Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 295
  • 710
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Честит рожден ден на Алина, да е здрава, умна и красива дама.
Аз се губя за дълги периоди, но някакви кризи ме нападат. Все нещо ми липсва- интернет, пари, здраве, други работи. Има много за мрънкане.
Наколенки  купих от Лидл на прИмоция с чорапки. Имат силиконови точици на коленцата. Доста се смъкват, но ако си стоят на мястото наистина пазят.
Специални поздравления за Хриско за постиженията му с гърнето и с яденето. Ние с гърнето имаме епизодични и случайни успехи, а храната все още пасирам, не иска да яде парченца. То до скоро и зъби нямаше Теодор, сега с цели два зъба може да започне и да дъвче.
Завиждам на всички, които са извън София. Много ми се ще да се разходя в морската градина. И в Пловдив не бих отказала, през уикенда бяхме там на гости на прабабата на Теди, улиците и градинките са много симпатични.
Приятен ден

# 166
Пенка Узунова дано скоро те споходи и добрият късмет  Hug Ние имаме същите наколенки с чорапи, но са ни големи, а и са подплатени като за зимата. Ама те са от плат и мисля, че момичетата търсят друг вид наколенки.
Оф, иде ми още днес да нападна ММ да пали колата към Джъмбо, че тая маса и този укоър вече почнах да ги сънувам. Щом нощес сънувах, че уокъра в амазон е 10 паунда, работата не е надобре - освен ако не ми се сбъдне съня тези дни  Mr. Green

# 167
Да честитя и аз Рождения ден на Алина  Hug

Честит Рожден  Ден мило дете ! Желая ти безгрижно детство , много усмивки и игри , много здраве и много много късмет !!!!

По темата нямам време да се включа Дарина не ми дава  Mr. Green
отивам да сменям памперс и после на разходка , че вече ме побърка вкъщи  Heart Eyes

# 168
  • София
Здравейте мили ние пак забягнахме от жегите за малко, но днес трябваше да се върнем за консултацията 76 см. 7950 кг.
Честит рожден ден на Али
Някой беше предложил среща на софийските мами - мисля този път и ние с Нели да се класираме ако успея  Grinning

# 169
Благодаря ви за страхотните пожелания! HugЕто почерка от нас

Ние днес направихме прощапулника.Алина хвана една книжка на английски,която не беше включена в списъка Laughing,но след това от списъка хвана един диск с филм,който бяхме нарекли за актриса Grinning
Обаче тя е с температура,има някакъв обрив и се чудя какво става.Притесних се да не би да е хванала шарка,обаче засега обрива е само по корема,започна да се появява и по крачетата,на друго място не забелязах да има засега....
Дано всичко е наред,защото идея нямам какво ще правим в събота в противен случай ooooh!

# 170
Здравейте момичета, вече от софийска земя. Как ми липсва вече морето и варненската дружинка. Момичета  Hug толкова ми беше приятно с вас, вчера не успяхме да се организираме навреме за да мога поне за мъничко пак да се видя с вас, но се надявам догодина пак.  Hug
Съни, миличка честита първа годинка на Алинка! Да ти е жива и здрава, много щастлива и усмихната! И двамата с батко й много-много-много да ви радват! Нагушкай я хубаво от мен  Hug И дано температурата и обривът до утре да ги няма.  Praynig Hug Hug
За сега не мога да пиша повече, че доста работа ме чака, но се надявам от утре да понавкасвам полека-лекас четенето. Хубава и прятна вечер ви желая.

# 171
  • Пловдив
Честит първи рожден ден, Алинка!
 Нека усмивката да не пада от лицето ти през целият ти живот.
 Расти в безоблачно детство, съчетано с много здраве!

Съни, дано не е нещо обезпокоително и Али бързо да се оправи.

Пенка Узунова, следващият път като наминете към пловдив звънни да се видим с дечковците Wink

Ставам, че имам мноого работа, а Иво е ужасно палав и не мога да го оставям дълго сам

# 172
Али явно ще стане Холивудска актриса с тази английска книжка и диск Heart Eyes Дано да мине обрива и за събота да е на линия!

Лили, браво на Нели за порастването Hug

Анбибиан, ако отидеш до Джъмбо да кажеш за масата. А кой уокър си харесала? Ти поръча ли триколката от Амазон?

НННН,
лоши преживявания сте имали. За мерките важно е, че на см расте

Марс,
според мен са по-широчки, но може така да ми се струва, защото за Миа трябват теснички дрехи. Сега си носи още размер 0-3, но й окъсяват, но пък 3-6 са й супер широки, така че аз не съм критерий. Иначе по-теснички са дрехите на Ларудет и Бенетон.

# 173
Май трябва да ми обясните какво е прощапулник, кога се прави и как  Blush
Смуси не се замъкнахме до Джъмбо, ММ каза - събота  Naughty Триколката я поръчах, сега е 14 паунда.
Уокър искам този http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0002MG6ZE/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Обаче да го намалят малко  Blush Розовия до скоро беше 17 лири и докато се наканя, го вдигнаха на 20, а този беше 20 до преди седмица и понеже искам този цвят сега се дебна и се чудя да поръчвам или не. А пък като знам, че преди няколко месеца бяха по 10 паунда и се изприщвам от яд, че не поръчах тогава  ooooh!
В Лидъл има комплекти бодита с дълъг ръкав по 8 лв (2 бр). Не са кой знае какво, обаче за лазене из нас стават  Mr. Green Пуснали са и чорапки, от дебелите 2 бр. за 5 лв. - хубави са и купихме и от тях.

# 174
Честит рожден ден на Алина. Да расте все така прекрасна и слънчева. Много ще й ходи да е актриса, веднага се сетих за снимката на кумовете и холивудската усмивка на майка й. Крушата не пада по-далеч от дървото, ама в тоя случай ако може дървото да се пресее в Калифорния  Mr. Green  Където и да е Алина, всички нея да гледат  Heart Eyes Честит празник и на теб, Съни   bouquet

Момичета, не ми остава никакво време, по цял ден сме във Варна, гледаме апартаменти, учим се да вървим, караме тротинетки и се караме (родителското тяло Tired) Засега сме харесали един, ние бързо решаваме и много се самонавиваме, но сега се надявам да огледаме още някои предложения, за да не се чустваме набутани после.

Фифи, Ивета, тази година не правихме парти за РД.  Sad Бяхме болни - аз всъщност, и Стела със сополи, но не точно заради това, просто няма кого да поканим, той си няма приятелчета и го празнува само в занималнята. Пак исках да измисля нещо интересно, обаче не ми остана време. Но пък е било доста забавно, имало е авария с подаръка, после и с подаръка от нас, и с този от свеки, ама накрая всичко се намести.

Много ме е яд, че заради тези проблеми нямам никакво време да се виждам с вас, чуствам се като предателка. И със Зведичкова за съвсем кратко се видяхме, с Коколинчо Кротушков и неговата неземно красива кака. И с Блекчето се разминахме (е, аз я бях предупредила, че ако се съберат с Петкова и Марсика няма да дойда)  Mr. Green

Извинявам се, че пак няма да мога да пиша нищо, но не мога да си събера мислите от всички панелки, които посетихме в последните дни. Сега ще огледам още нещо в нета и се трупясвам.

Забравих да ви благодаря за пожеланията за рождения ден на Ники.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 175
Честит рожден ден на Алина Бамбина! Дано в новата й годинка бъде много здравичка, а вие да се радвате на всеки неин артистичен порив!  reverance

А)

И честито ви оздравяване Зелда! Simple Smile Честита нова годинка и за Ники!

Ние пак ще си замъкнем дупетата към Камен Бряг Simple Smile Даже тръгваме таз съботно Simple Smile

бай бай

# 176
Децата заспаха баща им и той заспа  Mr. Green та с две думи дойде е моят ред  Mr. Green

Пенка не се впрягай толкова те парите никога не стигат и човек като се ядосва и нервира идват и болестите  Hug

Съни виж дали има пъпки зад ушите в косата там излизат ако е шарка дано да не е това и бързо да се размине   Hug

За срещата аз бях писала ама никой не ме отрази  Mr. Green ако все още има желаещи може да се видим в някой парк

Зелда
дано си харесате хубаво жилище в смисъл практично то нали това ми е в кръвта няма как да не се намеся  hahaha и панелките си имат предимства и новото строителство ако беше в София веднага щях да те ориентирам ама във Варна идея си нямам как строят  Mr. Green

Оххх Катя всеки ден ме пита къде ще празнуваме Рождения ден на Дарина , а аз идея си нямам толкова ми се вижда далеч този октомври  ooooh! тя няма търпение  Laughing
Днес направих кекс на Дари от жълтъци и с вода стана много хубав кака и го изяде  Mr. Green кухня имам до петък и после почвам да размахвам черпаците  hahaha дано да успявам да смогвам , че направо не ми се мисли Дарина ми спира тока от всякъде  ooooh! днес например съм чистила 4-ри пъти сутринта омаза пода с попара на обед със заешко след обед кака и се погрижи и така аз само ходя с парцалите сила не ми остава  ooooh!
хайде стига съм се оплаквала ми да ходя да си лягам  Mr. Green

# 177
  • Нейде из лудите гори...
Привет. Тая нощ се будихме 3-4 пъти... от жега ли .. от жажда..от глад така и не разбрах  Rolling Eyes Rolling Eyes Сега бебка доспива, а аз с кафенцето и при вас.
Благодаря за споделения опит с Некст  Hug Имам си една приятелка на мама , казвам й "донорката ми на дрехи", тя роди преди 6 години и тъй като не смята да има повече деца ми дава безвъзмездно дрехи. Преди да родя взех доста дрешки и има такива, които до ден днешен носим. Та мисля да мина да видя какво ще си взема от там и после да направя един списък какво още ни е нужно и така да поръчвам. От вчера започнах с психологическата подготовка на ММ, че ще трябва да се заделят едни парици за дрехи и така  Laughing
 Анбибиан в София има ли магазин на Некст?  Rolling Eyes Като те прочетох, че си сънувала уокъра малко се посмях. Бях същата когато обмислях дали да минем на многократни пелени. Няколко вечери ги сънувах шарени и красиви  Blush Та накрая не издържах на психоатаката от тяхна страна и купих  Mr. Green
ННННН дано е приключила серията на Кико  Hug Забелязвам, че като започне да пада и да се удря Айчето.. винаги има и още и още, не е оставала само с една болежка  ooooh!
Съни  Hug Дано днес малката звездичка да е добре.  Hug Какъв подарък ти е поднесла само  Confused
Зелда данно скоро се спрете на вашето гнезденце  Hug При такъв избор май няма как да се разминат разправиите с мъжо... но и това ще мине. Пожелавам ви съвсем скоро да имате нов прекрасен и водоснабден дом  Hug Надявам се и да остане време за нас... че ще ви забравим очичките прекрасни  Heart Eyes
Нурии и ММ подметна вчера , че може да се пуснем до Тюленово този или другия уикенд. Вие до кога ще се в него край? Ако имаш желание и време за среща ще се радвам да драснеш някаква форма за контакт...  Mr. Green Приятно изкарване  family
толкова ми се вижда далеч този октомври  ooooh! тя няма търпение  Laughing
Охоо и аз бях така миналата година по това време... толкова далеко ми се виждаше октомври, че като стана 01.10 не успях да повярвам колко бързо са минали 8 месеца и само след най-много още един ще имаме бебе...та от тогава съм наясно  как времето летииииии  Grinning Не че сме измислили къде ще е Рдто .. ама то е ясно че ще го решаваме набързо и към средата на октомври  Mr. Green

# 178
MarsssikA и аз се посмях на психоатаката на многократните пелени  Joy Магазин на Некст има в мола на Цариградско, но като ходих последно преди месец, беше затворен и пишеше - очаквайте скоро обновения магазин на Некст с дамско и детско облекло. Не знам дали вече са го отворили, аз бях разочарована, че точно по намаленията са решили да го обновяват  Sad пък аз специално заради този магазин се замъкнах до там, иначе ни е далеч и предпочитаме мол Сердика.

# 179
  • Някъде там
  Здравейте Sunglasses
Съни По принцип има такъв вирус обрив и температура Sad
зДа ви се оплача ние пак сме дс бактерия е.коли 10на5 Cry Засега Лили е добре и няма да пие нищо дано не се налага пак лечение Praynig
Приятен ден от нас

Общи условия

Активация на акаунт