Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 295
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
  • Нейде из лудите гори...
Ходихме да се видим с братовчед ми .. той е на година и половина, та да поиграят с Айчето. Оставих малката при вуйна ми и отидох да се видя с вуйчо, че е рожденик и той. След 15минути отивам при децата и малкия като ми се изкашля на среща ми идеше да започна да раздавам шамари на родителите му.  #2gunfire Вуйна вика "ама то от морето се разсополиви и сега отхрачва"... аууу на тая реплика си грабнах детето и си врътнах Д-то  Crossing Arms ама може ли такова нещо... обадиха се, извикаха ни и дума не продумаха, че малкия кашля и се сополиви. Сега Ая спи...ама само аз си знам как ще й тръпна следващите дни за симптоми  Confused Аман от несъобразителни хора.  Crossing Arms

Силви, живея до стадион Гагарин в Левски. Но ако решите да се разходите до морска - свиркай Wink Дано да ти е дошло вече, че до събота да си пушка  Hug

Момичетата , които поръчват от Некст, споделете как са размерите там. Нали понякога има разминаване при различните марки. По-големи ли са дрешките за възрастта, по-малки или абсолютно стандартни? newsm78 Започнах да разглеждам есенно зимните колекции и в сайта си заплюх някои неща, но се чудя 9-12 ли да взема или 12-18  Rolling Eyes HELP!

Happy това с водата е много шит. Тук при майка ми от както се помня има проблеми с водата. Редовно я няма  ooooh! Сега уж общината е спечелила някакъв проект да поднови тръбите, ама да видим дали ще доживеем чудото.
Петкова имам приятелка , която е пропуснала почти всички ваксини, но детето й ходи на градина  Peace Лекарката е в Курортна поликлиника, ако искаш мога да разпитам повече  Sunglasses

# 151
  • София
Дрехите и на двамата са основно на Некст. Отговарят си размерите. Самуил е в момента с 9-12, но той е и по едър от Ая. Бодитата са му 12-18, защото не искам да му стягат, а и многократните пелени знаеш са по-обемни  Wink

За несъобразителните хора....за съжаление те са повече от съобразителните...

# 152
Благодаря , Ендирка, ама като те прочетох , че е почти 8 кила.. значи не е много по-голям. Като се замисля май ще купувам 12-18 , че да може да си изкара зимния сезон.  Peace

# 153
  • Някъде там
Марси Чрез куриер ли ще поръчваш?

# 154
Елица, точно сега няма да поръчвам. Мисля да си направя една приблизителна сметка , какво и от къде ще поръчвам. Така или иначе няма да има намаления на зимни поне до януари  Mr. Green Като цяло мислех да разпитам тук момичетата как процедират, но предполагам се използва фирма посредник. Може да направим някаква обща поръчка след месец примерно, нали и ти си от Варна  Wink

Извинете ме за спамчето  Blush

# 155
Хепи накрайниците колкото и да са твърди, не са метални и са далеч далеч от твърдостта на метала, а не са меки, точно защото бебето има зъби, тук идеята е да не отхапе от меките парче силикон, с който да се задави и ако производителите на бебешки прибори са решили, че след 12 месеца е подходящо да се ползват метални прибори, то не е за да ти вземат парите, а защото са предположили, че бебетата ще започнат да се отучват от навика да гризат всичко, но това е строго индивидуално за всяко дете и аз не бих дала на Яна метална лъжица или каквото и да било друго нещо метално, докато не видя, че вече е спряла да го ползва за залъгалка. Честно казано направо полудявам като видя, че си е откопчала закачалката за биби, която е с метална клипса и си я е навряла в устата  ooooh!
Аз не отричам металните прибори, просто смятам, че са за времето, когато детето спре да дъвче лъжиците и междо другото Яна дъвче лъжица, само ако й дам да си я държи сама, иначе докато аз я храня не прави никакви опити да дъвче.
MarsssikA размерите на Некст и мен ме хвърлят в недоумение и се чудя дали да продължавам да поръчвам от Англия или поне първо да ходя да ги гледам тук дрешките. Имаме дрешки 9-12 и 12-18 месеца. В момента носим боди и гащеризон с размер 6-9 месеца и ни е точно. Имаме рокля 9-12, по етикет е 80 см. Добре е на дължина, но на ширина е много широка, а следващия размер са още по-широки, огромни (имаме гащеризон и боди).

# 156
  • София
Марси, вярно не е много по-голям.  HugАз се бях размечтала нещо, мислех си колко ще е хубаво ако е качил много и е станал колкото Ивко на Фифи. Затова  hahaha Сега пак погледнах, че ги обличам за излизане - 9-12 блузка му е точно. Ако трябваше тепърва да купувам, щях да взема 12-18  Peace

# 157
  • Варна
MarsssikA на нас пък дрешките ни на Некст са 6-9м (къси панталонки и тениски) и са ни Ок. А сме 9150кг. Имам една блузка с дълъг ръкав 9-12м и докато и дойде времето ще е добре, но сега струва ми се ще е голяма. Моето впечатление от тях е, че са уголемени. Но явно от дреха до дреха има разлика, пък били те и двете на Некст. Не знам пак.  Crazy А приятелката си я поразпитай. Ще съм много благодарна!  Hug
Иначе съм възмутена как може такова безхаберие?!!?  #Cussing out Бил отхрачвал от морето...  ooooh! Има ли значение от какво е?!  #Crazy Мисли позитивно, вярвам, че всичко ще е наред.
Силви ще се радвам да се видим. Пък и да не е в морската, какво значение има. Може да си отганизираме бебешко кафе в мола например. И като ви се приспи - газ към вкъщи. Ние редовно, ако не успеем да се приспим навън си тръгваме.  Peace Например днес.  Wink
А за поръчка от Некст може и да съдействам. Имам приятелка в Лондон, която все си предлага услугите за адрес и английска карта. Така че предполагам, ако и пратим пари и линк към дрешките, ще помогне.  Wink

# 158
  • Варна
Честит Първи Рожден Ден на Алина!!!! Жива и здрава да е за радост на мама и тате!

Момичета, отдавна не съм писала, гледам нова тема сте започнари, че и преполовили  Laughing. Бяхме известно време на "бабин дом" и вече се завърнахме. Кирцата попадна в черна серия - да 3 дни 3 падания и все зверски. Едното през глава през решетката на кушетка, която бяхме поставили навън - за удобство- че родителите ми имат бесетка в градината. Това добре, ама отдолу цимент. Добре, че не си падна директно на главата, ами се преметна през ръчичките си , че по гръб. Голям рев  настана. На следващия ден удари една главичка на облегалката на пейка и .и.и. окото му посиня  ooooh!. Само след тен се стовари по гръб върху плочките пред блокаи си издрънча главицата отзад  ooooh! ooooh! ooooh!. Разказвам на педи  и обяснявам как съм следила за повръщане и 2 часа след паданията не съм го оставяла да спи, а жената ми обяснява, че симптомите се следят поне 3, 4 дни Shocked.

Та така оплаках ви се. Иначе вече е 74 см. /+3 см./ и 9120 гр. /+20 гр./. Малкото наддаване не ме притеснява, че младежът доволно си хапва, но вече се движи доста и иска постоянно да щъка.

Марс, честит имен ден на патерици! Ако съм си и помислила, че имаш имен ден  Wink. Честито и на всички други именници.

Отивам да си видя плодовото пюре, коита стъкнах на бебе, че май се е посварило вече. Целувки на всички и хубав ден!

# 159
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЛЪЧЕЗАРНА! СЛЪНЧЕВО И НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!  newsm38
Честит празник и на теб, Съни   bouquet

Благодаря ви, момичета за окуражителните думи. Знам, че като сме по цял ден е нормално да му доскучее на детето, а аз не мога да се правя на клоун непрекъснато. Просто ми става криво понякога.

Endira,
Ивко ми върви добре на тегло от самото начало. В тази връзка скоро бяхме при Лазарова заради алергията и стомашния вирус и тя ни похвали, че изглежда доста добре. После видях, че е написала в амбулаторния лист "добре охранен"  Joy Но най-важното е да са здравички  Peace

nnnnn,
Направо настръхнах, като четох за преживяванията ви. Дано детенце е добре, надявам се, че педиатърката ви го е прегледала по-обстойно. За такива падания ме бяха съветвали за по-сигурно да ходим до Пирогов, там лекарите знаели какво да гледат. Ивайло също имаше няколко много лоши падания, едното ми е още пред очите, но не сме ходили на преглед.

За несъобразителните хора....за съжаление те са повече от съобразителните...
Напълно подкрепям. Не е само за болестите. Миналия ден в парка се скарах с една баба. Ивайло спеше и те се спряха точно до количката да си изчакат кучетата. И едната като почна да се превъзнася и да обяснява някакви си неща за кучето... Толкова ми кипна, направих й забележка да говори по-тихо, а тя троснато ми отвърна, че вече и в парка не можело да се говори  #2gunfire

Zelda,
Изгуби се някъде, но покрай поздравленията за рождения ден на Ники се сетих за миналогодишното космическо парти и тортата, която майстореше. Как мина тази година партито? На каква тематика беше?

Ставам, че поредната пералня чака да бъде простряна. Хубав ден на всички!

# 160
  • Варна
Щях да питам и забравих - има ли друго детенце, което докато е навън няма мераци да го държат и върви, а иска да пълзи?  Crazy Смятам да търся подходящи наколенки и да го пускам. Някаква идея за наколенки?

# 161
  • София
Моето. Но тук не е проблем да го пусна да си пълзи. Наколенки взех от Джъмбо още като пропълзя, но дори тогава му бяха тесни и непрекъснато искаше да ги сваля.

..... После видях, че е написала в амбулаторния лист "добре охранен"  Joy .....

Ох, посмях се  hahaha Joy hahaha

нннннн, големи премеждия. Добре, че всичко е наред, все пак, и дано занаред да нямате такива приключения  Hug

# 162
  • Варна
Мерсаж!   bouquet Значи като се наспи отиваме до Джъмбо и без друго ми е на близо. Да видим какво ще открием.  Peace Иначе аз вчера го пуснах и за трите метра, които мина му станаха червени коленцата. После се оправиха, но все пак това бяха само три метра.  Crazy

# 163
Petkova ако не си тръгнала вече, моля те провери за музикалната маса на Фишър прайс дали я има и на каква цена е  Praynig

# 164
  • Sofia
И ето стана на годинка нашата прекрасна Алинка.  Laughing Laughing
Жива, здрава и засмяна, ще бъде тя мамина отмяна.
А на тате най-красива, най-мила и щастлива.
На бате Слънчицето то, ще го пази, като своето око.
Честит празник, мъничко детенце!
Ти за семейството си най-ценното цветенце...!  Grinning Grinning  Hug Hug

Съни, честит втори героичен ден в живота ти!   bouquet   bouquet   bouquet
Пожелавам ти да имаш още такива, колкото пожелаеш...  Hug  Hug  Hug

Мами, не мога да повярвам, че дойде време за първите рождени дни... Кога и как отлетя това време... Направо се плаша от бързината... Със Софи тази първа година някак си повече я усетих, но с Елиза изобщо не знам кога отмина.

Общи условия

Активация на акаунт