Някой СЕПТЕМВРИйски мами вече бебета гушкат, а други все още се ослушват!

• 30 599
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Добре дошъл на този свят на бебе Михаил. Нека е здрав и да порастне умен и щастлив човек. Честито зайче!

# 331
Честито малко зайче на мама зайка. Най-накрая и той да излезне, че милата направо се измъчи. Бързо възстановяване и желая и скоро в къщи да си гушка мъжлетата  Hug
Мерси за закуската.
Аз днес съм пак на преглед и дано вече имам индикации за скорошно раждане. По мой график трябва другата седмица да петък да съм родила  Mr. Green Ще видим дали и госпожицата е на това мнение hahaha

# 332
  • Варна
Sky в болницата мазах с Гермастана обаче ми казаха, че от него няма файда и да мажа с Бепантена. За позата, гледах ги в интернет, и за захапването мисля, че е наред. И акушерките ме гледаха в болницата и казаха, че си захапва добре. Суче по 10-15 мин на гърда ама някой път само от едната. Сутиени хич не слагам, ходя гола, защото ме болят зърната.

# 333
Ха такааа- за добро утро каква прекрасна вест!!!
Честит син Зайче!!!Най-накрая получи голямата награда за всичко преживяно.Нека бъде жив и здрав малък зайко и да дава мноого усмивки на  заслужла мама Hug.Бързо възстановяване!/color]
Оправям се аз и отивам да видя какво прави моя мъничък...ще ли да идва вече Heart Eyes Heart Eyes

# 334
Ехххх  какви новини рано сутрин  Crazy
Зайчеееее ... измъчи се, но успя мила.
Да ти е жив и здрав малкия Михаил  Hug

# 335
Честит син на мама Зайка, да расте жив и здрав и много послушен, на мама бързо възстановяване

# 336
  • Варна
Честита радост на мама зайка ! Hug Heart Eyes

# 337
Тъкмо и аз да се включа с новина и ме изпревариха  Laughing
Да честитя и тука сина на Мама Зайка!
Хубав ден на всички!

# 338
Sky в болницата мазах с Гермастана обаче ми казаха, че от него няма файда и да мажа с Бепантена. За позата, гледах ги в интернет, и за захапването мисля, че е наред. И акушерките ме гледаха в болницата и казаха, че си захапва добре. Суче по 10-15 мин на гърда ама някой път само от едната. Сутиени хич не слагам, ходя гола, защото ме болят зърната.

Пробвай и с Лансинох  Heart Eyes Много го хвалят, а и аз си взех същи  Crazy
Той е без отмиване преди кърмене.

Снощи луната наистина беше синя, обаче къв 6 сутринта вече си беше нормална  Mr. Green

Явно зайка се е повлияла от синята луна  Joy

# 339
Добро утро и честито малко зайче на мама Зайка, да расте много здраво и усмихнато дете, а късмета да го преследва неотлъчно  smile3525

# 340
Добро утро момичета.... Stop ЧЕСТИТО НА МАМА ЗАЙКА,много радост и хубави моменти със малкия Михайл Hug

# 341
  • Бургас
Честито малко зайче на мама Зайка!    bouquet

# 342
Добро утро!
Минавам да видя какви ги е свършила тази синя луна  Mr. Green

Мама Зайка, честито бебче! Да ви е живо и здраво и много щастие и късмет!   bouquet

На всички мами по болниците  Praynig Praynig Hug

# 343
  • София
Честито бебе Михаил на мама Зайка!!!

Да е жив и здрав и много да радва мама и тати  Simple Smile

# 344
Честито на мама Зайка!!!

Общи условия

Активация на акаунт