Задават ли се вече сняг и студ,с КУКИ и КЪЛБЕТА тук създаваме уют

• 104 971
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Йоана-д,
благодаря ти! Точно това уточнение ми трябваше...))) Ще показвам скоро!
 Praynig

# 196
Здравейте, случайно си спомних за "Сбъдваща Мечти", нейните работи са страхотни. Скоро май не е писала тук...А иначе желая ви релакс с плетенето  Heart Eyes

# 197
Здравейте,момичета със златни ръце!Пак сте направили уникални неща   bouquet
Имам въпрос и се надявам да ми помогнете харесах си тази жилетка,но аз искам да е като елек с по изрязан гръб.Как се плете и каква прежда трябва да взема за да пада така добре?
Благодаря ви предварително!!!

http://megatony.snimka.bg/hobby/hobi.702966.28526647.big

# 198
Благодаря Сне*инка да така направих въпреки че избързах и го почнах да плета както е по описанието но тези бобчета не ми харесаха и сега е по-добре мерси много Simple Smile 

# 199
Момичета съвсем ви изпускам, но все упорито се редя на темата...

При голямото ми желание да плета, не успях да хвана куки последните няколко месеца. Болести, сделки, сега предстои местене в ново жилище, ремонти...но да съм при вас Simple Smile

# 200
  • София
Една бърза памучна шапка, прежда Madame Tricote Camilla, кука 3 mm
Чудя се дали да не преработя свивките на върха да са по-скосени, за да се получи по-събрана, а не така плоска  Thinking

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2012/09/camellia.html

# 201
Екстра е шапката! Според моите виждания - нищо не трябва да й пипаш. Да не говорим, че е в един от любимите ми цветове!

# 202
Нещо пак ме е обхванало желаието за дупки...този път за дупчици... hahaha, Искам да опитам нещо ново, никога не съм плела някакъв ажур...или нещо подобно, което да ползвам пак за жилетчица...
Имате ли някоя лесна схемичка, която да става за жилетче, с тук, таме дупчици..? Трябва да започна от нещо по елементарно... Blush  newsm78  

Заповядай, Пинкич - http://www.liveinternet.ru/users/milade/post123897113/  Heart Eyes

Джожана Д, Кармелине - страшни шапкииии ... Heart Eyes

Снеж, мисиии ... все котки и прежди са ми в главата ... Joy

Galla, вземи си прежда тип Букле, плете се бързо, не личат грешките ...

# 203
Цитат

Galla, вземи си прежда тип Букле, плете се бързо, не личат грешките ...

Преждата добре,но как се плете  newsm78

# 204
Здравейте и от мен момичета  Hug

Отдавна ви чета и накрая реших да се включа . Поздравления за прекрасните модели , златни ръчички имате.  Simple Smile

Да се похваля и аз , свързах се по майла и ми изпратиха каталог на тези българските преждички - Перформанс , много неща си харесах , но се спрях на една памучна преждичка и днес я поръчах . Някоя от вас купувала ли е от тях ? Иска ми се да си изплета жилетка , така че давайте идеи .

# 205
Преждата добре,но как се плете  newsm78

О, на две игли. Лицева плетка или жартиерна. Нищо сложно. Търсиш подобен модел ли?

Ето тук има доста жилетки - http://club.osinka.ru/topic-60460?&start=0 до края

Цануша не получи ли линка за паролата по мейл?

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 14:44 от big pufana

# 206
  • на брега на реката
Аз опитах да се регистрирам, но сайта още се разработва. Как получи каталога онлайн ли, или по пощата?

# 207
Свързах се с тях по електронната поща - marketing@bulgaria-k.com - и ми изпратиха електронен вариант на каталога . Информираха ме ,че сайта още не работи за поръчки от България , много бяха любезни и ми отговориха много бързо.

Имат страхотни преждички , аз не съм любителка на вълната и изкуствените материи и смятам памука за идеален , а те имат чудесна колекция.Като ми дойде преждичката ще се похваля , а вие ще помагате с идеи. Избрах си разкошно червено Simple Smile

# 208
Анастасия 77 ,

Аз вече си купих прежда Перформанс и съм безкрайно доволна. Преждата е супер.
надявам се и ти да харесаш своята. Казаха ли ти кога да я очакваш. Аз пазарувам директно от фирмения магазин не съм поръчвала онлайн, та ми е интересно.
Дай линк да видим какво си си харесала. Аз захващам едно пончо по съвет на една от съфорумките.

# 209
Благодаря ти Пуфана!Ще разгледам моделите,въпреки че този модел си харесах но като елек искам да го направя но с по-изрязан гръб.Като правоъгълник ли се плете и как да направя отвор за ръкавите?Може и да ми се смеете на въпросите ми,но съм самоука и ми е доста трудничко  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт