А това с ума го казах заради всяко твое включване
Ще рече че много й четях мненията и влизах специално в някой теми да я чета (като например "За душите на нашите деца и степента, в която ги разбираме").
- Salsa @ Sozopol
Имам приятели които редовно карат каяк и от тях знам, че тръпката е страхотна. Аз лично не знам дали бих се престрашила, особено по река - имам едно прекалено страхопочитание от водата. Желая ви много приятни мигове с каячето ви! 
Добри сте и двамата. Кавалерът ти е доста умел. Имала съм задръжки да танцувам с напреднали кавалери /аз не се чувствам такава/, за да не се засукам сама със себе си, обаче като ме водят като хората засечките са редки и удоволствието от танца е огромно. 
Добри сте и двамата. Кавалерът ти е доста умел. Имала съм задръжки да танцувам с напреднали кавалери /аз не се чувствам такава/, за да не се засукам сама със себе си, обаче като ме водят като хората засечките са редки и удоволствието от танца е огромно.
В нашата школа преподавателите могат да танцуват и мъжките, и женските части, което идва доста изгодно, особено когато по партита не достигат мъже
Лора води страхотно,а повечето хора не могат да откъснат очи от нея, когато танцува 
Досаждам в темата доста често с тая тема
Препоръчани теми