Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 878
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Е аз ще дойда .Ама кекса кой ще направи  newsm53
Ааааа такаааааа Laughing Компромис - мини през Неделя и вземи от оная вкуснотия с еклерите smile3521 newsm22
опсс, сега гледам, Мама Зайка ти отърва кожата..... Party Mr. Green
Значи купона е  у нас - носете кльопачка, пиячка и непознати мъже, по възможност млади и способни smile3521
Адаш,  Joy Joy Joy споко бе, няма жена дето да е носила бебе повече от 9 месеца и малко. Няма цял живот да си бременна Grinning
Скай, голяма почивка, голямо чудо  HugВелкоме бак hug
Мартичка упорито се губи newsm78

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 09:47 от Melly.G

# 616
Е аз ще дойда .Ама кекса кой ще направи  newsm53
Добро утро  Simple Smile За кекс не се притеснявайте, аз ще ви врътна един. Тази нощ изобщо не спах и корема ми изобщо не омекна, седя си твърд като камък. И за капак на всичко до нас правят ремонт на детската градина и от сутринта в 8 зверския шум. Все едно са ми се качили на теерасата  Laughing.
Гледам нови тапи паднали, леле, леле май ще имаме бебевалеж. Аз още не съм си избрала вестителка. Май е време е ибагажчето да стегна че знам ли какво да очаквам #Crazy
Да си похваля мъжо снощи как ме изненада. Вика ми през деня "Купилл съм ти подарък, ама довечера ще разбереш" И нали се прибира през нощта и аз като малко караконджулче веднага се ококорих. ПОдаръкът беше таблет, за да мога по-лесно да ис чета книгите, че иначе само на лаптопа и ми е много неудобно като реша да си лежа. Много ме зарадва, не толкова подаръка, колкото че се е сетил че ми е неудобно и се е постарал да ме накара да се чувствам добре. Стига съм се хвалила, че ми потекоха лигички.
Пожелавам ви успешен ден на всички, аз отивам да си правя кафенце и как ми се дояде кееееекс smile3508   chef

# 617
добро утро,
весело е било снощи
успех на всички мами с паднали тапи

# 618
Адаш, дупето бързо си вдигни и се отчети, че всички чакаме с интерес, поредната бейби вест Peace (бреееех тоз 9-ти месец, как ме  е треснала и поетичната вълна) bowuu

Направо за заглавие на следващата тема Wink

bena82 честито креватче. И мен така ме тресат хормоните  smile3518 и също и така де  luvbed newsm47
Включвам се да навестим Мама_зайка или petrusinda и да им опитаме Кекса  smile3534
Аз със Kindle-чето се не спирам Simple Smile
Събудих се и аз тая нощ с една болка, корема стегнат, ама само той - държа ме 2-3 минути и отпусна и пак съм заспала

# 619
Аууу непознати мъже и кекс Party newsm68 newsm68,къде ме пращате да раждам ,няма да пропусна купона  hahaha.Оо ама какъв глад ме гонииии и дори не ми се гади...  love001

# 620
Melly.G Ако беше от СФ да сме се изтърсили у вас  Mr. Green

ЕЕ миленка бравооо! Съвсем си е симптом тва и аз ям като разпрана, имам и разтройство . За закуска ядох китайско от снощи  Crazy

Кекса е готов до 15 минутки  Sunglasses Ма после излизам да купувам чаршафи  Mr. Green

# 621
Хахаха мама зайка симптом на кое е,че нищо не се случва? Laughing Laughing Laughing.Е ти си купувай чаршафите ама да не се сърдиш после на празната кексова формичка Laughing Laughing

# 622
  • Варна
Добро утро, аз днес нямам болки, фалшива тревога значи. Сега отивам на мола със свеки и майка ми. Ще бъде цирк по магазините  Mr. Green
Барбера, то и аз в този интервал ще раждам. Нищо чудно да се засечем.
Много странно съвсем спрях да качвам кила. Седя си на +10. Дано малкия да расте, че съм чак на 30-ти на преглед. Иначе много яко ме рита в ребрата. Вие какво пиете още? Аз пия желязо, магнезии (още 5 дни), витамини, пробиотици, а другата седмица почвам чая от малинови листа и арниката  Mr. Green

# 623
Миленски яж ,че не се знае знае ли се ... както сама казваш.
Оставили сме ти от кекса ,че аз се завъртях и ... току виж свъшил. Heart Eyes
Мамите които не са се отчели да го направят ,а мен ме чака чистене ,пратих двамата мъже да свършат малко работа,да помагат на приятел ,че и ние чакаме да дойде кума или въпросния прияте да занесат кошарката и шкафа с повивалника в спалнята и в на баткото стаята да е широко и спокойно.
Пия фрапето и после идвам да ви наглеждам я за тапи,я за бебета,я за шампанско без сълзи ...

# 624
Milena_87 Симптом на съвсем скорошно раждане  Sunglasses Аз така бях с Калин. Значи по мои сметки на 22 трябва да родя, ти може към 20 да речем  Mr. Green
sentex Пия желязо и магнерот 500мг казаха ми поне до 28 да ги пия  Crazy

# 625
  • София
Добро утро и от мен , аз снощи до късно бях на кръчма и чак сега ставам. Мерси за кафенцето и кекса.
Абе мацки КВО става вчера секса днеска кекса Joyразгонена работа не е за разправяне. В тази връзка да се оплача - докторката при която ще раждам излиза в отпуск и ми забрани и кекс и секс до 03.09. #Cussing out та ще чакам до тогава , но  послееее лелеееее. .......мисля да си наваксам Mr. Green

# 626
Зайче от китайското ти е май редкия симптом ,поне при нас ефекта е такъв - а ти пак си раждай на 22-ри  Peace

# 627
Не знам,дано е симптом.Тука се примолвам от дни,може онзи от горе да ме е чул.Сега обаче ставам да танцувам и да изям света.Е така ако отида да раждам...ще се смея през цялото време Laughing

# 628
nikita_gd От как ми падна тапата съм все с рядко  Laughing Мани мани, то ако реши ще тръгне, най-големият майтам ще е да пренося  Crazy

# 629
Скайче, добре дошла, ама не чети отгоре-отгоре, че е голям смях, изпуснА веселото  Joy
Снощи ви зарязах да ги видя аз на няколко пъти тези бременни оргазми  Mr. Green
И естествено, че днес и на мен ми се дояде кекс сега като стана дума, не може да се деля от колектива все пак!!! Егати, чак се чудя дали да не си направя, което при мен е някакъв краен стадий... В краен случай ще скокна до мама зайка  Wink
Много ми допадна предложението за заглавие на новата тема - поне още от заглавието да си се знае какво ще се пише вътре, стига с тези лигавщини  Grinning  Joy

Общи условия

Активация на акаунт