Споделете 173

• 32 525
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
И аз тъй. Ако правех всичко, което искам да направя ще ми трябват около 84 часа в денонощието  Crazy А това с ума го казах заради всяко твое включване  Heart Eyes

# 586
Oх, много работа, не мога да споделя, значи.
Искам да ви споделя от известно време каква сюрреалистична гледка ме спохожда всяка сутрин като пътувам за работа. От Околовръстното се включвам да бул. България и там има нещо като полянка. От жегите тревата е изсъхнала, пожълтяла е, но е хубава полянката, сякаш е имало жито и златните класове са подстригани. Същевременно там са накацали черни и големи гарвани, цяло ято, а на сами полянката има паметник. Някое младо дете си е оставило костите. Тия ми ти гарвани подскачат, грачат. Само за снимка е цялата тая композиция, но ми се струва, че ще е малко неудобно да спра насред булеварда да снимам. Освен ако не облека някоя къса пола и не ползвам долен ракурс за снимката. Може да ме позачака движението две три минути, а?

# 587
Само до преди няколко дни като ми кажеха реститутка си представях претенциозна бабичка с много изисквания и добре поддържана визия... Но не! Има млади жени реститутки, карат ретро модел "Ситроен", обличат се спортно елегантно , не са дребнави и при тях винаги има купон. Ето това са ми съседките- сестри на мястото, от където ви споделям. И на ето това за му викам да се родиш принцеса.

# 588
Споделям, че кеф цена няма.  Laughing

# 589
Здравейте, другарчета. Споделям, че намирам бг-мамма твърде променен, някак преструктуриран и не мога да преценя на първо четене къде е живеца. Като начало ми е особено приятно, че съм върху Естер.  bouquet

# 590
Зависи от гледната точка, САКРИ. За живеца. То е и като позицията, зависи от настройките, аз те виждам, че си под естер Wink

Добре дошла.

Споделям ви, че отивам да спя. Хъъър....фиуууу.

# 591
Много на място, NinoTino.  Peace

Охоооо...под естер ми е още по-добре.

Забих се в музикалната тема.

# 592
  • Казанлък of all places
Сакри! Леле! Толкова е хубаво да си тук!

Може ли , другари мили да ви споделя нашият чисто нов жълт двуместен собствен каяк? След толкова години гребане на хорски каяци днес се сдобихме с наш. И не мога да ви опиша колко съм щастлив!
А сега и Сакри е тук. Кеф.

# 593
  • Be realistic - plan for a miracle.
Сакри, Сакри, Сакри!!!

*емотиконка-която-скача-и-се-мята-върху-Сакри-и-я-гушка-щастливо-няма-такава-но-мога-да-я-измисля-и-патентовам*

Тъкмо се канех да споделям, че най-после хванах в ръце двете книги - награда от спечеления конкурс за разказ, провеждан от Claire Ridgway, но сега ще споделя, че много се радвам да видя Сакри, защото ... ами защото едно време, тя не знае де, ама й бях нещо като таен обожател Grinning Ще рече че много й четях мненията и влизах специално в някой теми да я чета (като например "За душите на нашите деца и степента, в която ги разбираме").

bouquet

# 594
Благодаря ви, хора.

Искам да споделя, че съм се кълчотила в този клуб в Созопол - линкът е от подписа на Sway   bouquet    - Salsa @ Sozopol

По закона на гадостите винаги в почивните дни, когато понякога имам желание да блуждая в нета компютрите вкъщи се развалят. Моя лаптоп умря, стационарния на дъщеря ми, от който пиша едва крета и забива. Имам приятелче, което ги поддържа, но замина за 4-те дни в Тунис. О-йе!

# 595
Съчувствам за компютрите  Tired A заведението в Созопол е много яко, нищо че кафето е 3.50, а парче тортичка - между 8 и 11 лв  Mr. Green
А на клипчето, аз съм кълчещото се в бял потник и дълга до земята черна пола, много се кефя на клипчето, на спомена, беше страхотна вечер...  Blush

# 596
Може ли , другари мили да ви споделя нашият чисто нов жълт двуместен собствен каяк? След толкова години гребане на хорски каяци днес се сдобихме с наш. И не мога да ви опиша колко съм щастлива!
Чуден е, Честито !  bouquet

# 597

angelina.bgk, честито - много красива придобивка Simple Smile Имам приятели които редовно карат каяк и от тях знам, че тръпката е страхотна. Аз лично не знам дали бих се престрашила, особено по река - имам едно прекалено страхопочитание от водата. Желая ви много приятни мигове с каячето ви!

# 598
...
А на клипчето, аз съм кълчещото се в бял потник и дълга до земята черна пола, много се кефя на клипчето, на спомена, беше страхотна вечер...  Blush

Е как иначе... салсата върви със спомени   Hug  Добри сте и двамата. Кавалерът ти е доста умел. Имала съм задръжки да танцувам с напреднали кавалери /аз не се чувствам такава/, за да не се засукам сама със себе си, обаче като ме водят като хората засечките са редки и удоволствието от танца е огромно.

# 599
...
А на клипчето, аз съм кълчещото се в бял потник и дълга до земята черна пола, много се кефя на клипчето, на спомена, беше страхотна вечер...  Blush

Е как иначе... салсата върви със спомени   Hug  Добри сте и двамата. Кавалерът ти е доста умел. Имала съм задръжки да танцувам с напреднали кавалери /аз не се чувствам такава/, за да не се засукам сама със себе си, обаче като ме водят като хората засечките са редки и удоволствието от танца е огромно.

Точно това е най-важното в салсата - да попаднеш на партньор, който може да води и води с лека ръка и уверено. А в случая танцувам не с мъж, а с жена - моята учителка (и приятелка), Лора Simple Smile В нашата школа преподавателите могат да танцуват и мъжките, и женските части, което идва доста изгодно, особено когато по партита не достигат мъже Grinning Лора води страхотно,а повечето хора не могат да откъснат очи от нея, когато танцува Simple Smile
Много е важно да се отърве човек от задръжките да танцува с напреднали партньори, защото, както и ти самата каза, когато се отпуснеш и се оставиш на ръцете на човека отсреща, засечките са много редки и се получават нещата красиво.

Бла, трябва да си сложа някакъв лимит в говоренето за салса  Blush Досаждам в темата доста често с тая тема  Blush

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 00:52 от Sway

Общи условия

Активация на акаунт