Ох, тези нови телефони!

• 1 124 846
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 415
Сега разгледах отзивите за магазина, при нужда от сервиз са много лоши... Sad

# 8 416
Нямам впечатление от сервиза, защото каквото съм купила, не е имало нужда от сервиз.
Съмнявам се, че е вярно, но изборът си е твой.

А аз имам следния въпрос: има ли настройка или приложение за SOS обаждане в S сериите на  Samsung Galaxy? Какво точно имам предвид: не да отворите телефона и да наберете някакъв номер, а да сте въвели някъде в настройките или в приложението определен номер на ваш бизък (да речем) и както телефонът ви е заключен, да може при продължително натискане на някой от бутоните - за звук, за включване и изключване, или хоум бутон, без да светва дисплея или да има каквато и да е индикация, че се извършва обаждане, този избран номер да бъде набран?

# 8 417
  • BG-DE
Това ли имаш предвид https://www.youtube.com/watch?v=rjOKfxw3yhU ?

# 8 418
Нещо такова, но не точно. Имам предвид да задам телефоен номер както в клипа и  както е тук изпращането на съобщение с тройно натискане на on/off бутона, да се осъществи позвъняване, но това да не се отрази по никакъв начин на дисплея на телефона, т.е. човекът, с когото говоря и искам избрания ми SOS контакт да чуе този разговор, да не разбере, че съм набрала номер и някой го чува. Но да не е предварително написано съобщение, а да се осъществи реално позвъняване.

# 8 419
Телефонът ми е sony xperia m4 aqua и от известно време когато го включа към компютъра се чува само сигнал, че е включен. Не излиза нищо на екрана на компа, как може да се оправят нещата?

# 8 420
Нещо такова, но не точно. Имам предвид да задам телефоен номер както в клипа и  както е тук изпращането на съобщение с тройно натискане на on/off бутона, да се осъществи позвъняване, но това да не се отрази по никакъв начин на дисплея на телефона, т.е. човекът, с когото говоря и искам избрания ми SOS контакт да чуе този разговор, да не разбере, че съм набрала номер и някой го чува. Но да не е предварително написано съобщение, а да се осъществи реално позвъняване.
Христос Воскресе!
Не мисля, че такова нещо би било възможно, защото телефонът няма да знае да включи, изключи и включи дисплея или да набере.

# 8 421
От една седмица съм с huawei p20 lite. Обаче искам да се оттърва от swiftkey и да си пусна gboard за писане. Но не мога да разбера как да го направя Sad Направо ми е мъка да пиша от телефона. Тоя swift ми пише всевъзможни проститии

# 8 422
PeacockLove , честито! Отдавна съм му хвърлила око, чакам отзиви.
Първо изтегляш gboard, после настройки, разширени настройки, следва език на въвеждане: и от там задаваш gboard приоритетно. Ох, не знам дали обясних както трябва.
Скрит текст:

Спомням си, че и аз дълго човърках докато махна оригиналната клавиатурата. Ако до сега не си била с Хуауей си е приключение. Успех и дълго да ти служи!🍀

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 10:18 от Билян@

# 8 423
Чудя се между Айфон 7 и Самсунг 8- качество на снимките и издържливост на батерията?

# 8 424
# 8 425
От една седмица съм с huawei p20 lite. Обаче искам да се оттърва от swiftkey и да си пусна gboard за писане. Но не мога да разбера как да го направя Sad Направо ми е мъка да пиша от телефона. Тоя swift ми пише всевъзможни проститии
Здравейте.
Доволни ли сте от телефона. Колебая се дали да си го купя. Прави ли хубави снимки и колко време ориентировъчно му държи батерията?
Истината е, че най-много искам и харесвам Samsung Note 8, но ми идва доста скъп. Ако го взема от оператор на изплащане , освен месечния абонамент / към 24лв./, излиза още около по 70лв. за устройството, т.е. общо над 90 лв. на месец. Или цена на телефона - над 1600лв. Много са скъпари тези оператори. не мога да разбера, не стига, че им плащаме толкова високи месечни абонаментни такси, ами и телефоните, които продават са супер скъпи.
От различни интернет магазини, може да се намери в брой и са доста по-ниска цена - около 1 255лв., пък не разполагам с такава сума в брой Simple Smile
Последните 4 години съм със Самсунг ноте 3 нео Затова пак ми искаше да си взема такъв, но едва ли ...

# 8 426
Аз до сега бях с  huawei p9 lite. Или p10, да не ви излъжа. Като цяло не усещам особена разлика. Но снимките са добри. Аз да си призная, основно заради снимките се изкуших, че към момента не мога да си позволя скъп фотоапарат.
Батерията държи един ден, като използвам много телефона, но съм спряла достъп до местоположение.

# 8 427
Защо си спряла достъп до местоположение?

# 8 428
  • София
Чудя се между Айфон 7 и Самсунг 8- качество на снимките и издържливост на батерията?

Не подлежи на чудене. Взимаш 7-цата.

# 8 429
Защо си спряла достъп до местоположение?
Защото тотално оставах без батерия със стария телефон заради това

Общи условия

Активация на акаунт