Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 879
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Миленка, това ще е само от  luvbed Айде дано всичко мине по вода. Ейййй,  голямо си магаре на лед- не дойде в Сливен да раждаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тези мъжкари големи бързаци ще излезнат. Дано и после не са така, че горките им жени  Mr. Green
Снощи сънувах че Канела ражда- да видим дали ще позная  Wink
И едно предупреждение към всички купили си дрешки на Вис Виталис със пластмасови копчета- Фнимавайте като гладите, че аз моите ги постопих вчера. Готова съм с всички дрешки, сега остава да почна великото почистване и моя багаж и мога спокойно да ходя да си раждам.

# 601
  • Бургас
ДобрЮтру, деца на любовта!
Аз както никога спах потресаващо добре Flutter
Адаш, айдееееееее, стискам палци да е по-скоро и да мине леко и бързо. Моята тапа като падна и родих след два дни Peace
Кафе на морска тематика от мен  Hug

# 602
Една приятелка тези дни сподели, че е бременна и ме пита може ли да продължи със секса. Казах и, че такива оргазми, както през бременността, друг път няма да усети. Crazy Flutter
Споделих със съпруга си и той толкова нещастно ми каза:"Ти ги преживя само няколко пъти." В самото начало още, държавната гинеколожка ми забрани секса, защото при второто раждане матката ставала по-отпусната...бла, бла. Знам, че се презастрахова, ама и се вързах. Crazy
Но сега чакам да вляза в деветия и... smile3508

# 603
  • София
Добро утро Simple Smile
Ето един кекс от мен за кафето

Да се похваля първата покупка за бебо е факт  newsm44 Креватчето е взето и сглобено по късно ще кача снимка.

# 604
  • Бургас
Бена, сега ела до нас да ми донесеш такъв кекс Crossing Arms Ще вземе да ми падне пишката Mr. Green
Мен пак ме хвана делото Драйфус, но паралелно със зверски апетит.
Ева–82 като сподели, че взема лидерското място по качени кила и аз реших да не остана по -назад явно Mr. Green Joy
Адаш, дупето бързо си вдигни и се отчети, че всички чакаме с интерес, поредната бейби вест Peace (бреееех тоз 9-ти месец, как ме  е треснала и поетичната вълна) bowuu

# 605
Привет и от мен! Гледам нови бебета! Супер! Да са здрави и усмихнати малки сладури.
Връщам се да ви изчета че имам материал за две недели.

# 606
Добро утро, момичета гледам весело е станало вчера във темата. Упорито ни перат кълвачите, хормоните и чакането си казват думата. Grinning Grinning Grinning
Бена, на кое креватче се спряхте, ще чакам снимки.
Фейтчето май още спи, ама да става, че нова тема трябва да подготвя

# 607
  • София
Бена, сега ела до нас да ми донесеш такъв кекс Crossing Arms Ще вземе да ми падне пишката Mr. Green
Мен пак ме хвана делото Драйфус, но паралелно със зверски апетит.
Ева–82 като сподели, че взема лидерското място по качени кила и аз реших да не остана по -назад явно Mr. Green Joy
Адаш, дупето бързо си вдигни и се отчети, че всички чакаме с интерес, поредната бейби вест Peace (бреееех тоз 9-ти месец, как ме  е треснала и поетичната вълна) bowuu

Е аз ще дойда .Ама кекса кой ще направи  newsm53

# 608
  • София
Добро утро, момичета гледам весело е станало вчера във темата. Упорито ни перат кълвачите, хормоните и чакането си казват думата. Grinning Grinning Grinning
Бена, на кое креватче се спряхте, ще чакам снимки.
Фейтчето май още спи, ама да става, че нова тема трябва да подготвя
На мебели Джейн (кафявото).Ама ако знаеш как си го  smile3518 ще му се невидат и хормоните .

# 609
bena82 нормално е да има такива емоции

# 610
Скайче изчете ли ни  Laughing Hug
Milena_87 Опаа дай отчет!
bena82 В момента пека кекс  Mr. Green

# 611
Хаха адааааш Hug,разбиваш!Дигнах го дупиту,онуй се слузи и пада ама с такава скорост ,че чак болките намаляли.Ако и така раждам може да изпиша септемврийки 2013-та и тогава Joy Joy
Аз спаааах,само с едно ставане до тоалетна.Днес няма температури,боли си ама слабичко и поносимо.Снощи едно спокойствие такова ме обвзе.Сега вече може да се почва когато поиска,мама се освести;)
Ей Стефи начи,ще пусна някоя и друга сълза ,ще си взема една тапа от шампанско да държи нещата и тръгвам да раждам в Сливен.Ахахахах,рано рано пак не прощава тая ми ти простотия;0

# 612
  • София
Скайче изчете ли ни  Laughing Hug
Milena_87 Опаа дай отчет!
bena82 В момента пека кекс  Mr. Green

Melly.G уредихме се  smile3508

# 613
Ох нямате изчитане.. Отгоре отгоре само.
Да споделя че нашата почивка беше страхотна. Тази седмица ще ходя да се срещна с лекаря за раждането.

# 614
жобро утро и от мен! О...и аз тази нощ спах, само веднъж ставах до ОО, после малко болки и заспах ама сънувах, че Elfy  е родила дъщеричка, някой да има новини от нея?
 Миленке, айде стисками ти палци, че май ти си наред! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт