До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 425
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 100
Мадам тиква, желая ти бързо да установят какво е и да се оправиш още по-бързо  Hug

# 2 101
Тикве още ли виси проблема, за който сподели?  Tired Tired

# 2 102
  • Burgas, Bulgaria
Sad Прахче, благодарение на теб ,нещата се поуспокоиха, но имам оплаквания. Да не говорим, че ТРИ години ,почти всеки месец имам ешерихия коли в урината. Всяка вечер ставам по два пъти .Постоянни цистити ,болки ,дискомфорт. Уж имаше вероятност да е от АГ проблем, но то такъв няма ! Ходила съм на нефролог , не е бъбреци.Не беше .Утре ме пращат  на изследвания, да се застраховат и ако там са ОК нещата ще изследвам Уреаплазма и другото ,какво беше .Като чета за тях и май ,май това ще излезе. Точно ми се покриват нещата .Обаче това е безочие ,ТРИ години  се мъча като грешен дявол .Урината ми мирише брутално .Що АБ изпих !?

# 2 103
Ох не знам какво да те посъветвам , звучи ми сериозно и си трябва изследвания явно. Ако ще правиш изследвания добре е да са днк, че да е сигурно. Сподели ако ти се занимава как върви като ги направите изследванията , стискам палци бързо да се открие проблема, успех  Peace

# 2 104
барелиба най- добре се обади на д-р Недялков, той ще ти даде най-точна информация.

# 2 105
Явно аз изглеждам ебати идиота, щом с брадвата ме минават .
Ако това ще те успокои - не си само ти.
Ходих с 2 направлениЯ  при Миринчев за преглед и за МБ. ..... И платих 50лв Rolling Eyes Не разбрах за какво, а и касова бележка нямам....Иначе съм доволна от него. Не мога да си изкривя душата

# 2 106
  • Бургас
Явно аз изглеждам ебати идиота, щом с брадвата ме минават .
Ако това ще те успокои - не си само ти.
Ходих с 2 направлениЯ  при Миринчев за преглед и за МБ. ..... И платих 50лв Rolling Eyes Не разбрах за какво, а и касова бележка нямам....Иначе съм доволна от него. Не мога да си изкривя душата

Смятай ако нямаше направления колко щеше да си вътре Simple Smile

Аз пак да си похваля моят д-р - Кироваков. Ако няма направления за изследвания, цито и МБ ми казва кога са отида,за да ми даде.

# 2 107
Lina, като спомена д-р Кироваков-  предстои ми преглед и трябва да пускам цитонамазка и МБ... Аз трябва да взема направление от личната за прегледа, а той ще ми даде за изследванията, така ли? Просто пропуснах да го питам, а ми е неудобно

# 2 108
По- добре си вземи от ЛЛ направления за преглед и изследвания, защото гинекологът може да няма. Peace

# 2 109
Г-жа Рамацоти,ако правилно те разбирам имаш предвид,че ЛЛ може да ти даде направление и за цитонамазка и за влагалищен секрет,така ли?Аз пък все съм си мислила,че те са само от гинеколога... Thinking

# 2 110
Моят ЛЛ ми дава направления за преглед, цитонамазка и за МБ. Гинеколозите вечно нямат....

# 2 111
  • Бургас
Досега винаги от Аг съм взимала направление за цито и МБ. Не знаех,че ЛЛ ги дава.

# 2 112
Досега винаги от Аг съм взимала направление за цито и МБ. Не знаех,че ЛЛ ги дава.
Значи и ти като мен си си мислила Wink

# 2 113
  • Бургас
Значи и ти като мен си си мислила Wink

Тя моята тъкмо се чудеше за какво да ми даде  Joy

# 2 114
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Гамишев? Откриха ми поликистозни яйчници и ми орепоръчаха. Вие какви впечатления имате?

Общи условия

Активация на акаунт