VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 557
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 590
  • España
Бони е чудесна актриса, само да внимава да не преиграе. Сълзите всички разбрахме, че ги пуска по команда.
Златка и тя се справя с играта. Накрая хората ще започнат да й симпатизират, понеже била много естествена. Пък, че е тъпа колкото съседското куче, на кой му пука в крайна сметка?!

Отсега знам какво ще се случи в този Брадър. После що спечелили тризначките навремето. И те бяха ''умни" и естествени.  Laughing
Докато се толерира естественото, не КАЧЕСТВЕНОТО ще сме на тоз хал ,ако не от друго,то поне откъм хай-лайф! Wink Все едно всички са се напръскали с дезодорант "Би Ю" Laughing.Хубаво е да си себе си,но адекватно!
И  ... явно и тук ,в този формат няма да ни спестят "етническия конфликт" ! Първите индикации бяха даже още с появата на четириногия симпатяга Манго (молех се да е кръстен на на марката дрехи и примерно да си има сестричка Зара Grinning),но уви.... днес надеждите ми бяха безвъзвратно "удавени в сълзите на Бони"! Сега очаквам традиционните дебати,гости в студиото и ред мероприятия по темата! Sick

# 4 591
Как го изгориха този килим всъщност?

# 4 592
  • somewhere over the rainbow
Аз пък не разбирам защо да си казваш каквото ти е на сърцето, се смята за някакъв висш плюс Thinking Не само в тази тема, по принцип имам такива наблюдения. Да не можеш да контролираш изказванията си, само убеждава околните колко си тъп /то не че някой се съмнява за Златка/ Така, че на мен тези естествените хич не са ми готини, а жалки.
Готино е да си мериш думите, да знаеш пред кого какво да кажеш, с циганина да си циганин, с философа - философ. Това го наблюдавам у Мариана за сега. Защо това, че не заемаш конкретна позиция, да те прави фурнджийска лопата?! Та то не е задължително и го смятам за положително качество, отколкото за лицемерие.

Бони е много смешна, милата, тя е толкова комплексирана, че не знае къде е. Никой не я обижда на циганка, ама ъя все го повтаря. Това е то комплекса. Циганска му работа, кво да ги правиш.

Николай е просто противен, няма какво да му се коментира на него. Не му прави чест да се е..ва с най-уязвимите, не Naughty

# 4 593
  • густо майна Филибето
Килимът се стопи за секунди, това за VIP килим ли да го броим? Rolling Eyes

# 4 594
На мен ми се стори, че Багата каза на Златка, че не е кЛоун като нея, а не кон. Но може и да бъркам. Така или иначе, беше просташко това, което й каза да си лягали тримата /с женения мъж и жена му/, още повече и като са имали минало. Но това си е типична черта на българския мъж, явно.  А може и все още да има чувства, знам ли. Това беше малко злобно изказване, обикновено се получава, когато единият има да си отмъщава на другия.
А Ники пък така ме разочарова, че не е истина. Като някаква мижитурка, чуди се как да захапе Бони, но не сам, а Юлиан да му държи ръчичката, че сам явно няма да се справи. И отгоре на всичко, това му била мисията, да се бори с чалгата?! И как? Като обяснява на Бони колко е проста. Ами проста е, на мен също не ми харесва, но „това немъжко поведение няма как да не ме издразни. А и е истина, че не е редно да се разхожда по гащи по цял ден. Не е възпитано и със сигурност не е уважително към съквартирантите, а и към зрителите.
Марианка също, имам усещането, че постоянно е по пижама, несресана, за грим да не говорим. А уж ВИП-ове са.
Никол дотук се държи най-достойно ми се струва, и Орлин също, не се впускат в интриги и клюки.
Може ли някой да ми каже кой се оказа, че е правил тройка заради приятеля си, че не разбрах. И за сбиването за място за паркиране също не разбрах, въпреки че си спомням, че бях чела някъде, че Юлиан е имал такава разправия.

# 4 595
За секунда не ми стана жал за Бони.
Тя и Николай са абсолютно еднакви - единият - неграмотен, другият  понаучил нещо, но и двамата са типични примери за крайно натрапчива простащина.

Патрашкова, Орлинчо и Никол започват леко да ми стават симпатични, но все още Фънки си е моят фаворит.

# 4 596
  • Велико Търново

Бони е много смешна, милата, тя е толкова комплексирана, че не знае къде е. Никой не я обижда на циганка, ама ъя все го повтаря. Това е то комплекса. Циганска му работа, кво да ги правиш.

Роля е това, роля. Не е никакъв комплекс. Жената знае накъде духа вятъра.

# 4 597
Бони е чудесна актриса, само да внимава да не преиграе. Сълзите всички разбрахме, че ги пуска по команда.
Златка и тя се справя с играта. Накрая хората ще започнат да й симпатизират, понеже била много естествена. Пък, че е тъпа колкото съседското куче, на кой му пука в крайна сметка?!
Да, тази тенденция се забелязва и тук във форума. Laughing

# 4 598
Аз пък не разбирам защо да си казваш каквото ти е на сърцето, се смята за някакъв висш плюс Thinking Не само в тази тема, по принцип имам такива наблюдения. Да не можеш да контролираш изказванията си, само убеждава околните колко си тъп /то не че някой се съмнява за Златка/ Така, че на мен тези естествените хич не са ми готини, а жалки.
Готино е да си мериш думите, да знаеш пред кого какво да кажеш, с циганина да си циганин, с философа - философ. Това го наблюдавам у Мариана за сега. Защо това, че не заемаш конкретна позиция, да те прави фурнджийска лопата?! Та то не е задължително и го смятам за положително качество, отколкото за лицемерие.

Евала  bouquet

# 4 599
Ама вие вярвате ли му на Николай  в момента?!  Whistling ooooh!

# 4 600
Патрашкова, Орлинчо и Никол започват леко да ми стават симпатични, но все още Фънки си е моят фаворит.

не, моля те. Не това тъмно изкопаемо, с тъмни очила на лампа и пуфтящо в лицето на околните Sick

# 4 601

Роля е това, роля. Не е никакъв комплекс. Жената знае накъде духа вятъра.

Хм, не вярвам. Не е толкова умна, за да играе роли. Тя е от "естествените", като Златка.

# 4 602
  • София
А покрай Орлин става ли нещо интересно. Мен ми е много симпатичен и като съм го хващала на стриймовете ми е бил интересен, ама по нова нещо хич не го дават.

# 4 603
За секунда не ми стана жал за Бони.
Тя и Николай са абсолютно еднакви - единият - неграмотен, другият  понаучил нещо, но и двамата са типични примери за крайно натрапчива простащина.

Peace

# 4 604
  • sofia
Каквато и да е Бони, на никой мъж не му прави чест да се държи така с жена...

Общи условия

Активация на акаунт