За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 961
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Бимбим, избрали сме име, но от суеверие само с таткото си го знаем, на никой друг не го казваме, та и на вас няма да кажа, простете.

Зайке, високо в гардероба са дрешките, не съм ги отворила още да ги видя как изглеждат.

# 421
Привет, сладурки!

Последните два дни тук си е направо жегичка!  Party Днес даже съм се докарала с лятна рокля.  Wink

Емили, на мен вашата болест ми напомня вирусът, който Зори изкара на пролет с обрив и лека Т. Първо се обрина покрай устичката, после крайниците, накрая гръбчето и коремчето. Следи дали и на вас ще избият там. Може пак да върлува нещо подобно. Нашата ЛЛ също се чеса и чуди сума време какво е, но шарка не беше де...  Peace
А Зори ще си носи гипса още 2 седмици, нямам търпение да го махаме вече... Важното е, че е добре де, мерси, че питаш!  Hug

Димара, прецени като ги отвориш дрешките дали не са запрашени. Ако имаш някоя кратка програма на пералнята, може да ги пуснеш да се изплакнат.  Wink

Мелона, направих си теста и въпреки че съм десничарка и на мен ми излиза 50:50... newsm78 На мен краснописът ми е наследство от мама.  Wink

Нощни, честита придобивка!

Бонболина, при задната хрема често се позакашлят и давят децата, особено при спане. Но за твое успокоение може да я заведеш, ако мислиш, че няма подобрение.

Бимбим, нашето име сме го избрали още преди да знаем Зори, че ще е момиченце. Бяхме решили - ако е момиченце Зори, ако е момченце Митко. Та сега Митко ще да е, живот и здраве.  Peace

Болничките - знаете какво да правите!  Hug

# 422
  • ул. "Мечтание"
Минавам само за здрасти.
Окъснях с обяда днес.

# 423
Дааа, топличко е тези дни. Моята Кали е най-леко облеченото дете в цялата ясла. Вчера я заведох по рокля без ръкав, като я пуснах в стаята сестрата и лелята  Shocked, огледах се а те всичките други деца с дълги панталони и блузи с дълъг ръкав  ooooh! . Казах им, че според мен е доста топло, но ако преценят да и облекат една от блузките с къс ръкав. Като отидох да я взимам снощи играеха навън. Всички останали хлапета облечени, само Кали по рокля. Сестрата ми каза, че и изнесла якето да я облече, но се отказала. Поздравих я за решението. Всички сестри бяха по тънки престилки с къс ръкав.

Димара, хайде, то не остана.

Всички които са болнички, бързо и скоростно да се оправят.

Аз съм се метнала да разглеждам е-четци, че май ще си купувам. Ако някой има такъв, моля да сподели.

Хубав ден!

# 424
Нещо интересно, за любителите на обувки: http://www.hobyto.com/fashion-and-beauty

Пепита и на мен винаги ми е правело впечатление, как са навлечени децата от яслата, не смеят да ги събличат ли там, не знам...

# 425
Само отчет от педи-със обилна задна хрема е.яд ме е че не я заведох още миналата седмица,а я поизмъчих  #Cussing out

# 426
Бонболина, какво ви изписа ЛЛ? Да оздравявате бързо!

# 427
Бонболина, какво ви изписа ЛЛ? Да оздравявате бързо!
Ами учудващо ТОбрадекс-то е капки за очи по принцип.Друг път е изписвала различни видове капки,но за нос.  newsm78

# 428
Димара, аз бих ги изпрала. Не че съм голяма чистница  Embarassed ама все пак са престояли повече от година, а бебчето е съвсем мъничко.

Hug за Калина и Сами. Бързо да минава

Да оздравяват и първокласничетата! Благодаря за отговорите за езиците, дано да им е интересно на децата.
Като бяхме в Италия голямо чудене му дръпнахме с ММ пред вратата на една обществена тоалетна. Кой къде да влезе като имаше само надписи "Seniore" и "Seniori". Викам му "Ей за това трябва да се знаят езици"  Joy

Адис, много яки обувки. Не знам само защо се чудят кой ще има смелостта да ги носи. Аз бих носила тези с дъвката  Party

# 429
  • В две тъмни очички
Димара, аз пера всичко по няколко пъти  Blush Есента като ги прибера и на пролет пак ги пера, въпреки, че са на чисто! Според мен е добре да се освежат!

Адис
, това са си извращения, бих се възползвала само от тези , които имитират залепнала дъвка  Mr. Green

Оххх днес хубава срещичка направихме софиянки, но много кратко ми беше! Видяхме и Мишооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на мама зай

# 430
  • София
bonbolina, капките често стават и за нос, и за уши, и за очи. Щом така е преценила, давай смело Peace

Ние днес бяхме на консултация, ей, голям рев падна. Направо изпада в истерия в лекарския кабинет. Едва я измерихме - 10,800 и 84 см. Знаете ли колко горе-долу наддават децата м/у първата и втората година? Мойто май расте главно на височина. Thinking

Док ми даде направления за изследванията за ясла и даже за моя Васерман.

Заради консултацията изтървахме срещата в Борисовата, ама дано се запази хубавото време и пак да се съберем.

# 431
Мелона, различно е, аз от 1 до 3г. съм била 12кг. след това съм почнала да качвам. Ел е 11кг. вече трета консултация Peace

Тия обувки са много изтрещели, но пък наистина са добра идея за скулптури  Mr. Green

# 432
  • бургас
здравейте,мами  Simple Smile
ние в петък сложихме последната ваксина,когато го боцнаха мъника го напуши смях,не е вдигал температура,имаме си мнооооого зъби,всички на един път се показаха,вече се храни по-добре  Simple Smile
ще ни пращат на хирург защото не е забелван,но педи каза като навърши 2г.

болничките да оздравяват  Hug Hug Hug

# 433
Адис, пу за мен онези патешките с жълтите токчета!  Mr. Green

Бонболина, добре, че си я завела. Хайде сега бързо да й минава!  Hug

Завид на всички онези, видели дребния заек!  Heart Eyes

# 434
Адис, мноого яки обувчета, ама ще ми е жал да ги обуя- те се произведения на изкуството.
В ужас съм от сега след две години ходене с балеринки и мокасини, как след 2 месеца/ почвам работа/ , ще обуя ток, че и ботуш!! ooooh!

Борис изкарва три кътника на веднъж и е намалил храната, но то напоследък от детската кухня се излагат с вариациите.Явно ще минаваме на мамините манджи вече.

Ние сме готови с изследванията и от 01-ви СТАРТ с яслата!

Общи условия

Активация на акаунт