Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 477
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
: Изобщо "терибъл ту" така яко го тресат, че на моменти ми идва да отида в родилното и да им го върна  Mr. Green

newsm62 Доскоро не знаех, че има такъв термин, докато една приятелка не ме светна. При нас пък всичко е "НЕ" или "Няма". И нас ни тресе пубертета

# 136
  • При моите мъже...
Ааааа гаранционния срок за връщане и ремонт е минал Joy

# 137
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВАСИЛЕНА И MIII   bouquet
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МЪНИЦИТЕ, ДА ВИ РАДВАТ МНОГО!

Моят Росен играе на игрите на кака си. Върви все след нея и повтаря като папагал всичко. Много се заиграват напоследък/особено с кухнята им/, не се сещат за мен по два часа понякога,  Party което за мен е супер. Обаче лягането вечер взе да става мисия невъзможна. Спират ми тока, докато ги укротя и ги вкарам в леглата.  Crazy

Яденето си е все така четирикратно. Следобед си търси хапване задължително, не може с три хранения да изкара. Не е придирчив, яде всичко.

Драми и тръшкания при нас има доволно много. И на мен ми идва понякога да ги хвърля през терасата, така ме ядосват... ама не става. И като се пошегувам, че ще го върна в родилния дом, на каката й се насълзяват очите и не го дава. Много са свикнали един с друг.

Вирусите на мен са ми болната тема. Колкото ми е здраво и кораво първото дете/пу-пу  Praynig /, толкова е болнаво и сложно второто. Боледува тежко, прави и разни екстри, за които се оплаквах тук... належах се по болници с него... Сега тръпна с тръгването на каката на ДГ какво още ще има да преживеем... дано да е по-нарядко поне.  Praynig
При нас и дума не може да става за тръгване на градина, преди да навърши 4год. поне. Ще си го гледаме, къде аз, къде баба му.. само да е здрав.

Много се разписах... хубава вечер.  Grinning

# 138
  • в 1001-та нощ
и ние сме в пубертета  ooooh! ужас, хванахме му цаката, но .... като го треснат инатлъците  Shocked Shocked Shocked Shocked хабим нерви  Mr. Green

# 139
ooooh! ужас, хванахме му цаката, но ....

Сподели, сподели... искам и аз да му хвана цаката на моя син прекрасен, но нещо не става.  Laughing
И при нас на всичко се отговаря с "не". Моята стратегия е да му задавам въпроса по различни начини, докато се обърка и се съгласи.  Mr. Green Примерно (разговор от вчера):
-Хайде да отидем да пуснем пералнята.
-Нееее.
- Да не пускаме ли пералнята?
- Да.
- Хайде да отидем да НЕ пускаме пералнята.
- Неее.
- Тогава да отидем да я пуснем.
- Да.

# 140
  • в Кошера
Уондърленд, психотест си му спретнала.  Mr. Green

# 141
  • в 1001-та нощ
ooooh! ужас, хванахме му цаката, но ....

Сподели, сподели... искам и аз да му хвана цаката на моя син прекрасен, но нещо не става.  Laughing
....

в момента, в който тръгне да се затръшква или инати (без съвсем да се е задълбочил или развихрил ...) - моментално оставям каквото правя - и му отвличам вниманието ...започваме да правим нещо "мнооого" интересно (за него) - колкото да забрави за какво е предстояло да се тръшка  Mr. Green (много бързо забравя) .... и го оставям да продължи сам с интересното дело

периода с "не" и "никам"  продължи 2-3 месеца - само това повтаряше  Mr. Green сега се фиксира на някакво желание и ако не стане ( и го испуснем) - се самозабравя от инат и рев ...дори си мисля, че е забравил за какво се тръшка, но поема инерцията е трудно да се изкара от нея - затова го подхващам - още в началото - преди да е задълбал във фрустрацията  Mr. Green

# 142
  • Пловдив
Честито на Мии и Василена! Прекрасни новини! Да растат здрави и спокойни дечица!

Искам до пожелая на всички ученици и особено на първолаците, една прекрасна нова учебна година, пълна с много усмивки и шестици! Нашата кака ще е трети клас, нещата стават сериозни вече! Вместо цветя, Дарито ще подари на учителката ръчно изрисувано камъче, тъй като изрично сме помолени да не подаряваме цветя Simple Smile Идеята ми се стори оригинална, тъкмо ще и остане за спомен.

Като казах "изрично", се сетих, как една съседка вместо това казва ".. излишно те предупреждавам!" Simple Smile  hahaha  А един дядо пък се хвалеше, че внукът му е в Испания да бере " портокали,......МАНДОЛИНИ"  Joy Та, така...

# 143
Честити бебенца на Mii и Vasilena. Дано спинкат доволно много и ви оставят да си почитенете Simple Smile

Ех, чак ми се прииска и на мен малко неговорящо и нещъкащо още човече Simple Smile

При нас тръшкавиците почнаха още на годинка и сега почват да поотминават след като разбра, че не минава номера.

Трябва да взема урина за изследвания за яслата и хич не знам как. Научи се да стиска като седне на гърнето и може да стиска часове ooooh! Колектор да й сложа ще го махне  newsm78
Вчера изпи два сока от по 300мл сутринта към 8 и се стиска до 13 докато сложих памперс и я сложих да спи... След което беше опишана чак до ушите  Crazy Как може да стиска така 5 часа направо не знам, то аз не мога.

# 144
Честит имен ден на всички малки и големи именници, носещи имената Вяра, Надежда, Любов и София. Да сте обичани и късметливи   bouquet

Честито първи учебен ден и на учениците! Да е спорна новата учебна година и само шестици да носят Simple Smile

# 145
И от мен честити бебенца на Мии и Василена, бъдете много, много щастливи Simple Smile

Скарли и ние стискаме така. Вече имаме някакъв напредък с гърнето. Сядаме с много уговорки и рев, но после се успокоява, пишка и пляскаме  Joy
Само с голямата работа още е трудно.

Днес бяхме за първи ден на ясла, мина много добре - човекът се е забавлявал и не се е сетил за нас.

# 146
  • в 1001-та нощ
Браво, браво на малкия Мечо  Heart Eyes там бързо ще обикне гърнето - защото ще иска да е като другите  Heart Eyes

# 147
Трябва да взема урина за изследвания за яслата и хич не знам как. Научи се да стиска като седне на гърнето и може да стиска часове ooooh! Колектор да й сложа ще го махне  newsm78
Вчера изпи два сока от по 300мл сутринта към 8 и се стиска до 13 докато сложих памперс и я сложих да спи... След което беше опишана чак до ушите  Crazy Как може да стиска така 5 часа направо не знам, то аз не мога.

Сутрин след сън повечето деца пишкат. Защо не пробваш като се събуди да я вкараш в банята и леко да и намокриш крачетата с топла вода и стоиш в бойна готовност с чашката. При нас това беше начина.
Пишането навън е същото. Отиваме в заведение с тоалетна, събувам всичко и го слагам да стъпи в мивката. Пускам лекичко водата и воала. Не винаги има ефект, но в повечето случаи водата действа безотказно  Peace

# 148
  • Пловдив
И ние от вчера сме на ясла. а аз след почти 2,5 години майчинство - отново на работа. Много ми е странно, но надявам се, че бързо ще свикна. Борко много плаче като го оставям на яслата - и вчера и днес. Голяма мъка ми е - дано и той да се адаптира бързо и най-вече се моля да не се разболява !
Започнах да давам и на каката и на него пчелен прашец, клеева тинктура, рибено масло. Днес поръчах от Аквасорс - зелената енергия и коластра. Тях ще ги пробвам за първи път, ще видя дали ще има ефект.  Успешен ден на всички  Hug

# 149
  • При моите мъже...
Благодаря за пожеланията:) Да ви се връща на тези с по едно детенце;) Много е хубаво с двечки:))))) Толкова са ми сладки и двамцата:)
noriscat, спокойно, децата свикват по-бързо с яслата от нас;)
Аз също започнах да подготвям баткото за ясла - започнах да давам Бронхо-Ваксом и "зеленото витаминче" (мед, лимони и брашно от коприва). Мисля да го пусна началото на октомври, като свършат отпуските на мъжа ми и майка ми.
Навън пишка като момиченцата Blush Изобщо не иска да пишка прав, ама не ме притеснява особено това за момента, поне не си мокри гащите, като не успее да насочи струйката в правилната посока;) А по време на сън още е с памперсгащи, по цяла седмица изкарва без да ги мокри, но в момента в който опитам да спи без - всичко е мокро, а той плаче и гледа виновно, въпреки, че не му се карам... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт