VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 571
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 545
Бонка на вечерята с Памела  една дума не каза на  английски, сега като чу че спират доставките каза:    "ама той Ники е аут"  Joy Joy Joy

# 4 546
каза, каза: ОК! Grinning

# 4 547
  • Варна
Бони много ме дразни в едно с Николай.

Багата ултра-мега тъп... "Аз да не съм кон кат тебе" ... тоя въобще не е излизал от детската градина.

на същото мнение. Peace

# 4 548
Бреее, тя простак и лингвист се изкара! Mr. Green Mr. Green
много ме дразнят такива, дето си правят дивиденти на чужд гръб

# 4 549
  • Варна
ей, тия двамата не се спряха. Joy

# 4 550
Разреваха Бонка

# 4 551
Багата много ме издразни: Основното правило е: Не целувай там където си плюл и не плюй там, където си целувал!

Нали е бил с нея доста време! К'во се прави на интересен на Златкиния гръб. Плужек! И запрегръщал Юлианчо!

# 4 552
Адски комплексирани и жалки мъжлета... то даже кво да им се коментира, те достатъчно говорят за себе си  Peace

пп - да и за Багата се отнася заради отношението му към Златка...

# 4 553
  • Варна/Лондон
Как пък само на лингвиста не му разбирам какво говори?! Мрънка под носа си, пък иначе обяснява за правилното изговаряне на думите. Пръдльо.

# 4 554

А дали още няма рани от нея или е проста ревност. Държи се точно като наранен мъж. Ако изобщо някой мъж може да си позволи да нарече една жена "кон"

Горката Бони.  Cry

# 4 555

А дали още няма рани от нея или е проста ревност. Държи се точно като наранен мъж.

Горката Бони.  Cry

Ми тя и Златка не е много безразлична...

# 4 556
Еб@аси дребните човеченца са тия. Нямам думи  Crazy не знам колко ограничен трябва да си, за да се държиш като Николай.
А за Багата.... може жена му да е ревнива и да пуска по някоя такава реплика за нейно спокойствие  hahaha което не го оправдава, мекотело  ooooh!

# 4 557
Златка може да е простовата и елементарна, обаче не играе, себе си е и си казва всичко, което й е на устата, в къщата тя е най-естествената. Peace
Бони ми писна да се изтъква, че сама постигнала всичко и т.н., а Николай няма да го коментирам, той от "Сървайвър" ми е антипатичен с неговите интриги и простотии. Tired

# 4 558
  • Бургас
Николай е най-гнусният и комплексиран мъж. Дано го изгонят по-скоро Sick

# 4 559
тия пундювци юлиян и ники ше закарат бони зорлем до финала...

Не смятам. Почна да става много досадна вече, и верно е много проста.
 Багата е простак, трябваше Златка да му набие един в мутрата.

Общи условия

Активация на акаунт