Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 968
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Вие, пък какви кг. си слагате?! Аз какво да кажа, като съм летящ слон, ама събирам де що има ченета като мина по улиците. Хем дебела, хем уникатна. Като почнат да ми броят бримките и да цъкат, ех, крила, крила ... Нали?! Joy

От мен да го запомните, момичета - Носете си новите дрехи, /направени с кеф от Вас за Вас!/, няма по-хубаво чувство, че са единствени, създадени от ръцете и ума Ви!!!! Важен е стилът Ви, модата е преходна!

# 286
big pufana ,позитивна и мъдра,както винаги  Hug Харесва ми само да виждам,че си наоколо.И ми липсваше преди време като зачезна музата ти Peace  Огромен поздрав за теб   bouquet
Снежинка,такава стилна дама като теб е радост за окото.Поздравления за последното ти творение,много хубава пола,стои ти перфектно  bouquet
И пусто му,в края на лятото успях да си завърша моята детска рокличка  Embarassed Детенце толкова я харесва,че не я сваля от гърба си  Crazy Преждите са памучни,микс от различни марки.Моделчето е моя импровизация на око,исках да е нещо пъстро и шарено.Добре,че се получиха отново експериментите ми и дългото ми плетене завърши с хепи енд Mr. Green
http://elizabethmartin.snimka.bg/hobby/pletkite-na-mama-2.584664.28577579

Поздрави за всички сръчни ръце в темата с едно любимо лятно парче   bouquet

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 23:30 от SunshineMery

# 287
Браво, момичета! Невероятни сте! Само като гледам красотите ви и ми се иска да плета, плета......
    Сне*инка поздравления за полата! И тази като предишната е впечатляваща. А пък аз все още умувам над първата ти поличка. Оказа се доста трудно занимание за начинаещ плетач.

# 288
Вие, пък какви кг. си слагате?! Аз какво да кажа, като съм летящ слон, ама събирам де що има ченета като мина по улиците. Хем дебела, хем уникатна. Като почнат да ми броят бримките и да цъкат, ех, крила, крила ... Нали?! Joy

От мен да го запомните, момичета - Носете си новите дрехи, /направени с кеф от Вас за Вас!/, няма по-хубаво чувство, че са единствени, създадени от ръцете и ума Ви!!!! Важен е стилът Ви, модата е преходна!

Уникална!Винаги с много позитивизъм!
Винаги радваш окото и топлиш сърцето! Hug

# 289
Снежи,Снежи...вече нямам думи!
Златни ти ръце!Кога успяваш?! Simple Smile
То не бяха красоти,то не бяха чудеса...
Винаги съм ти се възхищавала!Стилна дама и страхотен човек! Hug  bouquet

# 290
Вижте на какъв начин за съединяване на прежди без възел намерих. Лесно и става хубаво ... само иглата каква е?

ако не се вижда ето линк:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=416150688450811&set= … ype=1&theater

Утре имаме празник в семейството, но след него спокойно ще мога да изчета всичко и да покажа нещо от мен. Не се съмнявам че темата е пълна с красоти!

# 291
Момичета, много ви прегръщам  Hug и ви благодаря за хубавите думи!  bouquet
С две ръце (щото само толкова имам Party) потвърждавам думите на Пуфанка! Носете си с мерак и удоволствие новите (плетени) дрехи! А това за крилата, в момента го изпитвам, като ви чета! Heart Eyes

За успяването - да знаете, че очите се плашат повече от ръцете. Започнеш ли веднъж, тя плетката си заживява свой собствен живот и малко по малко...Аз и друг път съм споделяла, че не обичам да правя по няколко неща едновременно. Щом започна нещо, в мисълта ми вече е следващото, и то сякаш ме подбутва...

Съншайн, да знаеш, че това хубаво време в края на септември е заради твоята принцеса, да се радва на хубавата си рокличка! Много красива се е получила! Heart Eyes

# 292
moonDream ще се пробва! Благодаря за идеята.

Струва ми се, че може да се реализира с каквато и да е игла - изглежда все едно просто вмъкваш крайчето в преждата (и от двете страни).

# 293
Леле, цели 5 стр съм пропуснала. След малко се връщам да си дочета.
Благодаря за отговорите.   bouquet  В крайна сметка се омотах и реших да си я плета така. С подходящия номер кука се получи добре. Simple Smile

Някои да знае алтернатива на тази прежда, която да се намира на бг пазара?  Praynig Состав: 70% акрил, 28% полиамид, 2% лайкра.

Длина: 80м. Вес: 50г.

# 294
Здравейте! Харесах си една плетка, но немога да я разгадая. Виждам май че плътната плетка е английски ластик, но рехавата немога да я хвана. Правя удължени бримки с три наметки, но не се получава така като на снимката.

# 295
Как вмъквате снимки?

# 296
georgieva118 виж тук

# 297
Това е плетката, която немога да разгадая.

# 298
georgieva118, намяташ няколко бримки, примерно 7 и не ги изплиташ, откъм лицевата страна. После от опаковата, като стигнеш до тях просто ги развиваш и пак не ги изплиташ. Получават се тази равни интервални, изпуснати бримки.

Благодаря Ви, момичета, за подкрепата! Трябва да си сменя аватара със сова. Шегувка, разбира се!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

moonDream, това безвъзелчене съм го показала в блога ми, става с всякаква игла с голямо ушО - http://bigpufanascreations.blogspot.com/2012/02/blog-post_05.html.

# 299
И аз така както казвате го направих. Но може би грешката ми е че на лицевия ред като нямятам например три пъти, на опаковата страна ги изхлузвам и пак намятам три пъти. Явно трябва само на лицевия да намятам, а на опаковия да ги развивам и да не намятам пак.

Общи условия

Активация на акаунт