Ох, тези нови телефони!

• 1 124 942
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 355
Двете копчета отстрани голямо за звук и малко за изключване.
Натискат се едновременно. Това важи за всички смартфони. За третият вариант, най - малко мога да напиша, не го използвам. Най - удобно ми е с иконката.

# 8 356
Трябва да натиснеш бутона за звука но в посоката за усилване на звука,а не надолу.

# 8 357
Имам телефон  MotoC и камерата не мога да я включа. Дава ми "Разрешение отказано. Може да ги промените в Настройки - Приложения". В менюто свети "Принудително спиране, а другото е "Деактивиране" не свети. Пробвах на Калкулатор да видя как се променя, там си работи. Какво ли не цъках, не става  Къде да видя и да оправя проблема? Благодаря! bouquet
Влизаш в настройки, после приложения, цъкваш върху камера. Надолу трябва да има копче "разрешения".

# 8 358
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ееее,това с двукратно почукване на екрана и да ти прави скрийншот е много яко  Simple Smile  Оказа се,че при мен тази настройка е включена ама   Simple Smile

# 8 359
  • BG-DE
Прочетох, че Андроид 8 вече е достъпен и в Бг, със Самсунг галакси С8 съм и нямам опция за ъпдейт, някой актуализирал ли се е вече и възможно ли е да е нещо от апарата ми newsm78 че не го получавам?

# 8 360
Прочетох, че Андроид 8 вече е достъпен и в Бг, със Самсунг галакси С8 съм и нямам опция за ъпдейт, някой актуализирал ли се е вече и възможно ли е да е нещо от апарата ми newsm78 че не го получавам?
Получават го от 8-9.03 свободно закупените. Ако е закупен от оператор тези дни трябва да дойде. За Виваком мога да кажа, че още не са го пуснали Neutral Face

# 8 361
  • BG-DE
Уф, и моят е от Виваком и защо така?

# 8 362
Уф, и моят е от Виваком и защо така?
Вместо директно да се пусне до телефоните минава през операторите, за да се види дали bloatwar-а който си бутат с телефоните върви нормално. Или нещо такова. Не знам Frowning1

# 8 363
  • BG-DE
Благодаря  bouquet бях се притеснила, че нещо с апарата ми не е наред  Simple Smile

# 8 364
Вчера получих ъпдейт, но е фърмуеър, не е софтуерен ъпдейт. С S7 Edge съм. Андроидът все още е 7.0

# 8 365
  • BG-DE
Да, и аз съм съм 7.0 но четох, че от началото на март за с8 е достъпна актуализацията с 8.0, а аз още не съм я получила та затова попитах, за с7 ще е достъпна малко по-късно, поне така пишеше  Thinking

# 8 366
Самсунга ми прави екранна снимка като си прекарам ръката по екрана. S5 на 4  години.

# 8 367
Скрит текст:
Имам телефон  MotoC и камерата не мога да я включа. Дава ми "Разрешение отказано. Може да ги промените в Настройки - Приложения". В менюто свети "Принудително спиране, а другото е "Деактивиране" не свети. Пробвах на Калкулатор да видя как се променя, там си работи. Какво ли не цъках, не става  Къде да видя и да оправя проблема? Благодаря! bouquet
Влизаш в настройки, после приложения, цъкваш върху камера. Надолу трябва да има копче "разрешения".

ieatchips, всичко е включено без местоположение и пак не работи. Не знам какъв е проблема. Благодаря. bouquet

# 8 368
Скрит текст:
Имам телефон  MotoC и камерата не мога да я включа. Дава ми "Разрешение отказано. Може да ги промените в Настройки - Приложения". В менюто свети "Принудително спиране, а другото е "Деактивиране" не свети. Пробвах на Калкулатор да видя как се променя, там си работи. Какво ли не цъках, не става  Къде да видя и да оправя проблема? Благодаря! bouquet

ieatchips, всичко е включено без местоположение и пак не работи. Не знам какъв е проблема. Благодаря. bouquet
Опитай да пуснеш и местоположението. Не е най-логичната спънка, но е възможно и от там да е...

# 8 369
  • София
S8, закупен от Мтел, вече се ъпдейтна с Android 8. Преди няколко дни направих ръчна проверка за софтуерен ъпдейт и хоп - имаше. Не виждам кой знае каква разлика във визията, обаче е страшно досаден - пита за разрешения за щяло и нещяло. Малко като Уин10 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт