Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 923
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Лелеее значи сега надпреварата е между Stasy, Миленка и мен   Mr. Green

Вие се надпреварвате, ама все ви изпреварва друга мама.  hahaha Heart Eyes

# 451
  • София
Eто ме и мене.До 7 скимтях из нас напред назад,притесних се че освен всичките тези болки не усещам изобщо малкия.После мръдна леко,поуспокоих се и се върнах в леглото и спах до ей сега.Още боли,но това което ме ококори нощес се надявам да не е болката ,която ни чака.Мъжа вика айде при твойта докторка да ходим,засегнат ,че нищо не е разбрал от това нощес.Викам радвай се,беше мн кофти.А моита докторка като и се обадих вчера ми каза да съм си вземела свещички за повръщането ,а за болките нищо.Много е убедена и тя ,че има време...

С обменната карта и направленията ако отида до втора градска сега през деня дали ще ме прегледат Crossing Arms?

Миленка, измъчи се тези дни. Hug
 Не знам дали раждаш и не вярвам да не те прегледат във Втора градска болница ако отидеш, НО като те слушам за симптомите е възможно и да е вирус. Мъжа ми от 3-4 дни е отпаднал с температура 37,4 градуса и с разстроен стомах. Иди до болницата все пак да видиш какво става, но ако те върнат не е лошо да пиеш вит.С и парацетамол и много вода, за да не се обезводниш.

# 452

Аз не се сърдя, искам още много да ме изпреварват  Mr. Green  Hug

# 453

Аз не се сърдя, искам още много да ме изпреварват  Mr. Green  Hug
И аз и аз!  Heart Eyes Heart Eyes

Анхелче браво за резултатите!
Франческа Как си ти? Имаш ли контракции?

# 454
Ох, момичета, сутринта се събудих с болки в кръста и корема, но постоянни. Дали са някакви контракции? Боли ме като при цикъл, но няма спазми ами просто си ме боли около 20 мин примерно и спира. Сега ме боли  само кръста  newsm78

Аз снощи такива усетих на заспиване. Без да ми се втвърдява корема или нещо такова. Просто познатата менструална болка от преди да тръгне цикъла - дълбоко, равно и тъпо боли. Не ми се беше случвало до сега. Последните болки, които усещах, бяха контракциите през февруари, но тогава матката си беше с нормалните размери и болката беше на друго място и по-скоро на спазми. Та за това не мога да ги сравня дали са контракции. Сега това ме изненада.  Shocked Спряла съм магнезия от поне 10 дни, дали е възможно да е от това? А и вчера доста походих - около 3 часа трамбовах пеша, бавно и полека, но си бяха 3 часа!

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:33 от Agira

# 455
 Честито бебе на мама Мария!!! Малкия Сашко само да ги радва!!!    bouquet  Heart Eyes
 И аз напоследък лошо спа през нощта, то 100 пъти ставам до ОО, тази нощ имах тези предменструални болки, ама не бяха като контракции, а постоянни предърпвания. Бебето вече е по-спокойно, не рита така като преди 2 дни, а само се опъва от време на време и се чудя дали не е замислила да излиза.
 Пожелавам късмет на всички мамчета с болки и тези, които днес са напреглед!

# 456
  • Варна
Момичета,от снощи и аз съм с режещи болки в корема.Едва се движа.Обадих се на АГ и ми казаха да пия нош па ,и ако не помогне да отида да ме прегледат.След прегледа се оказа,че бебето е слязло много ниско долу, шийката на матката е много скъсена и трябва да вляза в болница за няколко дни.Ще пиша като ме изпишат  Hug Heart Eyes

# 457
Avara Стиснати палчета да се размине  Praynig Hug Hug

# 458
Авара , стискам палци всичко да се нареди  Hug  Praynig Какво става напоследък не знам вече  Confused Успех ти желая  Hug

# 459
Честита рожба на мама Мария! mamma
Фейтче....мръсна уста имаш значи  Mr. Green Вчера нали ми каза за Поколоко и нейната кола маска.Ами сутринта си ходих да ми я направят и после като се прибрах що да видя-тапата ми паднала.Подозирам,че не е цялата.Изтичах да ме прегледат,че ме фана шубето да не тръгна сама да си раждам.Казаха ми,че по принцип имам индикации,но мога да устискам до понеделник ако държа.
След семейна консултация решихме да изчакаме ,а с лекаря се разбрах в неделя сутрин на линия в АГ-то.Но при най-малката контракция да тичам веднага....
Сега само се моля да изчакам и утре,само ден да издържа  Praynig
Авара....стискам ти всички палци!

# 460
Avara  Praynig , дано всичко при теб и бебето да наред!

# 461
Avara   Praynig дано всичко е ок!

# 462
Честит син на мама Mobsi   bouquet да бъде жив и здрав и много щастлив  smile3525 smile3525
Аз контракции нямам, но усещането, че бебка е по-ниско се появи както и честото посещение на тоалетнта ,  дори повече от преди (не знам как е възможно).
На док. съм другата седмица и не знам защо, но съм убедена, че няма да родя по-рано, само да не се изненадам  Laughing Нямам търпение вече, предполаг всички сте така още малко ни остана момичета и скоро ще сме с заедно с сладките ни бебчета  Praynig

# 463
добро ътро,мамиии Hug
миличките ми те,всяка сутрин се будя с вълнение -коя ли мама ще си ни зарадва с още едно здраво и прекрасно ангелче Crazy
фейтче защо мога да не пия вече нош па Hug---а шкафа е много голям нямам 80 см ширина хахахха
зайче нямам контракции откакто Антонио си е при мен...ама снощи нещо беше доста на често през 2-3 мин толкова силно втвърдяване корема се разделя на две полукълба -ляво и дясно толкова се стяга ooooh! ама не казах на никой  Whistling седях си чаках да ме заболи много ...ама не ме заболя много Party
дано устискам до 1-ви поне ,че да си дойде Тодоров,ако нееее Маркова В Шейново едно секцио и сме готови Laughing
миленче стискам палци за нааай-прекрасното бебенце на света,леко раждане да се похвалиш ,че за 30 мин си родила  Heart Eyes
канелчеее нормално е колата маска почти винаги така се случва хихихи моята приятелка така тръгна да ражда в салона хахахха беше много шокиращо за мацката дето и правеше процедурата Laughing
авара стискам палци ,миличка,спокойно знам с всяко влизане колко е кофти ама всичко се оправя спокойно Hug
и аз си направих кафенце с многоооо сметанка и мед и сега обмислям подписа ни хахахха кога да е....кога ще може кума ни Laughing колко неща са ми на главата лелелелел #Crazy

# 464
а в 9-ти месец не се ли влиза 36-та седмица Party newsm78

Общи условия

Активация на акаунт