Споделете 173

• 32 515
  • 751
  •   1
Отговори
# 600

... Лора води страхотно,а повечето хора не могат да откъснат очи от нея, когато танцува Simple Smile

Хи-хи...и аз съм танцувала с нея.  Blush Страхотна е. Не можах да я позная в тъмния клип, и че изобщо е жена. Учудващо в първия линк горе е обякла рокля, вероятно заради партито. Винаги съм я виждала облечена с панталон.

Sway , в кой клуб ходиш? Ако има отделна "досадна" тема на тема  Blush салса свирни и аз да досаждам там.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 09:25 от SAKRI

# 601
  Вчера се качих на платото на Мадарският конник и се чувствах точно като птица миг преди да разпери крила от каменното си гнездо.

# 602
  • Майничка
Честита придобивка, Анджи, със здраве и мерак да си я ползвате! Hug

Sway, браво, прочетох разказите, въпреки кьопавия ми английски, твоят определено беше по-различен от тези на останалите участници, хареса ми!  bouquet

Сакри, радвам се да те прочета пак! Laughing

# 603
gargamela , благодаря, хубаво ми е, че ми се прииска отново да вляза тук.

Моят английски пък е почти никакъв, а много ми се иска да прочета Sway, още повече, че разказът й е спечелил конкурс.

Sway, хайде ресто сега и го преведи обратно на български, заради такива като мен.  ooooh! Всъщност кой превод и по-лесен? От български на английски или обратно?

# 604
  • Пазете Гор
Стана време за правене на лютеница, тая година малко по-рано.

Оня ден в едно село край Роман видях един козар. Заприказвахме се относно малко странното му стадо. Той имал една коза, тя родила две ярета, пък не щях да ги коли, нито да ги продава. На следващата година му се родили още три, и пак така, и сега има стадо с кози на всякаква възраст, сума поотраснали ярета, няколко сукалчета и десетина витороги пръча. Развъжда ги, за да ги пасе, за нищо друго. Един такъв сух човечец, над средното мърляв, ръцете му треперят.

На платото над Мадара има чудесно находище на див лук. Кулинарно съкровище е.

# 605
  • Майничка
Няколко пъти се опитвам да захвана див лук в саксия, не става и не става. То и от мен никаква градинарка не става, сал едно дърво на живота и едни калдаръмчета оцеляват.

Споделям, че №2 очевидно се мазни на кака си за нещо, защото днес я буди не с обичайното грачещо "Стани, стани, юнак балкански", а с любимата за момента Full moon, пусната на макс. Не може да се въздържи обаче да не припява с пълен глас "рънауей, рънауей, рънауей", тичайки по терасата. Съседката, чийто внук преди няколко години попрехвърли метъл-вълната, вече ми изрази съболезнования, че вече толкова малки ги "хващало". Mr. Green

# 606
gargamela, искрено ме разсмя! Благодаря ти!  bouquet

# 607
О, Соната  Heart Eyes Heart Eyes

# 608
Хах  Laughing  Сестра ми едно време ме будеше с "Този град" или както се казва песента...не познавам по-гадно пеещ човек от нея.И на двете ни куца,а баба ми е певица,майка ми също пее...изгуби се родовия талант  Laughing

Да споделя,че ме е завладяла някаква любов към самата мен,от няколко дни се гледам нвпрекъснато в огледалото и си се възхищавам  Laughing  Причина няма,но аз нещо съм преоткрила любовта към себе си  Laughing

# 609
  • sofia
Сакри, Сакри, Сакриииии Hug - ако щете ми вярвайте , обаче баш вчера се бях заровила в някакви стари теми и мярках Сакри и си виках: "Защо така , таз жена изчезна и добре ли е, и как е" Ама много се радвам! Споделям Роби Уилямс на мах, пълна чаша с кафе и яркосиньо есенно небе. Очертава ми се хубав ден! Хубав да е и за вас Hug

# 610
  • Казанлък of all places
Само гледай, всичките ще (си) дойдат! Simple Smile

Много е хубаво да ставаш в 10, казах ли ви вече?

# 611
  • Be realistic - plan for a miracle.
Споделям, че обичам мама да ме буди с целувки, като малко дете, и да ме гушка и да ми се радва... да ми вика "момиченцето на мама", въпреки че съм 26-годишно магаре...  Heart Eyes Тя беше на село и снощи не се видяхме като се прибрах, и сега веднага като се прибра ме нагушка на макс, въпреки че бях още нокаут, защото заспах в 2 am...

Сакри, няма тема за салса  Crossing Arms Миналия ден се разтърсих, защото реших, че ако ще дрънкам, по добре да дрънкам на хора, които не ги дразни чак толкова моят ентусиазъм и силно (не)заразна любов  Mr. Green Та, ще гледам да разредя дрънкането в тази.
А ти къде си танцувала с Лора? Танцувам в школа Salsafans, но изцяло ме е учила тя... имам предвид че никой друг не се е занимавал особено с мен, там групите се разпределят при различните преподаватели (в две зали сме). Каквото знам и мога го дължа на нея   Kissing Heart
За разказа си и аз съм мислила да го преведа ей така, за кеф, нали съм си англо-филоложка, а и защото много хора искаха да го четат, които не знаят английски. Обожавам да превеждам от български на английски, по-лесно ми е от английски на български, но винаги превеждам по втория начин Grinning Съдба...

# 612
Мразя да превеждам аз по какъвто и да е начин, а преди обичах...съдба, дет викаш  Laughing

# 613
  • Казанлък of all places
Суей, искаш ли аз ?

# 614
  • Пазете Гор
Има неща, дето не бива да се превеждат, загубата е огромна. Поезията на Висоцки, например. Не помня кой ми разправяше, че българският превод на Шекспир на В. Петров бил много добър, защото всъщност всичко било написано наново.

В тоя ред на мисли - скоро гледах "Тихият Дон" с Рупърт Евърет като Григорий Мелехов. Уж всичко е наред, и филмът сниман красиво, ама на, не е същото. Все едно да снимат мене в ролята на Савската царица или на д-р Мартин Лутър Кинг, да речем.

Не вярвах много, ама едни курабийки с копривено семе май ще помогнат в борбата с нощното напишкване на едното дете. Дай Боже!

Общи условия

Активация на акаунт