Ягодка и Саса

• 62 278
  • 470
  •   1
Отговори
# 390
Опцията с предплатеното ДДС не се възстановява.

Алгоритъм при получена развалена стока с изтекъл срок на годност ?

# 391
  • sofia
Пишеш им и ще ти върнат парите

# 392
Момичета, случвало ли се е на някоя от вас да получи фалшив парфюм от Ягодката?
От години поръчвам от сайта и следя темата. Не съм попадала на менте досега (или поне не съм го разбрала), а и не помня някой да се е оплаквал...
Днес получих Guess by Marciano и ми е доста съмнителен. Трайността, дето я няма никаква, нищо. Обаче шишето няма тези мрежи, които се виждат на снимката. Няма и код. Иначе кодът на кутийката си отговаря на парфюма. От ибей го поръчах, но продавачът е Ягодката. Съответно веднага отворих кейс; ще чакам отговор от продавача  Thinking
Поръчах на сляпо, така че нямам конкретни впечатления, а само наблюдения, които ме наведоха на тази мисъл. Някой, ако има опит конкретно с този парфюм, дори и закупен от друго място, също да сподели, моля   bouquet

# 393
  • Кипър
Вече Петя, аз съм имала този Guess By Marciano.Много е силен,тежък и много траен аромат.И да трябва да има такава мрежичка за която говориш.

# 394
Мерси, афродита   bouquet
Набутала съм се, стана ми ясно и от отговорите в парфюмната тема. Жалко, защото ароматът много ми харесва.
Но да имате предвид, че явно и Ягодката не са съвсем читави.

# 395
Да си кажа и аз, че моята първа и единствена засега поръчка (бях писала назад в темата) на Thiery Mugler- Womanity малко ме озадачава. Беше много изгодна промоция, познавам аромата, но този е супер нетраен. Свикнала съм като се напръскам сутрин да ми издържа цял ден, а това и до обяд не ухае. Освен това моята течност е със светъл цвят, а мисля, че би трябвало да в по-тъмна. И аз се чувствам малко прецакана. Здраве да е!

# 396
  • Кипър
Вече Петя, ако можеш направи снимка на парфюма.И ми я прати да я видя.Ако не си доволна можеш да го върнеш,имат такава опция,но не знам дали е изгодно.

# 397
  • София
Много е неприятно това с парфюмите, мислех, че поне там няма шанс да попадна на менте Rolling Eyes И аз от близо 8 години основно от там пазарувам аромати...

Иначе за връщането- аз бях писала по-напред, имах съмнения в годността на един крем, писах им и направо ми пратиха нов, като изрично ме помолиха да не се занимавам с връщане. Нямам идея дали и с парфюмите е така, но не пречи да се пробва според мен. Най-малкото да видят, че има проблем и няма да им мине номера с изпращането на негодни или съмнителни стоки  Peace

# 398
Да си кажа и аз, че моята първа и единствена засега поръчка (бях писала назад в темата) на Thiery Mugler- Womanity малко ме озадачава. Беше много изгодна промоция, познавам аромата, но този е супер нетраен. Свикнала съм като се напръскам сутрин да ми издържа цял ден, а това и до обяд не ухае. Освен това моята течност е със светъл цвят, а мисля, че би трябвало да в по-тъмна. И аз се чувствам малко прецакана. Здраве да е!
Това е наистина странно, защото Уоманити и отровно траен и силен парфюм. Всички версии! На мен ми трае и след душ.

# 399
Благодаря на всички за отговорите   bouquet
Връщат ми парите, без да е необходимо да им връщам парфюма. Щели да проучат какво се случва и защо така се е получило с моя парфюм; те зареждали само от надеждни дистрибутори и бла-бла....
Коректни са, да, но на мен ми остана една горчивина. Не очаквах от този сайт да получа менте.

# 400
При вас сайта промен ли е? При мен е тотално различен.

# 401
  • София
При мен цял ден не се отваря, явно това е причината.

# 402
  • Berlin
Не съм го отваряла, но получих мейл, че има нов дизайн, нови по-ниски цени и -10% на всички поръчки до 21.09.

# 403
  • Кипър
Някой да има проблем с връщането на ддс? Писах им два пъти и ми пращат празно писмо.

# 404
  • sofia
Пиши на англ. На бг обикновено и при мен идват празни

Общи условия

Активация на акаунт