Доскоро не знаех, че има такъв термин, докато една приятелка не ме светна. При нас пък всичко е "НЕ" или "Няма". И нас ни тресе пубертета
Доскоро не знаех, че има такъв термин, докато една приятелка не ме светна. При нас пък всичко е "НЕ" или "Няма". И нас ни тресе пубертета
което за мен е супер. Обаче лягането вечер взе да става мисия невъзможна. Спират ми тока, докато ги укротя и ги вкарам в леглата. 
/, толкова е болнаво и сложно второто. Боледува тежко, прави и разни екстри, за които се оплаквах тук... належах се по болници с него... Сега тръпна с тръгването на каката на ДГ какво още ще има да преживеем... дано да е по-нарядко поне.
ужас, хванахме му цаката, но ....
ужас, хванахме му цаката, но ....
Идеята ми се стори оригинална, тъкмо ще и остане за спомен.
А един дядо пък се хвалеше, че внукът му е в Испания да бере " портокали,......МАНДОЛИНИ"
Та, така... 

Колектор да й сложа ще го махне 
Как може да стиска така 5 часа направо не знам, то аз не мога. 

Колектор да й сложа ще го махне 
Как може да стиска така 5 часа направо не знам, то аз не мога.
Изобщо не иска да пишка прав, ама не ме притеснява особено това за момента, поне не си мокри гащите, като не успее да насочи струйката в правилната посока;) А по време на сън още е с памперсгащи, по цяла седмица изкарва без да ги мокри, но в момента в който опитам да спи без - всичко е мокро, а той плаче и гледа виновно, въпреки, че не му се карам... 
Препоръчани теми