Искам да дам една голяма прегръдка  Hug на zlatnata tolumba
       Махнах се от една "средно престижна и средно доходна" работа с идеята малко да си почина и да обърна внимание на здравето си. Петнадесет дни след напускането /разбирай - отпускането от въртележката/, стресът ме халоса. Както се казва - давала съм здраве за пари, а сега пари за здраве. Познайте дали съм била добър търговец  Laughing С ММ работехме на график по 12 ч. и все гледахме  графика да се разминава, за да можем да се грижим за детето ни. На пръсти се брояха дните, в които сме били тримата заедно и някой да не спи след нощна смяна.
        С огромно удоволствие бих се занимавала със селскостопанска работа. Простичкия физически труд, досега със земята - копаене, садене, поливане, плевене.  Проблемът е, че "градината" ни е на около 60 км. от дома и няма как да съм там постоянно. Друг голям проблем е, че почти всичко от труда ни в тази градина отиде в ръцете на "работливите" братя роми. А така исках хем да се отърва от стреса, хем да подпомогна семейството си с качествени зеленчуци. 
        Не съм тооолкова високо квалифицирана, че да размита някой за мен, нито пък съм на такава възраст. Обаче не спирам да се самообразовам - за съжаление тапия за знанията си нямам и това до някъде затваря един порочен кръг.