Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 931
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Добро утро момичета!
Честита рожба на Мобси!Получила е прекрасен подарък. Пожелавам и от тук нататък всеки ден да е празник! smile3525

# 421
Честито бебче на мама mobsi83! Да бъде жив и здрав!

# 422
  • Стара Загора
Честито бебче,Мобси!Да е жив и здрав малкия мъж,а на теб бързо възстановяване.  bouquet

# 423
Абе във вторник се напика във стаята си и....за да скрие....го попил със шапката си ....Викам му защо го направи-той мълчи и нищо,ама нищо не ми каза,а поне 10 пъти го питах.И тази седмица нещо хич не слуша в градината,не ще да спи на обяд,не слушал.Днес паркирам колата,а те на площадката и от паркинга само неговия глас се чува.Вика,тича,ужас!Все едно не е моето дете.Много съм притеснена,защото той е толкова послушен,минимум един път в седмицата ми носи карти "отлично поведение",винаги е даван за пример.  
Детето усеща, че наближава момента, в който новия член ще дойде и ще заеме неговото място. Синът ти просто се страхува да не те загуби и твоето внимание към него. Той вече няма да е единствен обект на грижите ти и вниманието, на ласките и прегръдките. Ревнува си. Отдели му малко повече време, бъдете повече заедно, за да се поуспокои детето.  Peace
Milena_87  newsm78 защо ли си мисля, че скоро ще се похвалиш с бебче  Hug
Stasy87 Вие с Миленка да не родите заедно  Hug Hug Hug
Време е една мома да се появи, да отсрами женския отбор, че все мъже се раждат напоследък  Whistling

# 424
Добро утро  food010
Честито на мама mobsi83 да сте живи и здрави smile3504

# 425
Добро утро,
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ, БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА МАРИЯ И ДА СЕ ГУШКАТ СКОРО В КЪЩИ

# 426
Добро утрооо  Hug
повече няма да спЪ до обед  Crossing Arms...  заспах чак съм 2 и нещо и като станах още два пъти до 00 и си разбих съня  Tired  ... сега съм на крака и довечера се надявам да се спи  Mr. Green

Благодаря на всички за отговорите за овлажнителя. Наистина ще е необходима покупка, понеже климатика многоооо изсушава въздуха и на дали ще се размина само с канче вода  ooooh!  Mr. Green Четох, че ако е много сух въздуха в стаята има голяма вероятно бебчетата да се разболяват много често. Изсъхват нослета, носоглътка и т.н и от там айдеее ...  Mr. Green
Наистина на места пише до 40-50 % влажност, че е нормално  Heart Eyes
Тази покупка ще е когато започнем да пускаме климатика ... но вчера се зачетох и ми стана интересно  Heart Eyes

Мишонче ... успех на прегледа, както и на всички останали  Hug

Аз се оправям и след малко изчезвам по задачи - ток,вода, ще търся и педи  ooooh! дано намеря  Mr. Green

# 427
  • Варна
Ох, момичета, сутринта се събудих с болки в кръста и корема, но постоянни. Дали са някакви контракции? Боли ме като при цикъл, но няма спазми ами просто си ме боли около 20 мин примерно и спира. Сега ме боли  само кръста  newsm78

# 428
  • При моите мъже...
Честито бебче на мама Мобси! Да й е жив и здрав малкия юнак и много, много радост да им носи! Бързо възстановяване и чакаме разказ!:)

Овлажнител купухме след като се роди бебо. разбрахме че има нужда от такова чудо не по измервания, а като малкия (тогава беше на 2-3 седмици) беше със запушено носле 10 дни без никаква причина. Като сложихме овлажнителя се оправи от раз.
Взехме на Таурус с йонизатор - беше около 30 лв. Сега го ползваме само зимата, като е сух въздуха от парното Peace

# 429
Ох, момичета, сутринта се събудих с болки в кръста и корема, но постоянни. Дали са някакви контракции? Боли ме като при цикъл, но няма спазми ами просто си ме боли около 20 мин примерно и спира. Сега ме боли  само кръста  newsm78

Засичай и изчакай. Може да са подготвителни. Трябва да са постоянни и регулярни за да се притесниш  Mr. Green Аз също си ги имам, тези в кръста и корема, но ту се появяват, ту изчезват и не пия нищо ... което ми напомни ... Франчи, може да не пиеш вече но-шпа  Heart Eyes

# 430
Знаех си ... един ден не влизам и бебе - да е жив и здрав Александър да се нацелува майка си и да се прибират с много много късмет и положителни емоции в къщи 
Кафе и сядам да ви изчета че имам 20 странички сигурно имало е нощни бдения а както беше казала Фейт с мъж у нас ми се разваля режима някак си ...
После пак ще се включа - днес ще местим кошара и повивалник има и за гладане и пране ,но каквото такова ... не ми се изостава ,че после  Shocked очи понички....

# 431
Честито бебче на мама Мобси. Да са живи и здрави и много, много щастливи.

# 432
  • София
добро утро !
Mishony Благодаря за закуската и аз съм гладничка  Hug
Честито на мама mobsi83 и  бързо възстановяване   smile3525

# 433
Добро утро,мами!Снощи пак не сте спинкали май,май.Аз се събудих чак към 5,е малко трудно заспах после ,но не е като да станеш в 2 и да отвориш едни такива  Shocked големи очи и да се чудиш какво да правиш.
Вчера мина и нашия преглед.Доки ни слуша отново с някаква си фуния ,даже накрая и моичкия да слуша и той  Laughing,ама нъцки -нашия нищо не чул.По думите на доки бебо е добре,все още не е слязъл на долу.Пита ме за болки дали имам и като му казах ,че абсолютно никакви освен в таза де,бая си се зачуди.Сигурно е време бебо да слиза ,ама моя май ще е мързелив като мама си  Mr. Green.Пак ще сме на преглед в края на месеца да видим плаценти-млаценти и т.н.Предвижда и още един по-към края за запис на тонове и това е според него.
Вчера ходих да си купя и някоя парцалка,че кемчо много наедря и нямам какво да нося.ако искате ми вярвайте,но целия магазин за бременни го облякох и няма и няма.Нищо не ми става в корема.Е,с триста зора си купих пола и една ризка  Blush.И аз се чудя хората защо така ме гледат ,а то заради кемчо  Laughing

# 434
Добро Утро  Coffee

Много пишете едвам ви изчитам  Heart Eyes
mobsi83 Честито бебче пожелавам ви да сте здрави и скоро у дома   smile3525

Какво става тука много мами с болки ,контракции май се задава бебевалеж  Mr. Green  дано всички са доносени и здрави бебчета  Praynig  И тези мацки много срамежливи излязоха бе само мъжагите се раждат пък казват че момичетата избързвали .

И накрая да се отчета и аз .Ние сме добре след прегледа в сряда вече взех 45-дневния болничен ,документите и изследванията насрочихме дата за секциото и почва обратното броене  Hug
А бебо е добре вече така ме ритка в ребрата че едвам изтрайвам  #Crazy но съм доволна от тези ритничета и стискам зъбки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт