Ако не ви се ходи в Сф, повечето от гинеколозите в Бс вече правят и БХС, малко е игра на тото и късмет при кого да се отиде и кой как ще се справи. При мен д-р Калчева, която много хора се опитват да изкарат некомпетентна, се справи повече от добре. При други жени, други лекари са свършили работа... доста е относително, няма как да се провъзгласи някой за добър в областта или обратното, не и на територията на Бс.
Въпроса е, че ако има проблем дали ще го види, иначе късмета да кажеш на здраво бебе, всичко е наред - ми то и аз мога да го кажа. Ама при евентуален проблем си е подсъдима. Не може да твърдиш, че притежаваш умения, само защото имаш техника. Аз на такъв лекар не бих се доверила. Тези неща се учат и специализират, има си специфични неща за които се иска да знаеш къде да търсиш и да гледаш и какво искаш да видиш/или да не видиш/, тези неща трябва да се научат и да се видят на практика. Така само едната техника няма да те научи, може да ти даде средството да гледаш, ама като не знаеш къде да търсиш....
Недялков ми прави втората фетална. За него знам че е учил при Мазнейкова. Доверих му се, тя е една от добрите в България в тази област. А и ми беше наблюдаващ, имах тежка бременност, беше адекватен спрямо ситуацията.

.И да знаеш ,че си платих ,но на каса .Просто не съобразих ,че на една заплата да чака докторът не става .
Исками се да знам колко е надежден и дали да търсим второ мнение, но според диагнозата която ни даде и това което пише в интернет операцията е задължителна.