Ох, тези нови телефони!

• 1 124 913
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 340
Колега си купи телефон от Технополис и още същия ден разбра, че има дефект в микрофона. Той чуваше, но него го чуваха много слабо. Върна се в магазина и тъй като нямаше друг апарат със същия цвят, на следващия доставиха и му го смениха. Искаха само да върне пълния комплект - зарядно, слушалки, кутия - както ги е купил. Зарядното и слушалките от новия, който му дадоха бяха малко по-различни при същия модел телефон. Не знам защо. Въобще не му предложиха ремонт.
Винаги бих избрала реален магазин, пред интернет. Друго си е око да види, ръка да пипне.

# 8 341
Предишният ми телефон беше от гет.бг и всичко беше наред. Днес си купих от Технополис.

# 8 342
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Помагайте-когато правя снимки и клипове съм чекната да се запаметява във вътрешната памет, която уж е 64  гигабайта, телефона е Huawei Mate 10 Lite, но уви. Днес ми позволи да направя едва 2 минутен клип и ми изписва, че паметта е пълна.

# 8 343
  • BG-DE
Провери какви програми ти теглят от паметта, аз имах подобен проблем но се оказа, че съм си била инсталирала някакво приложение, което записва разговорите и така изведнъж и моите 64 ГБ се изчерпаха  Laughing махнах приложението и всичко си дойде на място  Laughing

# 8 344
Как да проверя,къде???

# 8 345
Влез във папка файлове, която е там, където ти е огледало, калкулатор и пр. Като я отвориш излиаза какво имаш в тел. Отваряш по категории и триеш излишното. Ето отворени файлове

# 8 346
  • Перник
От години не съм пазарувала от гет.бг. Преди обаче основно телефони купувах оттам - 3 или 4. Не е имало проблем с нито един. От техно - магазин не съм купувала.

# 8 347
Имам телефон  MotoC и камерата не мога да я включа. Дава ми "Разрешение отказано. Може да ги промените в Настройки - Приложения". В менюто свети "Принудително спиране, а другото е "Деактивиране" не свети. Пробвах на Калкулатор да видя как се променя, там си работи. Какво ли не цъках, не става  Къде да видя и да оправя проблема? Благодаря! bouquet

# 8 348
Как се прави скрийншот на Huawei?

# 8 349
По три начина:
1. Стандартен с натискане на двата бутона едновременно
2. С иконката екранна снимка от падащото меню
3. В настройки, ако го му дадеш настройка с махане с ръка над екрана.

# 8 350
По три начина:
Хаха, да си жива и здрава Биляна. Аз мислех, че може само по втория Simple Smile

# 8 351
По три начина:
Къде е тази настройка че не я намирам?

# 8 352
Peli, при мен е в "Настройки"--"Интелигентно помощ" -- "Контрол с движение" ( с mate 10 lite съм)
Аз пък не откривам кои са двете копчета Simple Smile

# 8 353
Бутона за звука+бутона за изключване.
Няма такава настройка да си помахваш на телефона и той да прави нещо.

# 8 354
Бутона за звука+бутона за изключване.
И аз така помислих щото то други бутони няма ама не ми се получава Sad

Общи условия

Активация на акаунт