Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 924
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Юпииииииииииииииииииииии...Ново бебче,пак момченце!
Честито на мама mobsi83,желая най-вълнуващите моменти занапред!!!  bouquet

P.S.Успех на Mishony и всички останали,които са на преглед днес Hug

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 09:25 от bel4eto

# 436
Честита рожба на mobsi83!  bouquet
Днес и аз ще си вземам болничния за 45 дни преди раждане. Чудя се дали ще ме преглеждат? Нещо не ми се иска да ме бъркат точно днес. Crazy

# 437
  • Бургас
Morgen!
Юхууу, вече сме в 9ти месец newsm44
Пфууу, вчера ми свърши магнерота и сощи ме почнаха болките Crazy Ама тъй де, няма д авземам и без туй Док каза да го спирам, като влезна в 9ти.
Мерси за закуската, ама нещо ме  ехванало делото Драйфус и смята да пропусна.
Толинка, някакви новини за Черноморска?

п.п Лошоооооо, усещам леки контракцийки Crazy Да взема да друсна аз все пак нош па, че не ми се ражда още (моят Док е в отпуск до края на Август Crazy)

# 438
Ех,че хубаво -още едно бебче newsm32 !Честито на мама Мария и да се включи скоро с разказ Hug

# 439
  • София
Ехееее браво още едно момченце - да са живи и здрави мама Мария и малкия Сашко
Mishony  мерси за закуската  bouquet

# 440
Ох, момичета, сутринта се събудих с болки в кръста и корема, но постоянни. Дали са някакви контракции? Боли ме като при цикъл, но няма спазми ами просто си ме боли около 20 мин примерно и спира. Сега ме боли  само кръста  newsm78
Снощи абсолютно същото с мен , само че продължи към час , накрая много се засилиха болките и пих нош-па..и леко леко заспах...незнам какво беше това Wink
Миленка да се яви и да каже как е ?

# 441
Честито бебче на мама (и татко Simple Smile) Mobsi! Да ви е жив и здрав Алекс, да е много лъчезарно и усмихнато дете и с много късмет! На мама мобси - бързо възстановяване!

# 442
честито бебе на мама мария и много здраве на малкият Александър Hug

# 443
  • Варна
Още едно бебче се е появило  Simple Smile Честито на mobsi83! Да Ви е живо и здраво бебчето  Heart Eyes

Като гледам и аз май съм вече в 9-ти месец Rolling Eyes

# 444
Да е жив и здрав малкия Алекс, да расте весело и щастливо дете за радост на мама и тати! И бързо възстановяване на мама!!   smile3522

# 445
гледам много мами с контракции  Hug аз се връщам от док - доплерът е идеален 1,81  newsm44

# 446
Eто ме и мене.До 7 скимтях из нас напред назад,притесних се че освен всичките тези болки не усещам изобщо малкия.После мръдна леко,поуспокоих се и се върнах в леглото и спах до ей сега.Още боли,но това което ме ококори нощес се надявам да не е болката ,която ни чака.Мъжа вика айде при твойта докторка да ходим,засегнат ,че нищо не е разбрал от това нощес.Викам радвай се,беше мн кофти.А моита докторка като и се обадих вчера ми каза да съм си вземела свещички за повръщането ,а за болките нищо.Много е убедена и тя ,че има време...

С обменната карта и направленията ако отида до втора градска сега през деня дали ще ме прегледат Crossing Arms?

# 447
mobsi83 честито бебче александър!!! Да ти е жив и здрав и мнооого да ви радва!

Лелеее значи сега надпреварата е между Stasy, Миленка и мен   Mr. Green

От снощи ме почнаха и горещи вълни освен втвърдяванията на корема, па да видим.

# 448
Здравейте Момичета Stop       ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА МОБСИ ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК Hug  Сега и аз да се отчета от прегледа вчера ,док каза че сме доста едри и че вече ми разрешава да раждам Laughing в момента беба е  2,900 а аз +17кг също така каза ,че няма да мога да издържа до термин защото е много ниско долу и че до края на август трябва да съм родила Praynig Моля се наистина да родя до тогава че както вървят нещата ако изкарам до термин беба ще стане  4 кг Shocked

# 449
Много бебчета напират да излизат ще се почва май бебевалежа

Общи условия

Активация на акаунт