Ние имаме същите наколенки с чорапи, но са ни големи, а и са подплатени като за зимата. Ама те са от плат и мисля, че момичетата търсят друг вид наколенки.
Ето почерка от нас

толкова ми беше приятно с вас, вчера не успяхме да се организираме навреме за да мога поне за мъничко пак да се видя с вас, но се надявам догодина пак. 
И дано температурата и обривът до утре да ги няма.

Дано да мине обрива и за събота да е на линия!

Триколката я поръчах, сега е 14 паунда.
Розовия до скоро беше 17 лири и докато се наканя, го вдигнаха на 20, а този беше 20 до преди седмица и понеже искам този цвят сега се дебна и се чудя да поръчвам или не. А пък като знам, че преди няколко месеца бяха по 10 паунда и се изприщвам от яд, че не поръчах тогава 
Честит празник и на теб, Съни
) Засега сме харесали един, ние бързо решаваме и много се самонавиваме, но сега се надявам да огледаме още някои предложения, за да не се чустваме набутани после.
Бяхме болни - аз всъщност, и Стела със сополи, но не точно заради това, просто няма кого да поканим, той си няма приятелчета и го празнува само в занималнята. Пак исках да измисля нещо интересно, обаче не ми остана време. Но пък е било доста забавно, имало е авария с подаръка, после и с подаръка от нас, и с този от свеки, ама накрая всичко се намести.

Честита нова годинка и за Ники!
Даже тръгваме таз съботно 

и панелките си имат предимства и новото строителство ако беше в София веднага щях да те ориентирам ама във Варна идея си нямам как строят
тя няма търпение
дано да успявам да смогвам , че направо не ми се мисли Дарина ми спира тока от всякъде
днес например съм чистила 4-ри пъти сутринта омаза пода с попара на обед със заешко след обед кака и се погрижи и така аз само ходя с парцалите сила не ми остава
Имам си една приятелка на мама , казвам й "донорката ми на дрехи", тя роди преди 6 години и тъй като не смята да има повече деца ми дава безвъзмездно дрехи. Преди да родя взех доста дрешки и има такива, които до ден днешен носим. Та мисля да мина да видя какво ще си взема от там и после да направя един списък какво още ни е нужно и така да поръчвам. От вчера започнах с психологическата подготовка на ММ, че ще трябва да се заделят едни парици за дрехи и така
Та накрая не издържах на психоатаката от тяхна страна и купих
Забелязвам, че като започне да пада и да се удря Айчето.. винаги има и още и още, не е оставала само с една болежка 
Дано днес малката звездичка да е добре.
Какъв подарък ти е поднесла само
При такъв избор май няма как да се разминат разправиите с мъжо... но и това ще мине. Пожелавам ви съвсем скоро да имате нов прекрасен и водоснабден дом
Надявам се и да остане време за нас... че ще ви забравим очичките прекрасни 

тя няма търпение
Не че сме измислили къде ще е Рдто .. ама то е ясно че ще го решаваме набързо и към средата на октомври
Магазин на Некст има в мола на Цариградско, но като ходих последно преди месец, беше затворен и пишеше - очаквайте скоро обновения магазин на Некст с дамско и детско облекло. Не знам дали вече са го отворили, аз бях разочарована, че точно по намаленията са решили да го обновяват
пък аз специално заради този магазин се замъкнах до там, иначе ни е далеч и предпочитаме мол Сердика.