Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 176
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мами  Hug
Много отдавна не съм писала, но се гледаме с малката, както и всички вие предполагам. Тези малки създания вече са най-важни, нали  Heart Eyes
Честито на всички ново родили мами, дано всичко с бебешоците да е наред Simple Smile   bouquet
Аз вече мога да кажа, че почти съм се съвзела от секциото, главата още ме боли от време на време, но ми казаха че е нормално след упойка от този вид.
Оставям Ви, че вече е време за хранене пак и малката започва да се обажда.

# 616

Мами,я кажете за силиконовите зърна.Ползвате ли такива?Мен почнаха мн да ме болят зърната и се чудя дали да си взема  newsm78

препоръвам Simple Smile аз така се спасих предния път Wink

# 617
Fate това за заспиването ми беше голяма мъка. Как ли не го мъчих и няма и няма. Израстна го към 2-я месец. Пробва ли с разсъбличане? Може да измиваш и очичките с тампоните. За пъпчето нямам идея.
Лъки честит празник. Много любов и разбирателство да цари в домът ви.
Анхела не с крема за дупе, той подсушава и не е подходящ.Спри олиото или ги смени с преварен зехтин с жълт кантарион. Поти ли се в тези зони и да не би да се претопляте. Като суче може да сваляш връхната дешка ако се изпотява и да мяташ лека пелена.
.

# 618
Намерих време и аз качих две снимки на Емма в албумчето  Heart Eyes снимките са с телефон ама нали е моето гардже на тях и  качеството не е важно  Simple Smile

# 619
# 620
Fate това за заспиването ми беше голяма мъка. Как ли не го мъчих и няма и няма. Израстна го към 2-я месец. Пробва ли с разсъбличане? Може да измиваш и очичките с тампоните. За пъпчето нямам идея.

Два месецааа  #Crazy не знам как ще издържа  ooooh!

Честито на новите ни мамииии  Hug

Франчи ... палчета за утре и ще чакаме бейби вест  Heart Eyes Hug

Лъки ... честита годишнина мила  Hug
Много любов и разбирателство ви пожелавам  Heart Eyes

Анхелче
... и на нас ни излязезе нещо като обрив - едни бели пъпчици, само че на едната бузка  Rolling Eyes С нищо не ги третирам  Whistling Дано се оправите бързо  Praynig Hug

Успех на всички чакащи своите рожби  Hug Hug Hug

Ех, че сладки бебета имаме вечееееееееее  Heart Eyes

# 621
ФЕЙТ, а пъпчето паднало ли ви е? Нашето още не е. Във вторник бяхме на преглед при неонатолог. Почисти го много добре и ни каза ако до 3 дни не падне да го заведем да го почисти отново. Днес е петият ден и аз се чудя дали да не изчакам още ден-два и тогава, ако още не е паднало, да и се обаждам. Аз го промивам на всяка смяна напамперса със спирт. Отгоре изглежда много добре, но от долната страна ми стои като "живо", а и като я промивам от нея страна, плаче.
МИИ, вашето падна ли?

# 622
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!!
Фейт ами горе-долу и при нас беше към 2-3 месеца  Rolling Eyes Confused съжалявам, че ти го казвам , ама беше ужас направо. Имах чувството че си ходя постоянно с голи цици, то суче, заспи, като тръгна да вадя цицата засуква направо с вакум
si.lina по принцип природата си знае работата и като наближи раждаето организма сам започва да се чисти с разстройство, каквото остане го свършва клизмата  Peace
Tanya R по принцип според мен, трябва вече да спреш да предлагаш двете гърди, ако така ти се пълнят. Предлагай всеки път различна гърда, като ги редуваш. Миналия път консултантите ми бяха казали, че ако ми е много напрегната гърдата преди да суче бебето мога да отнема малко от нея преди да я предложа. До 3-тия месец е малко трудно , защото нуждите на бебето постоянно се променят, а пък и бебето ползва гърдата за всичко
Лъки честита годишнина и много години още изпълнени с любов и разбирателство
Анхелка за да цедиш на ръка, трябва да си доста добре подготвена, може да си причиниш травми не само на ръката, но и гърдите, аз лично се бях посинила. Най-добре с помпа, възможно по-бързо  Peace

# 623
питанка към раждалите в МД - слагат ли след раждане торба(или някаква тежест)  на корема?

# 624
Fate може и по рано да мине знае ли човек. Всяко дете си е различно. Но при нас беше толкова. Белите пъпчици се наричат бебешко акне. Не се третират с нищо и изчезват сами към 2 месец.

# 625
беббеее вести в 12:46 мама Калинка роди норвално варкия симеон-2900 г. 51 см. да и е жив и внооого здрав и мтого да я радва

# 626
Честито на всички новородили мами! Живи и здрави да са им бебоците, много кротки и послушни!   love001
Честита годишнина и на теб Лъки! Винаги да живеете в любов и разбирателство!  1dating
Фейт и при нас ситуациата е същата, но хич не съм се притеснила. Колкото иска, толкова. Понякога се случва и на час да го кърмя.
Скай скорошно оздравяване ти желая.  Praynig При втората бременност бях с бъбречна криза. Не искам да си спомням какъв кошмар беше, че и с висока температура почти цяла седмица, която смъквах само до 37.5. Пак бих препоръчала царевична коса.
Франческа успех и на теб утре.  Hug Гледай поне днес да си починеш.  Wink
Днес моето голямо момче става на 14 години. Да ми е жив и здрав! Лек ден желая на всички!  Heart Eyes

# 627
Fate може и по рано да мине знае ли човек. Всяко дете си е различно. Но при нас беше толкова. Белите пъпчици се наричат бебешко акне. Не се третират с нищо и изчезват сами към 2 месец.

И такова ли имат ... още от сега Crazy

Елио ... мерси, че сподели мила ... общо взето и при нас е така  ooooh!
Само ходя по цици из къщи и докато ревне давам ... после заспива и така един кръговрат  Outta Joint

mamanaalex Нашето пъпче падна на 6-ти ден, тоест на другия ден след като ни изписаха. Педи каза да слагам спирт още два три дена. Мисля че прокървява,  понеже си го слагам по коремче докато аз съм облегната - така заспива хайванчето и се отпуска и може нещо да натискаме Blush

antonia79
мен не ми пречи и на час да се храним ... просто докато засуче и след две три "дръпвания"  Mr. Green и се е онесъл вече  ooooh! Mr. Green  ЧРД на голямото момче  Hug

ЕЕее Честито на мама Клина  Hug най-накрая и на нея да и олекне Hug Hug Hug

# 628
  • София
Еееее, роди се най-накрая Симеон. Браво, да са живи и здрави:)

# 629
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави съкровищата!  Simple Smile

Лъки, честита годишнина!

Скай, какво щяхме да правим без теб Hug Моята мишка се роди с бели пъпчици по нослето. Сега вече знам, че ще минат от самосебе си!

Фейт, пъпчето паднало ли е или още не? Няколко капки кръв не са притеснителни.
На нас ни падна отдавна, но остана засъхнала кожа и още си стои. Виждам обаче, че е тръгнала да се отлепя, така че мисля, че скоро ще падне и тя.

Анхела, как изглежда този обрив? Можеш ли да го опишеш? Да не са малки червени пъпчици? Стича ли му се мляко към гушката докато се храните? А пък отзад на главичката нали все лежи, може да се затопля и запотява. На нас ни излизаха дребни пъпки, но забеляхах, че изчезнаха щом спрях да мажа с олио. Помня, че и с баткото имах проблем от олиото-друга марка.
Като пристигне ел помпата ще споделиш ли каква е разликата между ръчната и ел? Дали електрическата по-бързо ще изцежда? Аз за сега добре се справям с ръчната, за 10 мин съм приключила с цеденето на двете гърди, което мисля че е добре. Аз проблем с ръцете нямам. Чудя се струва ли си да купувам  ел или да карам с ръчната  newsm78

Агира, измъчили сте се! Скоро да се оправя бебчето ти, ти също!

Някой да знае дали е по-добре бебенцето на Велвиамо? А от Смайли вести? Дали не е родила вече?

Общи условия

Активация на акаунт