Ох, тези нови телефони!

• 1 124 880
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 385
Не. Доста телефони от последните, излезли на пазара, имат разкрасителни селфи функции Laughing Затова всички сме лични убавици из фейса, ма да не се срещаме на живо... Mr. Green
Тези селфи функции - трябва ти да "пипнеш" или при самото селфи автоматично се включват разни филтри?
Признавам си, че не мога да правя селфи, та затова питам.
Зависи от телефона. На някой стандартната камера при преден изглед без да се настройва е на режим разкрасяване. Нищо драстично, просто прави кожата по-гладка. Спецично за LG мисля, че бяха така.

# 8 386
Защото това им е целта, да не излизаш, че филтърчето само вкъщи действа Joy
Добре си действа и навън... Ако ти покажа програмка какво чудо може да направи от лицето на някого, ще зяпнеш. И въобще не е нужно да е виртуоз с професионална програма Фотошоп! Достатъчно е да има елементарни познания и добър телефон. Sunglasses

Тези селфи функции - трябва ти да "пипнеш" или при самото селфи автоматично се включват разни филтри?
Ми много неща са. Има и такива програми, които сами разкрасяват, има и такива, в които ти можеш да избереш настройките за степента и различни елементи от лицето за подобряване.
Аз имах предвид, че няма филтър при реална среща на кафе например , затова и така написах Grinning иначе да, филтърът работи и навън, но за снимки, това ми беше мисълта, т.е. не прави реално красив и не трябва да се заблуждаваме, че някой ще се върже много на програмката Hug (новите емотикони не са същото:( )

# 8 387
Може ли някой да ме светне защо в режима за нощни снимки на Huawei Mate 10 Lite трябва да се чака около 10 сек. преди телефона да направи снимка-да,изяснява се образа но винаги снимката е размазана,защото ръката не ми е статив,трепери.Егати тъпото.

# 8 388
Скрит текст:
Защото това им е целта, да не излизаш, че филтърчето само вкъщи действа Joy
Добре си действа и навън... Ако ти покажа програмка какво чудо може да направи от лицето на някого, ще зяпнеш. И въобще не е нужно да е виртуоз с професионална програма Фотошоп! Достатъчно е да има елементарни познания и добър телефон. Sunglasses

Ми много неща са. Има и такива програми, които сами разкрасяват, има и такива, в които ти можеш да избереш настройките за степента и различни елементи от лицето за подобряване.
Аз имах предвид, че няма филтър при реална среща на кафе например , затова и така написах Grinning иначе да, филтърът работи и навън, но за снимки, това ми беше мисълта, т.е. не прави реално красив и не трябва да се заблуждаваме, че някой ще се върже много на програмката Hug (новите емотикони не са същото:( )
Laughing Аз нали затова написах, че из фейса всички сме красавици, ама да не се срещаме на живо. Mr. Green
Спокойно мога да покажа тук програмка какво направи с моя снимка, защото на живо никой няма да ме познае по тази снимка hahaha Crazy

За да се отвори блендата, за нощна снимка е нужна по-дълга експозиция... Абе - на нощни снимки е така, по-бавно. И да, нощни снимки се правят със статив.

# 8 389
Защо да плашим хората и във фейса, стига че сме крокозъбели на живо:)) Иначе и аз не прекалявам с разкрасяването, торбичките под очите и малко по гладка кожа -  това е. Но и белите косми ако могат да се позамажат без фотошоп, а само с телефона ще е добре.

# 8 390
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей, зарибите ме с тези селфита Снощи с детето ги открихме и доста се смяхме. Ама и добри фонове открихме. С Huawei Mate 10 Lite съм. На 2 пъти ми се случи нещо странно, започвам да правя клип и на 32 сек.ми спира и изписва, че паметта е пълна, което няма логика.

# 8 391
  • Перник
Аз съм с Huawei P10lite и разкрасяването има степени от 1 до 10 Simple Smile

# 8 392
  • София
И на 10 приличаш на фея от приказките, а с 1 приличаш на чудовище от кошмар? Grinning Grinning Grinning

Не съм и търсила такава функция на моя телефон (Samsung S8), но предполагам, че има. Не виждам за какво бих я използвала, след като не си правя селфита.

# 8 393
Е, хайде сега! На 1 си приличаш на себе си, без особена промяна. На 10 приличаш на фея от приказките, да. Laughing
Ти като си си красива, не ти трябва ни една степен, ама има ощетени от съдбата, които се радват на изгладения си образ... Crazy

# 8 394
  • Перник
Да, на 1 съм си аз, а на 10 нямам бръчки, пори, красива и озарена съм. На една снимка съм толкова озарена, че все едно нямам врат Laughing
Не че го ползвам, де, и аз селфита почти никога не си правя.

# 8 395
  • София
За Айфон има ли я таз озарена функция?😁

# 8 396
И на 10 приличаш на фея от приказките, а с 1 приличаш на чудовище от кошмар? Grinning Grinning Grinning

Не съм и търсила такава функция на моя телефон (Samsung S8), но предполагам, че има. Не виждам за какво бих я използвала, след като не си правя селфита.
Тази функция не е само за единични селфита. Разкрасяването се получава и за няколко  човека на снимките за всички:))

# 8 397
Моля за мнения относно този телефон:
https://www.digital.bg/blackview-bv7000---krasiv-metalen-smartfo … -video655084.html
Изглежда грубичък, но от описанието ми се струва доста надежден. В момента емаг са го пуснали на 219 лв. и се чудя...Все не мога да си опазя телефоните, нося ги заедно с ключове в джоба, изтървавам ти...не съм най-надеждният потребител Embarassed...Знаете ли нещо за тази марка и за конкретния модел?

# 8 398
Здравейте, моля за помощ за решаването на проблем с батерията на този модел. Батерията пада нормално някъде до към 30%. След това започва през 10 секунди да смъква по 1% до към 15% и там отново забавя темпото и продължава да си пада нормално. Правил съм 3 опита за калибриране - 2 с приложение и 1 ръчен, но не помогнаха. Какво би помогнало за този проблем? Къстъм ром дали би помогнал, защото съм сигурен, че е системен бъг.

# 8 399
Би помогнала нова батерия. Grinning
Сега сериозно, зависи на колко време е батерията, как е експлоатирана, но почнат ли такива номера... нищо не помага.

Общи условия

Активация на акаунт