Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 920
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Честито на мама mobsi!!!!!!! Да са живи и здрави,тя и малкия Алекс !
Стискам палци за мамите с контракции  Hug

# 481
Ехааааа имаме си още едно бебе.
ЧЕСТИТО НА МАМА МОБСИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ АЛЕКСАНДЪР!
Ама какво им става на тия момчета, много бързат Whistling
Авара стискам палци!
Фейт избра ли педиатър?

# 482
фейтче защо мога да не пия вече нош па Hug

Ами той отпуска мускулатурата на матката и ако почнат същински контракции, ще ги усещаш по-слабо и може да те подведе. Иначе не пречи ...  Heart Eyes Виждам обаче, че имаш още доста до термина Rolling Eyes, така, че при теб май е добре да го пиеш поне докато влезеш в девети месец  Hug

Аварче  Hug

Мози Това с корема явно е много относително. Ето вече съм в девети месец, остават ми две седмици до термина и изобщо те се е свалил ... даже и сантиметър  ooooh! Кумата ми преноси една седмица и роди дори без да и е паднал ... друга приятелка детто роди в осми месец и падна две седмици преди това  Crazy Просто и аз не знам на какво се дължи това падане  Whistling

Зори ... в понеделник пак ще ходя за педито ...  Heart Eyes

А сега е време за какво  Mr. Green за едно студено фрапеее  Oha!

# 483
Аз дремнах малко,ама си ми е едно....нямам сили много-много.
Преди малко като пишках пак имах малко бледо розово.Ама не е като първото ,по-малко беше сега.
Болки нямам и дано да устискам,че взе да ме хваща шубето.Да бях влязла май в болницата ли ?...
Оффф,да минават и да заминават тези буквално последни часове,че вече ще се застрелям или минимум ще скоча от 4-тия.
А някоя мама беше питала за педиатър във МД -там е и моя,казва се Д-р Испар Вейсалов.Познавам го от сто години,взема компетентни решения (аз лично проблем не съм имала),изключително мил и възпитан.Има някакви специализации във Япония,но не знам точно какви.Обаче дали записва....ей това не го знам.

# 484
Melly.G ние с теб на един термин,ще ми кажеш ли като килограми в момента колко е бебата,че моята док ми каза че аз бая съм охранила моето бебче.От днес започвам с чайчето за по лесно раждане Laughing

# 485
  • Русе
Честито на мама Мария !!! Нека животът й да е изпълнен само с хубави моменти и малкия герой да расте здрав и да я радва !!!

Постоянно изчитам темичките и съм запозната със състоянието на всички Simple Smile С нетърпение влизам всеки път и очаквам да видя добри новини Simple Smile

# 486
Явно това с корема при всеки е различно.  Thinking Просто все си мислех, че има време. Другата седмица съм на консултация и ще видя какво ще каже лекаря. Сигурно и е писнало от мен с моите 100000 въпроса и притеснения smile3532

# 487
Канела ще го видя този док и от друго място ми го препоръчаха Simple Smile А на теб и на другите мами  при които вече наближава май раждане стискам палци да се похвалите със сладки бебечета и безпроблемно раждане
Аз бях на док уж само за 45дневния  а то- хемоглобинът ми бил много нисък 110(при предните изследвания беше 160) бебето за една седмица пак се е обърнало и вече не е с главата надолу,взе ми микробиология и така Crossing Arms Аз пък нз защо се разстроих,чак си поплаках Embarassed Как НЕ ИСКАМ да пия лекарства а сега три пъти на ден това желязо и то поне две седмици а може и повече  #Cussing out

# 488
  • Бургас
Аз не издържах и друснах един нош-па Tired Мн ме заболя Tired
канелка, най-голям майтап ще е ако преносиш Hug Heart Eyes
Гале, нямам си на идея. На мен никога не ми казва АГ-то с точност колко е бебока. Ама предвид малкия ми корем, ми казаха, че пак ще е около 3200-3300 (с Ники уж щях да раждам 4 кг. бебе а се пръкна 3130 мъндза Heart Eyes) Иначе, не знам как си си охранила беба, ама аз как съм си охранила Д*пето Peace Машалла, както казват съседите от Босфора Mr. Green

# 489
Явно това с корема при всеки е различно.  Thinking Просто все си мислех, че има време. Другата седмица съм на консултация и ще видя какво ще каже лекаря. Сигурно и е писнало от мен с моите 100000 въпроса и притеснения smile3532

Нали за това са лекари  Naughty Трябва да отговарят на въпросите ни   Mr. Green

Нещо много тихо тука ... малко като затишие пред буря

mariya2709 Моя хемоглобин от миналата седмица е 109 и док не ми е предписвал нищо  Hug

# 490
И на мен ми прави впечатление, че е много тихо. А аз скучая и чакам раздвижване, че само това ми е развлечението  smile3506 Поне мъжлето да се прибере скоро....

# 491
Моя хемоглобин също е 110 док ми изписа желязо да пия ама аз въобще не се сещам Embarassed но също така ми каза че за бременна жена е нормално да е нисък  Thinking

# 492
Нещо много тихо тука ...

Половината стискат кълки, другата половина го дават лежерно -
петък е и идва почивника. Simple Smile

# 493
За 110 хемоглобим повечето лекари не изписват никакво желязо. За бременни казват, че е идеален. Но пък при Мария , може превантивно да го е изписал желязото, защото толкова много е паднал изведнъж, за да до раждането да не падне повече. Поне така предполагам  newsm12

# 494
Аз звъннах на мойта АГ и ме прати в Майчин Дом за тонове.Попаднах на един страаашен доктор.Докато ме проверяваше за разкритие си говорехме за спирита,че и двамата носим гривнички от там.Предложи да ме вземат или да се прибера и да чакам.Избрах втория вариант.Каза,че може вс това да е начало на раждане ако се засилят днес контракциите,но може и да е фалшива тревога.Шийката още не е готова...

Общи условия

Активация на акаунт