710
  • София/Горна Оряховица
Стискам всички палци за unadaptable  Hug ! И пращам позитивни мисли към нея, където и да е  Heart Eyes !

Куркума, честито на тебе, успех пожелавам.

Аз ... ще ставам стринка  Mr. Green Heart Eyes . На сонограмата шушона изглежда сякаш смуче палче  Heart Eyes . Ужасно сладко  Blush .

# 711
  • о`майна лунна нощ е
Ох, остава да обясниш и що за роднина беше стринката  Mr. Green Не мога и не мога да ги запомня  Crazy

Куркума - управителят е лицето на фирмата, но собственикът дърпа конците. Пожелавам ви все на коректни партньори да попадате.

# 712
  • София/Горна Оряховица
Благоверния си има брат. Брата си има жена и ще си имат дете. Детето ми е племенник, аз съм стринка, миУото е чичо. Ама не знам с бъдещата майка каква си се падаме една на друга  Laughing .
Знам що е то стринка, щото това е единствената различна роднина, която си имам аз. Свако, учинайка и подобни не ги познавам какви са и за какво се борят  Mr. Green

# 713
Мерси на всички! Hug Толкова е спокойно и позитивно в тази тема, че ми е приятно и уютно да почета тук. Ще споделя когато излезе резултата. Най-много ме притеснява това, че докато не разбера, няма да склопя очи нито една нощ. Като миналия път.
Успех на всички бизнес начинания в семейството на Куркума Simple Smile, а който тръгва на работа-бърза адаптация. Много е гадно да тръгнеш на работа след лятната почивка, а следващата е толкова далече....Иска ми се да видя падаща звезда, а колко отдавна не съм виждала...

# 714
  • Пазете Гор
Съпругите на двама братя са една за друга етърви.

Във фолклора често етървите се мразят, или поне не одобряват. Има една поговорка - готвим като етърви. Някога живеех с дядо си, а той обичаше и готвеше люто, много люто, трънско люто. Чат-пат ме издържах на тия химически атаки и си готвех нещо отделно, а той викаше " СЕга у две тЕнджерета че готвиме, ка'о етърви!". Много готин дядка беше.

Напоследък все повече семейства почнаха да готвят като етърви. Единият откаже месото, или картофите, или млякото, или мине изцяло на кълнове, да речем, и готвят поотделно. По две, по три тЕнджерета.

# 715
  • София/Горна Оряховица
Затова ли не ми стигат тенджуриките напоследък  ooooh! . То какво било. Ама то докато направя на баща си не-холестеролното ястие, на благоверния месосъдържащото, на майка ми без лук, чесън или патладжан и то накрая хич и не искам да готвя за себе си. Боцвам си от другите и делим по равно - от всеки по половинка взимам  Mr. Green

Мойта си етърва е готина обаче  Heart Eyes. Врагът е общ  Twisted Evil . Ама то пък и от кандидат-свекървата не мога да се оплача, мъъъка, мъка.

# 716
Аз се сдобих с добре отгледана почти двегодишна племенница.
Ама съм вуйна, не стринка. Тя и без това не може да го каже и ми вика леля  Laughing

Unadaptable  Hug

# 717
unadaptable стискам много силно всички налични палци за теб и се надявам всичко да се оправи.   Peace Дано чакането не трае дълго и завърши с хубава новина, дано, дано...  Hug

Куркума успех в начинанието!  Peace Ти си смелчага, за да се занимаваш с производство в Бг. И аз ви се радвам много. Пожелавам ти само печеливши сделки и фирмено разбирателство.

Аз си нямам никакви малки и големи роднини, лошото е, че след поредното местене от град в град и приятели не ми останаха. Но поне майстори бол в нашата къща.  ooooh!
Странно ми е как една обикновено разумна натура успя да се доведе до финансов крах, заради мебели и въпреки това да продължава да се облизва лакомо пред магазините. Трябва да бъда спряна, спешнооо  Crazy

# 718
  • Майничка
UnadaptableHug!

Куркума, късмет и успех!

# 719
unadaptable, Hug,постоянно си в мислите ми.Дано предположението не е вярно  Praynig.Изпращам ти всичката си позитивна енергия-ще оцелееш,момиче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт